Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #2.981 12-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Luna έγραψε: #2.982 12-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τελεια ρατσα?? πολυ χαιρομαι που κολησε κι αλλος!! να σου πω,φωτογραφιες εσυ του μωρου σου,δεν εχεις στο gallery??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η aalyah έγραψε: #2.983 12-12-08 13:08 Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #2.984 12-12-08 13:16 βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η aalyah έγραψε: #2.985 12-12-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... Καλέ ιδέα σου είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Luna έγραψε: #2.986 12-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!!! και ειναι ωραια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.987 12-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Click για ανάπτυξη... αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Luna έγραψε: #2.982 12-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τελεια ρατσα?? πολυ χαιρομαι που κολησε κι αλλος!! να σου πω,φωτογραφιες εσυ του μωρου σου,δεν εχεις στο gallery??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η aalyah έγραψε: #2.983 12-12-08 13:08 Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #2.984 12-12-08 13:16 βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η aalyah έγραψε: #2.985 12-12-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... Καλέ ιδέα σου είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Luna έγραψε: #2.986 12-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!!! και ειναι ωραια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.987 12-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τελεια ρατσα?? πολυ χαιρομαι που κολησε κι αλλος!! να σου πω,φωτογραφιες εσυ του μωρου σου,δεν εχεις στο gallery??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η aalyah έγραψε: #2.983 12-12-08 13:08 Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #2.984 12-12-08 13:16 βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η aalyah έγραψε: #2.985 12-12-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... Καλέ ιδέα σου είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Luna έγραψε: #2.986 12-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!!! και ειναι ωραια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.987 12-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #2.984 12-12-08 13:16 βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η aalyah έγραψε: #2.985 12-12-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... Καλέ ιδέα σου είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Luna έγραψε: #2.986 12-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!!! και ειναι ωραια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.987 12-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η aalyah έγραψε: #2.985 12-12-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... Καλέ ιδέα σου είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Luna έγραψε: #2.986 12-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!!! και ειναι ωραια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.987 12-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... Καλέ ιδέα σου είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Luna έγραψε: #2.986 12-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!!! και ειναι ωραια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.987 12-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται???????? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!!! και ειναι ωραια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.987 12-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αεροπορί εννοουσε η Γιουλη???? δεν επιασα που παει ο τονος!!! ωραιες φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Αυτο Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #2.988 12-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Αυτο αργησα λιγο αλλα το επιασα!! συμφωνω... Click για ανάπτυξη... κι εγω,κι εγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Luna έγραψε: #2.989 12-12-08 14:59 ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #2.990 12-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #2.991 12-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!! ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η staman2 έγραψε: #2.992 12-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Click για ανάπτυξη... Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις. Φιλιά Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Click για ανάπτυξη... Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!! πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο! Click για ανάπτυξη... Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος; Click για ανάπτυξη... Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η avtwvia έγραψε: #2.993 12-12-08 15:39 Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα???? Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο.. Δες τη και στη φωτο Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο. Ειναι και αυτα μακρυτριχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #2.994 12-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις. Click για ανάπτυξη... δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!! τι να κανω??? πως να την κανω να συνηθισει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #2.995 12-12-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.996 12-12-08 16:57 Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:07 Η Raisa έγραψε: #2.997 12-12-08 19:07 Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #2.998 12-12-08 19:17 Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.999 12-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ.... πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος... Click για ανάπτυξη... ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...) Click για ανάπτυξη... καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #3.000 12-12-08 19:49 Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μα ειναι κουρτινατος! Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.