British - maniacs

Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη!:lol:

αεροπορί εννοουσε η Γιουλη????
δεν επιασα που παει ο τονος!!!:lol::lol::lol:
ωραιες φωτογραφιες!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μωράαα!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι!

δεν ειναι τελεια ρατσα??
πολυ χαιρομαι που κολησε κι αλλος!!:up::up:
να σου πω,φωτογραφιες εσυ του μωρου σου,δεν εχεις στο gallery???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! :up:

βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται:P:P:P:P:P:P????????

βουτα το να ζουλιξουμε και μεις.....καλε εχουμε γινει λιγο λυσσάρες τελευταια ή μου φαίνεται:P:P:P:P:P:P????????

Καλέ ιδέα σου είναι :P

ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!
και ειναι ωραια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αεροπορί εννοουσε η Γιουλη????
δεν επιασα που παει ο τονος!!!:lol::lol::lol:
ωραιες φωτογραφιες!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ναι! Αυτο:cool::lol:
Νικολέττα τέλεια τα ασημένια αλλά αυτόν τον κούκλο ΔΕΝ θα τον ξαναβρείς! Ασημένια μπορείς να πάρεις και λίγο αργότερα!!! Δεν χαθήκαν. Ενω αυτός είναι ένας. Εγώ θα τον έπαιρνα ασυζητητί!!! Απορώ δηλαδή γιατί το σκέφτεσαι ακόμα!! Είναι ΘΕΟΣ παιδί μου με κεφαλαία κιόλας!!!! Νικολέττα ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ!!!! :up:
συμφωνω...:D

ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!!
πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!!:sick::sick::sick:

Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? :rolleyes::rolleyes:Ακούω απόψεις:hmm:

Highlander_Britisch_Langhaar_blue_point_white_katzenbabys_2.jpg

Highlander_Katzenbabys_Britisch_Langhaar_colourpoint_blue_point-white_4jpg.jpg

Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ????:inlove::inlove::inlove:

Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!!:hmm::hmm::hmm::D:D:D
Νικολέτα τι τέλειο γατί ειναι αυτό; Εγω θα το είχα βουτήξει κιόλας :up:
Ο Highlander δεν ήταν Σκοτσέζος;:hmm:

κι εγω θα το ειχα βουτηξει!!!
ναι ναι ναι,σκοτσεζος ηταν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!!
Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα
Καρμεν η γκρινιαρα
Ετσι μπράβο αδερφουλα. Ειμαστε ηθικά στοιχεία εμεις.
Φιλιά Σεβάχ!!!:up:

Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις

Highlander_Britisch_Langhaar_blue_point_white_katzenbabys_2.jpg

Highlander_Katzenbabys_Britisch_Langhaar_colourpoint_blue_point-white_4jpg.jpg
Χριστιανή μου τι ακούς απόψεις???? Τι τέλειος γατος!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. Με την μια Νικολέτα, μήπως κ δεν προλάβεις! Πόσο είναι??? Τι ομορφιά πανεμορφιά??????? ΠΑΡΕ ΤΟΝ Νικολέτα!!!! :up::up::up::up:Τι περιμένεις βρε??? Και αργότερα παίρνεις και τα τάμπυ.:D

Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ????:inlove::inlove::inlove:

Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!!

Καλώς σε βάλανε σε πειρασμό.Να το πάρεις Νικολέτα!!

Συμφωνω...
Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο!
Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω?:cool::P:lol:
Εμμμ Να κι η Γιουλη το λέει. Κι είναι κ πρώτη στα ταξίδια!!! Βρε πηγαίνετε μαζί!!!:up:

ασχετο αλλα εχω συγχιστει!!!
πηρα στην Luna κλειστη τουαλετα απο προχθες και ενω οταν την ειχα αδεια στο σαλονι εμπαινε και εβγαινε οταν την εβαλα εκει που ηταν η παλια λεκανη της,πηγε και εκανε κακα της ατο χαλι σε αλλο δωματιο!
Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις.:hmm:

Ορίστε Νικολέτα. Κι η Έλενα το λέει. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ????:up:

Νικολετα και το σκεφτεσαι ακομα????
Ειναι κουκλι και μοιαζει τρομερα στη Μιλκυ η οποια εξαφανιστηκε οταν εφυγα για Χιο..:(
Δες τη και στη φωτο

Εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα παρω μια γατουλα να της μοιαζει και θα ειναι ragdoll αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχουν και βρετανακια με τετοιο χρωματισμο.:D
Ειναι και αυτα μακρυτριχα?:hmm:

Μωρέ Γιάννα το Λουνάκι είχε συνηθίσει την άλλη τουαλέτα. Θα της πάρει χρονο μέχρι να το συνηθίσει. Μην την μαλώνεις.:hmm:

δεν την μαλωσα καθολου!!μονη μου νευριασα!!
τι να κανω???
πως να την κανω να συνηθισει???:/::/::/:

Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια...:D
Συμφωνώ. Ή αν θές αφού πάρεις τα ωραία ασημένια πάρε και αυτόν τον κούκλο που μας έδειξες:D.

Ελα Νεκταρινι,εμπρος στον αγωνα για τα ασημενια!:up:

Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ....:blink::blink::blink::lol:
πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα:redface:....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε;)....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος...:hmm::lol::lol:

Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...)

Μπράβο, πολύ ωραία...με μπερδέψατε ακόμα πιο πολύ....:blink::blink::blink::lol:
πάντως από το μεσημέρι που τον είδα δεν ησύχασα:redface:....πριν λίγο τους έστειλα μειλ να δω τι τρέχει και βλέπουμε;)....η αλήθεια είναι ότι θέλω silver tabby αλλά και αυτός βρε παιδί μου έτσι που τον είδα τον θέεεεελωωωωω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Μπα, δεν με βλέπω καλά....είναι ζήτημα χρόνου να με πετάξουν από το σπίτι άντρας και γιος...:hmm::lol::lol:
ειναι μωρε που δεν ζευγαρωνουν και τα british tabby με άλλα...:/:για να επαιρνες κι απ'τα δυο...ο κουκλος αυτος με ποιο βρετανικο χρωμα θα μπορουσε να ζευγαρώσει? Με τη Ραισα νομιζω ναι ε?:hmm:
Λοιπον Νικολεττα,αν βολευεσαι σε μικρο σπιτι,παρε τη Ραισα και τον Φιντελ,τον κουρτινατο κουκλο,και δυο ασημενια,κι ελα να μεινεις μαζι μας στην Καλυμνο!(μα τι καλος και ανιδιοτελης ανθρωπος που ειμαι...)
:lol::lol:καλα με το κουρτινατος πεθαινω...α ρε Δωρακι....:up::lol:

Μα ειναι κουρτινατος!:lol:
Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back