Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #2.941 08-12-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχου το αγορακιιιιι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις φωτό και το πορνογραφικό υλικό που μου έστειλες! Και η κάρτα είναι πολύ όμορφηηηηη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η Luna έγραψε: #2.942 09-12-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λουνάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις φωτό και το πορνογραφικό υλικό που μου έστειλες! Και η κάρτα είναι πολύ όμορφηηηηη!!! Click για ανάπτυξη... ειδες???ειδες??? ειναι λιγο σκοτεινο βεβαια αλλα δεν μπορουσα να αναψω φως εκεινη την ωρα!!θα τους εκοβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο πυρροθριξ: #2.943 10-12-08 19:39 δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #2.944 10-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... θες πορνογραφικο υλικο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η Raisa έγραψε: #2.945 10-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... τάξε πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:45 Η elvenstar: #2.946 10-12-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!! Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά....αχόρταγο παιδί.... τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η irene_marga: #2.947 10-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχου το αγορακιιιιι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις φωτό και το πορνογραφικό υλικό που μου έστειλες! Και η κάρτα είναι πολύ όμορφηηηηη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η Luna έγραψε: #2.942 09-12-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λουνάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις φωτό και το πορνογραφικό υλικό που μου έστειλες! Και η κάρτα είναι πολύ όμορφηηηηη!!! Click για ανάπτυξη... ειδες???ειδες??? ειναι λιγο σκοτεινο βεβαια αλλα δεν μπορουσα να αναψω φως εκεινη την ωρα!!θα τους εκοβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο πυρροθριξ: #2.943 10-12-08 19:39 δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #2.944 10-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... θες πορνογραφικο υλικο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η Raisa έγραψε: #2.945 10-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... τάξε πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:45 Η elvenstar: #2.946 10-12-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!! Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά....αχόρταγο παιδί.... τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η irene_marga: #2.947 10-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λουνάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις φωτό και το πορνογραφικό υλικό που μου έστειλες! Και η κάρτα είναι πολύ όμορφηηηηη!!! Click για ανάπτυξη... ειδες???ειδες??? ειναι λιγο σκοτεινο βεβαια αλλα δεν μπορουσα να αναψω φως εκεινη την ωρα!!θα τους εκοβα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο πυρροθριξ: #2.943 10-12-08 19:39 δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #2.944 10-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... θες πορνογραφικο υλικο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η Raisa έγραψε: #2.945 10-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... τάξε πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:45 Η elvenstar: #2.946 10-12-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!! Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά....αχόρταγο παιδί.... τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η irene_marga: #2.947 10-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Luna έγραψε: #2.944 10-12-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... θες πορνογραφικο υλικο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η Raisa έγραψε: #2.945 10-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... τάξε πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:45 Η elvenstar: #2.946 10-12-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!! Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά....αχόρταγο παιδί.... τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η irene_marga: #2.947 10-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... θες πορνογραφικο υλικο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η Raisa έγραψε: #2.945 10-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... τάξε πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:45 Η elvenstar: #2.946 10-12-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!! Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά....αχόρταγο παιδί.... τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η irene_marga: #2.947 10-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... τάξε πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:45 Η elvenstar: #2.946 10-12-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!! Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά....αχόρταγο παιδί.... τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η irene_marga: #2.947 10-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!! Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά....αχόρταγο παιδί.... τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δειξτε μας κι εμας ρε παιδιαααα... Click για ανάπτυξη... Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Αρχική Δημοσίευση από Luna: θες πορνογραφικο υλικο???? Click για ανάπτυξη... Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η irene_marga: #2.947 10-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα, καλοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η moukelis έγραψε: #2.948 10-12-08 21:18 Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος ειναι ο κομιστης του ενοχου DVD;Θελουμε κι εμεις υλικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η irene_marga: #2.949 10-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Όλα στην φόραααα!!! Δώστε το επίμαχο DVD!!! Θέλουμε κι εμείςςςς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #2.950 10-12-08 21:37 το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:40 Η ria23 έγραψε: #2.951 10-12-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η irene_marga: #2.952 10-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε μην τα εκθεσουμε απο τωρα τα παιδια ... (μετα τα γεννητούρια) Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και να τα εκθέσουμε τα παιδιά!! Απαιτούμε!!! Ξεκινάμε να μαζεύουμε υπογραφές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.953 10-12-08 21:44 και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ποτε ειναι καλη εποχη να τα εκθεσουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η elvenstar: #2.954 10-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το βιντεο το εχω εγω και η Νικολετα!!! δεν γινεται να το βαλουμε ετσι χωρις συζητηση!!! θα βγαλουμε στην φορα τα παιδια???? τςτςτς!!!!δεν ξερω......... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα κανονίσουμε μία συζήτηση στο Ελληνικόν για καφέ κ παράδοση του DVDκίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Luna έγραψε: #2.955 10-12-08 22:05 στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #2.956 10-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο ελληνικον???? αμεε!!!(που ειναι αυτο?) πρεπει να συμφωνησει και η συμπεθερα!! ειναι και το δικο της παιδι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ...άλλωστε όλοι ξέρουμε τι λαπά έχω Υ.Γ. θέλω όμως ποσοστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #2.957 10-12-08 22:25 Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού συμφωνήσουν οι συμπεθέρες τις μικρές κ ασήμαντες λεπτομέρειες (ποσοστά) νομίζω ότι θα μπορέσουμε να δούμε το ροζ DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #2.958 10-12-08 23:01 κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εγω θελω ποσοστα!!! αρα ειμαστε συμφωνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #2.959 10-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω! Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου Φιντελάκο μου, ομορφονιέ μου, ευγενικέ μου άντρα!!! Φιλάκια από τη συμπεθέρα παρακαλώ στο μουσουδάκι του!!! εεε βάλε της τσίγκινο βρακάκι τότε. χιχιχιχι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλως το δέχτηκες, μα τι sex machine είναι αυτό το παιδί Μαλιστα πορνογραφικό υλικό κ το το επίμαχο DVD παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.960 11-12-08 00:02 Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.