British - maniacs

Μα ειναι κουρτινατος!:lol:
Νομιζω οτι αφου εχει και λιλα,θα μπορει να ζευγαρωσει με τη Ραισα και καποια θα βγουν solid Και καποια διχρωμα.Η Νικολετα θα ξερει καλυτερα.
καλα θα ειναι απιστευτα...τα φανταζεσαι λιλα και με μπλε ματια?:inlove: Αν γινεται γονιδιακα αυτο ομως...(νομιζω πως οχι...):hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό με το χρώμα με απασχολεί και μένα:hmm:....τα tabby δεν μπορείς να τα ζευγαρώσεις με άλλο χρώμα εκτός από μαύρο, αν δεν κάνω λάθος.....ενώ αυτός θα μπορεί να ζευγαρώσει με την Ραίσα....από την άλλη δεν θέλω 2 αρσενικά στο σπίτι....ήθελα 2 θηλυκά και ένα αρσενικό....με άλλα λόγια δλδ θέλω την Ραίσα και ένα ακόμα θηλυκό τάμπυ....και έναν γάτο για όλα....:P:lol:
αχ δεν ξέρω:confused:....το ψάχνω εδώ και 2 μέρες πολύ συστηματικά ..θα δούμε τι θα βρω....όλα τα εκτροφεία που έχω σταμπάρει δεν έχουν αυτή τη στιγμή μωρά...κοιτάω να δω τι γίνεται ακριβώς με τα διάφορα χρώματα....έχουμε μέλλον μπροστά μας.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα θα ειναι απιστευτα...τα φανταζεσαι λιλα και με μπλε ματια?:inlove: Αν γινεται γονιδιακα αυτο ομως...(νομιζω πως οχι...):hmm:

Δεν ξέρω αν γίνεται γονιδιακά αλλά σίγουρα δεν θα είναι στα στάνταρ....;)
αν και θα ήταν πανέμορφα :up:

Αυτό με το χρώμα με απασχολεί και μένα:hmm:....τα tabby δεν μπορείς να τα ζευγαρώσεις με άλλο χρώμα εκτός από μαύρο, αν δεν κάνω λάθος.....ενώ αυτός θα μπορεί να ζευγαρώσει με την Ραίσα....από την άλλη δεν θέλω 2 αρσενικά στο σπίτι....ήθελα 2 θηλυκά και ένα αρσενικό....με άλλα λόγια δλδ θέλω την Ραίσα και ένα ακόμα θηλυκό τάμπυ....και έναν γάτο για όλα....:P:lol:
αχ δεν ξέρω:confused:....το ψάχνω εδώ και 2 μέρες πολύ συστηματικά ..θα δούμε τι θα βρω....όλα τα εκτροφεία που έχω σταμπάρει δεν έχουν αυτή τη στιγμή μωρά...κοιτάω να δω τι γίνεται ακριβώς με τα διάφορα χρώματα....έχουμε μέλλον μπροστά μας.:D
Νικολετακι αποφασισε το μμε την ησυχια σου...συμφωνω απολυτα με το σκετικο σου για τον ενα επιβητορα και τις δυο βασιλισσες:)απλα εμεις θα σε ταλαιπωρουμε λιγακι οταν θα μας βαζεις τέτοιες ομορφιες:P

Δεν ξέρω αν γίνεται γονιδιακά αλλά σίγουρα δεν θα είναι στα στάνταρ....;)
αν και θα ήταν πανέμορφα :up:
Νικολεττα τωρα που κοιτουσα εκτροφεια με ασημενια,βρηκα ενα που ειχε γεννα πρωτη του Δεκεμβρη classic και εχει δυο κοριτσακαι option και ενα αγορακι διαθεσιμο.Εχουν πολυ ομορφες γατες,και εχουν και spotted και ψαροκοκκαλο.Θες να σου δωσω λινκ;

Νικολεττα τωρα που κοιτουσα εκτροφεια με ασημενια,βρηκα ενα που ειχε γεννα πρωτη του Δεκεμβρη classic και εχει δυο κοριτσακαι option και ενα αγορακι διαθεσιμο.Εχουν πολυ ομορφες γατες,και εχουν και spotted και ψαροκοκκαλο.Θες να σου δωσω λινκ;

Καλά το ρωτάς κιόλας????:blink::up::up:

Λοιπον ειναι εδω.Το ανακαλυψα τυχαια,κι εχουν πραγματικα πολυ πολυ ομορφες γεννες(μπορεις να φανταστεις τι φατσα εχω τη στιγμη που τα γραφω αυτα).

