British - maniacs

είναι είναι ...αλλά και τα tabby είναι σκέτη τρέλα:rolleyes:

μέσα:up::up:

ναι Γιούλη έτσι είναι:) ....τα έχω μεγάλη αδυναμία ...ειδικά αυτά που είδαμε στην έκθεση ήταν θεϊκά, δεν ήταν?:D:rolleyes::rolleyes:

λυσσάρες γυναίκες μόνο η δικιά μου ειναι στον κόσμο της...ανεραστη/quote]
είναι να μην πάρει μπρος Βάσια μου;)...μετά αλίμονο στον Ιώνα:lol::lol:

Με βλέπω στο τέλος να έχω 3 ζευγαράκια:blink::blink:....1 την Ραίσα με τον Φιντέλ, 1 silver tabby και 1 τσιντσιλά;)....να πιάνουμε όλη την γκάμα χρωμάτων :lol::lol:
Ο Κώστας (άντρας μου) βέβαια δεν το ξέρει ακόμα:D:lol::lol::lol:
αυτο θα ηταν το ιδανικο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια μου τα tabby είναι θεικά!! Τα silver συγκεκριμένα εμένα με τρελαίνουν!!!
Η μικρή μου έχει κάτι από tabby! Αλλά όσο μεγαλώνει παίρνει την φάτσα του πατέρα της (Πέρσης με τα όλα του!). Ποια έχει από εδώ μέσα tabby?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααα

πήγες και είδες τον γιόκα μαςςςςςςςςςςςςςςς................:up::up::up::up:

και το λες έτσι απλά??????:blink::lol::lol::lol::lol:
πώς σου φάνηκε ο μικρός Σεβαχούλης????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συγνωμη αλλα ειχα φυγει!!!
ο γιοκας ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!δεν εχω λογια να το περιγραψω αυτο το μωρο!!!
ειναι λουτρινος,στρουμπουλος και κουκλος!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Βρε Γιάννα πες μας τι κάνουν τα μωρά? Ακόμα χαδάκια και γλύκες??

Ναι βρε συμπεθέρα.....τι κάνουν τα παιδιά:rolleyes::rolleyes:....και βάλε και φωτό να τα δούμε πώς αδυνάτισαν....:P:lol::lol::lol:

Υ.Γ. Τι είπε ο γιατρός?:hmm:

καλημερα!!!:):)
απο χθες εχουμε ησυχια!!!θα δω τι γινεται και σημερα ,γιατι παιζει και να μας τελειωσε η πολυ πολυ χαρα!!!

Ναι βρε συμπεθέρα.....τι κάνουν τα παιδιά:rolleyes::rolleyes:....και βάλε και φωτό να τα δούμε πώς αδυνάτισαν....:P:lol::lol::lol:

Υ.Γ. Τι είπε ο γιατρός?:hmm:

Συμπεθερα,ο δικος σου δεν νομιζω να εχει απωλειες!!:up::up:η Luna χθες ηρθε πρωτη μερα στο κρεβατι μου και μου εκανε χαδια,και κοντευουν να βγουν τα πλευρα της εξω!!!
Ο γιατρος ενθουσιαστηκε και μου ειπε οτι ειναι λογικο να τον ξεζουμισει γιατι ηταν και η πρωτη φορα της και ειχε τρελαθει!!!!
μου ειπε οτι αποκλειεται να μην ειναι εγκυος με τοσο φικι φικι!!!:blink::blink:
θα δουμε πιο μετα ομως!υπερηχο δεν ξερουμε αν θα κανουμε,γιατι
α)ειναι πολυ νωρις ακομα κ
β)μου ειπε οτι για να κανει υπερηχο θα πρεπει να την ψιλοναρκωσουμε αν δεν καθεται ηρεμη και να της ξυρισει και λιγο την κοιλιτσα για να μπει το gel!!:(:(!!!θα δουμε ομως!!

απο χθες εχουμε ησυχια!!!θα δω τι γινεται και σημερα ,γιατι παιζει και να μας τελειωσε η πολυ πολυ χαρα!!!

Συμπεθερα,ο δικος σου δεν νομιζω να εχει απωλειες!!:up::up:η Luna χθες ηρθε πρωτη μερα στο κρεβατι μου και μου εκανε χαδια,και κοντευουν να βγουν τα πλευρα της εξω!!!
Ο γιατρος ενθουσιαστηκε και μου ειπε οτι ειναι λογικο να τον ξεζουμισει γιατι ηταν και η πρωτη φορα της και ειχε τρελαθει!!!!
β)μου ειπε οτι για να κανει υπερηχο θα πρεπει να την ψιλοναρκωσουμε αν δεν καθεται ηρεμη και να της ξυρισει και λιγο την κοιλιτσα για να μπει το gel!!:(:(!!!θα δουμε ομως!!
Αγάααπη μου Λουνάκι μου!!! Με το καλό να είναι έγκυος!!! Φίλησε μου την και τον Φιντελάκο τον μπαμπά μας πολύ πολύ στο μουτράκι τους!!!!

