British - maniacs

ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩΩΩ!!!
Να τον πάρεις φυσικά:up: γιατί όχι.... μόνο που θέλουμε να χουφτώσουμε και μεις έτσι; :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ειναι spoted και οχι tabby.Ετσι ειναι και ο γατος μου σε κοκκινο και ειναι κεραμιδι!
παντως δεν ξερω πως το κανετε αυτο με τα γατια,εγω ανηκω στην συνομοταξια της Λουνα που δενεται και δεν μπορει να τα δωσει με τιποτα!!!
Δαναη μου το ειπα γιατι στην κατηγορια tabby υπαρχουν classic,mackerel και spotted.Ετσι εχω διαβασει,κι ετσι νομιζω το αναφερει και στο εκτροφειο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχει κλεισει ακομα!!ολα αυτα σε περιπτωση που η Νικολετα δεν μπορεσει να τον κρατησει!!!
εγω ειμαι υπερ στο να το κρατησει γιατι ειναι η μαμα του,αλλα αν δεν μπορεσει τελικα θα τον ηθελα πολυ!!!!!:):):):):)

αυτο ειναι spoted και οχι tabby.Ετσι ειναι και ο γατος μου σε κοκκινο και ειναι κεραμιδι!
παντως δεν ξερω πως το κανετε αυτο με τα γατια,εγω ανηκω στην συνομοταξια της Λουνα που δενεται και δεν μπορει να τα δωσει με τιποτα!!!

συμφωνω κι εγώ με τη Δανάη, λυπάμαι πολύ να βλέπω κόσμο να αλλάζει τα ζώα σαν τα μπλουζάκια, εκτος αν τα ζώα έχουν αλλο σκοπο και οχι συντροφος-κατοικίδιο:(

Δαναη μου το ειπα γιατι στην κατηγορια tabby υπαρχουν classic,mackerel και spotted.Ετσι εχω διαβασει,κι ετσι νομιζω το αναφερει και στο εκτροφειο.
οταν λεμε ταμπυ σκετο ομως, εννοουμε το κλασικο.

πω,πωω!!!!
πολυ ομορφα ειναι!!και με προγουλια!!!!!!:):):):):)

οταν λεμε ταμπυ σκετο ομως, εννοουμε το κλασικο.
Ταμπυ νομιζω οτι ειναι γενικα το σχεδιο στη γατα,ειτε ειναι ριγες,ειτε κηλιδες,ειτε βουλες.Να,το διαβαζα προχτες που ετοιμαζα το αρθρο εδω κι εδω.

Ταμπυ νομιζω οτι ειναι γενικα το σχεδιο στη γατα,ειτε ειναι ριγες,ειτε κηλιδες,ειτε βουλες.Να,το διαβαζα προχτες που ετοιμαζα το αρθρο εδω κι εδω.
τι αρθρο ετοιμαζεις?
το ταμπυ ειναι οντως το σχεδιο στην γατα,δεν διαφωνησα!απλως οταν δεν διευκρινιζουμε τι ταμπυ ειναι,εννοουμε το κλασικο.

πάλι με μπερδέψατε εκεί που νόμιζα ότι τα είχα ξεκαθαρίσει. Τάμπυ δεν λέμε το τιγρέ σχέδιο κ αυτό με τις βούλες είναι το σποτ;:hmm:

πάλι με μπερδέψατε εκεί που νόμιζα ότι τα είχα ξεκαθαρίσει. Τάμπυ δεν λέμε το τιγρέ σχέδιο κ αυτό με τις βούλες είναι το σποτ;:hmm:
ταμπυ στα βρετανικα ειναι πολυ συγκεκριμενο σχεδιο.κατσε να βρω φωτο

[FONT=Geneva, Arial, Helvetica, san-serif]
PoppyBarnabyNov05.jpg

[FONT=Geneva, Arial, Helvetica, san-serif]αριστερα[/FONT] spotted δεξια tabby

[/FONT]

βοηθησα?:)

[FONT=Geneva, Arial, Helvetica, san-serif] Silver spotted

Harry25-10-05.jpg

αυτος ειναι ακριβως ο γατος μου σε ασημι

[/FONT]

TabbyBoys-PastkittensJan06.jpg

Silver tabby

SilverTabbies.jpg

και εδω φαινεται καθαρα η διαφορα

SilverTabbies.jpg

και εδω φαινεται καθαρα η διαφορα
Ναι μπραβο αυτό είπα κ εγω το ένα ειναι με βούλες κ το άλλο έχει ρίγες, αυτα κ τα 2 θεωρούνται τάμπυ;

Ετοιμαζω ενα αρθρο σχετικα με τους χρωματισμους.Α δεν ξερω αν οταν το λενε σκετο ταμπυ αναφερεται σε καποιο συγκεκριμενο σχεδιο,παντως σαν κατηγορια περιλαμβανει αυτα τα τρια,το κλασσικο,το ψαροκοκκαλο και το πουα.Εχει και το ticked αλλα δεν το ανεφεραν ολες οι πηγες που εψαξα ως ξεχωριστο σχεδιο.Αρα το ιδιο λεμε,με διαφορετικα λογια.:)

Καλημερα!
Νικολετα, οι Γερμανιδες δεν ξερουν εκτροφεις με siver tabby... αλλα μου ειπαν οτι ξέρουν απο εκθεσεις ένα πολύ καλο εκτροφειο με Highlander....
αυτο!
https://www.vom-zeller-see.de/

dcp01954.jpg

https://www.skidoosh.com/
κοιτάξτε κ εδώ

Αμε πως δεν τα είδα όταν είχε μπει μέσα στην πολυκατοικία κ δεν μπορούσε να μου ξεφύγει του είχα τρίψει το μυτάκι :up:
Τι κουκλια είναι αυτά!!!!
Ναι το θυμάμαι με το μυτάκι του!!! Σου στέλνει χαιρετίσματα Έλενα!:up:

πες και για τα άλλα;);) τα ασημενια...κι αυτα του τα φιλας?:redface::P
Ναιιιι!!!! Μωβ μυτάκι, και ασημένια αρ@#@κια!! Λάμπουν παιδιά τα τελευταία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back