εχεις δικιο που το σκεφτεσαι!!!
αν εχεις κι αλλο αγορι, και ο fidel θα αρχισει να ψεκαζει και ο αλλος και θα μαλλιοτραβιχτουνε,και αστα να πανε!!!!:blink::blink::blink:
αλλα αν τον παρεις και τον στερωσεις???παλι θα μαλλιοτραβιεται με τον ενεργο αρσενικο??:hmm:

Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο:P) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα:
1504705130_9d73a439e9.jpg

British-Shorthair-5622.jpg

Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο!:P
jane11m.jpg

irakliy1m1.jpg

fotoalb7.jpg

Λοιπον ειναι εδω.Το ανακαλυψα τυχαια,κι εχουν πραγματικα πολυ πολυ ομορφες γεννες(μπορεις να φανταστεις τι φατσα εχω τη στιγμη που τα γραφω αυτα).

Πω πω.. πως διαφέρουν τα αρσενικά βρετανάκια από τα θηλυκά ε;;
Είναι τρομερό..
Και τα γατσουλίνια τα μικρά είναι φοβεράαα..
Μας κολάζετε βραδιάτικα..! Κάθε φορά που βλέπω μήνυμα στο british-maniacs ταράζομαι. Μία η Raisa, μία η Luna .. Άσε!!!!

fotoalb02.jpg

bis_british.jpg

TabsandWillsRF012.jpg

ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Luna να φανταστω οτι μολις σε πηραμε στο στρατοπεδο των ασημι;:lol:

Νικολεττα...ζεις;Τη σκοτωσα η κακουργα...

Luna να φανταστω οτι μολις σε πηραμε στο στρατοπεδο των ασημι;:lol:

εγω ειμαι και στα 2 τα στρατοπεδα!!:P:P
τρελαινομαι για tabby αλλα και αυτο το καινουργιο ειναι πολυ ξεχωριστο!!
δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει τετοιο ειδος british!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω ειμαι και στα 2 τα στρατοπεδα!!:P:P
τρελαινομαι για tabby αλλα και αυτο το καινουργιο ειναι πολυ ξεχωριστο!!
δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει τετοιο ειδος british!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Διπλωματισσα προδοτρα...:mad::P

Νικολεττα...ζεις;Τη σκοτωσα η κακουργα...

Εδώ είμαι:lol::lol::lol:

Δωράκι δεν ετοιμάζεις ένα ωραίο κειμενάκι να τους στείλω μείλ...είναι στη Ρωσία το εκτροφείο και σίγουρα δεν θα καταλάβουν τίποτε αν τους γράψω στα Γερμανικά:confused:....στείλε το μου σε πμ να το στείλω να δούμε τι θα μας πούνε.
Ρώτα για αυτό το μωρό: :up:
MystiCat's Silver Original black silver classic tabby (BLH) male available

Πλακα κανεις,κι εσυ αυτον σταμπαρες;:lol:Κι εγω αυτος καθομουν και χαζευα τοση ωρα.Θα ρωτησω τη Γιουλη τι λενε σε τετοιες περιπτωσεις,εκτος αν θες να μου γραψεις ενα κειμενακι προχειρο στα ελληνικα και να στο μεταφρασω στα αγγλικα.Ειναι απλα τελειος ο μικρος...

Αυτόν είδα και έπαθα...είναι σκέτο κουκλί είναι και μακρύτριχος!!!:inlove::inlove::inlove:

Γράψε κάτι τέτοιο: Είμαι από Ελλάδα και ενδιαφέρομαι για το τάδε μωρό, αν είναι για εκτροφή ή μόνο pet, πότε είναι διαθέσιμο, πώς γίνεται η μεταφορά και πόσο κοστίζει....μαγείρεψε το λίγο το κείμενο και βλέπουμε.:D

Υ.Γ. Πάλι σέρνεται το σαίτ ή μόνο σε μένα το κάνει?:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back