Πάντως Γιάννα αν σταμάτησαν οι τρελές εξάψεις μάλλον η Λούνα έχει πράγματι μείνει έγκυος και δεν κάνει πλέον τόσο όρεξη για παραπάνω ερωτοτροπήματα :up:

Γιαννα μην αγχωνεσαι,μπορει και να κατσει στον υπερηχο χωρις προβλημα.Εμεις στην Αμελι που καναμε ηταν μια χαρα,κιχ δεν εκανε,και ηταν και γατουλα της αυλης.
Με το καλο να μαθετε τα καλα νεα,αξιος ο γατοπατερας,και γρηγορα με πολλα μπλε λαχταριστα μωρα!

Γιαννα μην αγχωνεσαι,μπορει και να κατσει στον υπερηχο χωρις προβλημα.Εμεις στην Αμελι που καναμε ηταν μια χαρα,κιχ δεν εκανε,και ηταν και γατουλα της αυλης.
Με το καλο να μαθετε τα καλα νεα,αξιος ο γατοπατερας,και γρηγορα με πολλα μπλε λαχταριστα μωρα!
Ναι ναι ναι!!!Με το καλό να έρθουν τα μωρά τα κουκλιά και να γίνει η Λουνα μανουλα κ ο Φιντελάκος μπαμπάς πάλι!!!!:):):)

παιδια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
σταματησε να τον θελει τον fidelako η Luna.....
μαλλον θα πρεπει να παει πισω στην μαμα του που της εχει λειψει πολυ!!!:(:(:(:(:(:(
εγω δεν θελω να τον χασω απο παρεα αλλα...πρεπει!!

παει τελειωσε το sex!αντε τωρα θα αρχισει το φουσκωμα...ολα καλα να σας πάνε:)

πράγματι μπορει να κάτσει...δεν ειναι απαραιτητο να χρειαστει νάρκωση;)
παιδια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
σταματησε να τον θελει τον fidelako η Luna.....
μαλλον θα πρεπει να παει πισω στην μαμα του που της εχει λειψει πολυ!!!:(:(:(:(:(:(
εγω δεν θελω να τον χασω απο παρεα αλλα...πρεπει!!
Καλά αποτελέσματα! :up:
Στις 2-3 εβδομάδες δες τις θηλές της αν κοκκινισουν...επισης δεν θα της ξαναέρθει οιστρος, και θα θέλει να κοιμάται πολύ και θα γίνει πολύ πολύ τρυφερή! :)

μακαρι,μακαρι!!!και παλι ευχαριστω πολυ και για της συμβουλες!!!
αν γινει και αλλο τρυφερη θα λιωσει....:lol::lol::lol::lol::lol:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ FIDEEELLLL!!!!!θα παω να μεινω με την Νικολετααααααααααααααααα!!!
εχω ερωτευτειειειειειειειειειει!!!!!!!!!!!!

ντροπη...παρατας την κορη?:D

ξεχασα να γραψω οτι θελω και τον fidel!!!!!:redface::redface::redface::redface:
με εχει θυμωσει η κορη μου πολυ απο χθες,γιατι ζηλευει τρομερα και τον μαλωνει τον fidel και με χτυπαει και εμενα που τον προσεχω!!!!
:(:(:(:(

Απο οτι φαινεται εμεινε εγκυος.Αντε να επιστρεψει κι ο ξενιτεμενος,και περιμενουμε το φουσκωμα!:up:

ξεχασα να γραψω οτι θελω και τον fidel!!!!!:redface::redface::redface::redface:
με εχει θυμωσει η κορη μου πολυ απο χθες,γιατι ζηλευει τρομερα και τον μαλωνει τον fidel και με χτυπαει και εμενα που τον προσεχω!!!!
:(:(:(:(
κατάλαβες? Αφου τον ξεζούμισε τώρα τον βαρέθηκε:mad::P:lol:

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ FIDEEELLLL!!!!!

Αχά:mad:.... φανερώθηκαν επιτέλους οι δόλιες της προθέσεις να μας απαγάγει το αγόρι....ορίστε μας....:mad::mad::P:lol::lol:

παει τελειωσε το sex!αντε τωρα θα αρχισει το φουσκωμα...ολα καλα να σας πάνε:)

Και το φούσκωμα θα αρχίσει και :)....το σεξ θα συνεχιστεί;).....από εχθές το βράδυ η Ραίσα έχει οίστρο:blink::blink::blink:...........ΑΑαααααααααααααααα.....πολύ νωρίς της ήρθε αυτή τη φορά:confused:....και δεν θέλω να ζευγαρώσει τώρα:hmm:

Αχά:mad:.... φανερώθηκαν επιτέλους οι δόλιες της προθέσεις να μας απαγάγει το αγόρι....ορίστε μας....:mad::mad::P:lol::lol:

φανερωθηκα εε???
αμααν!:blink::blink::rolleyes:

Και το φούσκωμα θα αρχίσει και :)....το σεξ θα συνεχιστεί;).....από εχθές το βράδυ η Ραίσα έχει οίστρο:blink::blink::blink:...........ΑΑαααααααααααααααα.....πολύ νωρίς της ήρθε αυτή τη φορά:confused:....και δεν θέλω να ζευγαρώσει τώρα:hmm:

εχει οιστρο??:blink::blink:αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας???:lol::lol:
θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα...
(η Luna εχει σιγουρα...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back