British - maniacs

Θα την αφησω στη Βασιλικη,με τον Σιμπα θα τη ζευγαρωσουμε.Θα σας δουμε για καφεδακι στης Αναστασιας;
Κοιτα να συνηθιζεις γιατι με τη γεννα θα μας μεινεις στον τοπο αν λιποθυμας με το ξυρισμα!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!!
θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!!:hmm:
εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!!

Καλησπέρα και .... μ' ένα πόνο!

Μπορείς να της πάρεις οτιδήποτε μοιάζει με κρυψώνα, δηλαδή μπορεί να χωθεί μακριά από τα "αδιάκριτα" βλέμματα, αλλά πιστεύω ότι θα βρει μόνη της το σημείο που θα της κάνει... οπότε μην επενδύσεις πολλά χρήματα σε κάτι τέτοιο.

Και πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα την αφησω στη Βασιλικη,με τον Σιμπα θα τη ζευγαρωσουμε.Θα σας δουμε για καφεδακι στης Αναστασιας;
Κοιτα να συνηθιζεις γιατι με τη γεννα θα μας μεινεις στον τοπο αν λιποθυμας με το ξυρισμα!:lol:

το ξερω..Αναστασια εννοουσα με την ευρητερη εννοια!!!:up::up::up:
εχετε οιστρο??:rolleyes::rolleyes:
εχω ξαναδει γεννα,ξερω τι να περιμενω πανω κατω αλλα το εχω δει σε γατες στο εξοχικο που δεν θελαν και πολλα πολλα μ'εμας κτλ..δεν το εχω δει σπιτι μου απο την μικρη μου "φωκια"...ασε τι θα παθω..θα σωριαστω μαλλον.. :lol::blink:
κχ να κανει τρεχω να δω τι επαθε..ουτε να την μαλωσω καλα καλα δεν μπορω..φαντασου με...:blink::blink:

Καλησπέρα και .... μ' ένα πόνο!

Μπορείς να της πάρεις οτιδήποτε μοιάζει με κρυψώνα, δηλαδή μπορεί να χωθεί μακριά από τα "αδιάκριτα" βλέμματα, αλλά πιστεύω ότι θα βρει μόνη της το σημείο που θα της κάνει... οπότε μην επενδύσεις πολλά χρήματα σε κάτι τέτοιο.

Και πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά

ευχαριστω πολυ πολυ..το ξερω οτι οπου θελει θα παει αλλα να της παρω εγω μια φωλια να την μαθει (να την σπρωξω προς τα εκει) να μην την βρω να γενναει πανω σε καμια πολυθρονα...
με εναν πονο?? γιατι?

Κατι εχουμε...Δεν ειμαι σιγουρη...
Αλλα ο γιατρος μας ειπε οτι αν βρεθει με ενεργο αρσενικο εχει πολλες πιθανοτητες να ζευγαρωσει και να μεινει εγκυος,οποτε...ελπιζουμε.Ειναι κουκλος ο ατιμος ο σιμπα,θα κανουν ωραια μωρα.

Αλλα ο γιατρος μας ειπε οτι αν βρεθει με ενεργο αρσενικο εχει πολλες πιθανοτητες να ζευγαρωσει και να μεινει εγκυος,οποτε...ελπιζουμε.Ειναι κουκλος ο ατιμος ο σιμπα,θα κανουν ωραια μωρα.

αντε μακαρι!!!:P:P:P
να γεμισει μωρα το my cat!!!
απο ποτε μεχρι ποτε θα εισαι εδω αθηνα?αν ειναι να σε πετυχω για καφε στην Αναστασια!!:P:P

Σε ρωτησα και πιο πανω καλε,κανονιζουμε καφε την Τριτη το πρωι στην Αναστασια.Θα εχω μαζι και το Σειριο και τη Μόιρα.

Όλα καλά θα πάνε. Μην ανησυχείς!!! :)

Σε ρωτησα και πιο πανω καλε,κανονιζουμε καφε την Τριτη το πρωι στην Αναστασια.Θα εχω μαζι και το Σειριο και τη Μόιρα.

ναι ναι το ξερω και ξεχασα να σου απαντησω!!
αν προλαβω θελω να ερθω πολυ να δω και τα μωρα σου απο κοντα!!

Όλα καλά θα πάνε. Μην ανησυχείς!!! :)

ευχαριστω πολυ!!:rolleyes::rolleyes:
να σου πω,εσυ δεν εχεις φωτογραφιες στο gallery?
θελω να δω το μωρο σου γιατι μου αρεσει πολυ οπως φαινεται στο avatar!!

ευχαριστω πολυ!!:rolleyes::rolleyes:
να σου πω,εσυ δεν εχεις φωτογραφιες στο gallery?
θελω να δω το μωρο σου γιατι μου αρεσει πολυ οπως φαινεται στο avatar!!
Έχω 3 νομίζω στο Γκαλερι. ;)

Άντε να δούμε Μοιράκιαααααααααααα!!!!
Για πότε λέτε;;;;; Της έχει έρθει οίστρος;;;
Αχ πολύ μ αρέσουν αυτά τα παντρέματα!!! Γατουλίνιαααα!

Τζα κι από μένα!!!!:)
Μόλις έφυγαν τα κορίτσια και έκατσα να σας διαβάσω λίγο...τι κάνετε?
Λούνα μου μην αγχώνεσαι από τώρα....ήρεμα και όλα θα πάνε καλά!!!
Δώρα, με το καλό κι εσείς να πάτε στον γαμπρό...να μας κάνετε όμορφα σοκολατάκια!!!:up:

Λούνα, μην δίνεις πολλά για καλάθια και φωλιές....το πιο πιθανό είναι γεννήσει πάνω σε κάνα κρεβάτι:cool:....ειδικά αν είναι μόνη της εκείνη την ώρα....η Ραίσα να φανταστείς και τις 2 φορές της έσπασαν τα νερά και της πιάσανε οι πόνοι ενώ ξάπλωνε στο χαλί:mad:...αν δεν ήμουν εκεί σίγουρα πάνω στο χαλί θα γεννούσε παρόλο που της είχα φτιάξει 4 φωλιές σε διάφορετικά σημεία...:confused::lol:

Τζα κι από μένα!!!!:)
Μόλις έφυγαν τα κορίτσια και έκατσα να σας διαβάσω λίγο...τι κάνετε?
Λούνα μου μην αγχώνεσαι από τώρα....ήρεμα και όλα θα πάνε καλά!!!
Δώρα, με το καλό κι εσείς να πάτε στον γαμπρό...να μας κάνετε όμορφα σοκολατάκια!!!:up:

Λούνα, μην δίνεις πολλά για καλάθια και φωλιές....το πιο πιθανό είναι γεννήσει πάνω σε κάνα κρεβάτι:cool:....ειδικά αν είναι μόνη της εκείνη την ώρα....η Ραίσα να φανταστείς και τις 2 φορές της έσπασαν τα νερά και της πιάσανε οι πόνοι ενώ ξάπλωνε στο χαλί:mad:...αν δεν ήμουν εκεί σίγουρα πάνω στο χαλί θα γεννούσε παρόλο που της είχα φτιάξει 4 φωλιές σε διάφορετικά σημεία...:confused::lol:

Γεια σου συμπεθερααα!!!!!!:P:P:P
σκοπευω να μην λειπω καθολου οταν θα ειναι να οι μερες της!!
και αν τις σπασουν τα νερα,θα την παω στην φωλια!!
εσυ περιμενες να γεννησει και μετα την μετεφερες???

Γεια σου συμπεθερααα!!!!!!:P:P:P
σκοπευω να μην λειπω καθολου οταν θα ειναι να οι μερες της!!
και αν τις σπασουν τα νερα,θα την παω στην φωλια!!
εσυ περιμενες να γεννησει και μετα την μετεφερες???

Ναι, καλό είναι να είσαι σπίτι εκείνες τις μέρες....αν και συνήθως το βράδυ τους πιάνουν οι πόνοι;)...στη Ραίσα τουλάχιστον έτσι έγινε, πάντα βράδυ....και μόλις την έπαιρνα χαμπάρι ότι είναι έτοιμη να γεννήσει την έπαιρνα και την έβαζα στο καλάθι της ...και καθόμουν δίπλα της μέχρι να τελειώσει η όλη διαδικασία και να ηρεμήσει και αυτή και τα μωρά:rolleyes::happy:

θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!!
θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!!:hmm:
εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!!
Γιάννα μου καλησπέρα. Νομίζω ότι όπως σου είπε κ πιο κατω η Νικολέτα, η Λουνα σου θα βρει μόνη της το μέρος για τη γέννα. Βέβαια καλό είναι αυτο που σκέφτεσαι. Να της ετοιμάσεις κάποια φωλίτσα κ να νιώθει προστατευμένη. Αυτο με το ιγκλου που σου είπε η Δώρα το σκέφτεσαι?
Να σου πω, εγώ όταν πήγα στη Σάμπι, κ είδα τις λεχωνες γατουλες της με τα μωράκια, είδα μια πολύ όμορφη κατασκευτή, από ένα ντουλάπι ας πούμε, αλλα ανοιχτο από μπροστά, απο ένα σημείο έως κάτω, στο κάτω μέρος είχε ένα υπερυψωμένο κομμάτι ξύλο, για να μην μπορουν να φύγουν τα μωράκια, κ είχε ριξει ένα κομμάτι ύφασμα μπροστά, για να μην τις ενοχλουν τα βλέμματα των άλλων, και να μπορουν όμως να βγαίνουν όποια στιγμή ήθελαν. Εσύ μήπως να της έκανες κάποια φωλίτσα με κουτι χάρτινο? Δεν ξέρω, αναρρωτιέμαι. Νομίζω πως όπως σου λέει κ η Νικολέτα που έχει πείρα, μόνη της θα βρει το μέρος.:redface:

Άντε να δούμε Μοιράκιαααααααααααα!!!!
Για πότε λέτε;;;;; Της έχει έρθει οίστρος;;;
Αχ πολύ μ αρέσουν αυτά τα παντρέματα!!! Γατουλίνιαααα!
Αυριο το βραδυ ταξιδευουμε για Αθηνα και θα μεινει εκει ολες τις διακοπες.Της εχει ερθει ηδη ο πρωτος της,ισως και δευτερος,και μαλλον θα εχει και τις μερες που θα μεινει με τον Σιμπα.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!!:):)
Αγάααπη μου γλυκεια. Τι κουκλα που είναι!!! νομίζω πήρε λίγο βάρος ή κάνω λάθος?:D

δεν ξερω ακομα!!
θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!!:):)
(δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...:()
Καλέ γιατι να της ξυρίσει την κοιλίτσα? Εγω είχα δει τον γιατρο να κάνει σε σκυλάκι υπέρηχο κ δεν του είχε ξυρίσει τα πλευρα!:hmm:

Αντε να δουμε συμπεθέρα!! Μακάρι να κάνουν ωραία μωρουλίνια. Σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια. Ο γαμβρος την περιμένει τη νύφη με ατμόσφαιρα. Αμ πώς??:up:

Ναι, καλό είναι να είσαι σπίτι εκείνες τις μέρες....αν και συνήθως το βράδυ τους πιάνουν οι πόνοι;)...στη Ραίσα τουλάχιστον έτσι έγινε, πάντα βράδυ....και μόλις την έπαιρνα χαμπάρι ότι είναι έτοιμη να γεννήσει την έπαιρνα και την έβαζα στο καλάθι της ...και καθόμουν δίπλα της μέχρι να τελειώσει η όλη διαδικασία και να ηρεμήσει και αυτή και τα μωρά:rolleyes::happy:
Καρδουλα μου!!! Αγαπίτσα μου γλυκεια. Μωρέ τι τρυφερουλια που είναι και πόσο ανάγκη έχουν εκείνες τις στιγμές τα αφεντικά τους! Λες να ξαναείναι εγκυος Νικολέτα μου η Ραϊσα σου?:)

καπως ετσι το εχω φανταστει!!!!:):):)
γι'αυτο θελω να παρω φωλιτσα να υπαρχει!!:):)

Γιάννα μου καλησπέρα. Νομίζω ότι όπως σου είπε κ πιο κατω η Νικολέτα, η Λουνα σου θα βρει μόνη της το μέρος για τη γέννα. Βέβαια καλό είναι αυτο που σκέφτεσαι. Να της ετοιμάσεις κάποια φωλίτσα κ να νιώθει προστατευμένη. Αυτο με το ιγκλου που σου είπε η Δώρα το σκέφτεσαι?
Να σου πω, εγώ όταν πήγα στη Σάμπι, κ είδα τις λεχωνες γατουλες της με τα μωράκια, είδα μια πολύ όμορφη κατασκευτή, από ένα ντουλάπι ας πούμε, αλλα ανοιχτο από μπροστά, απο ένα σημείο έως κάτω, στο κάτω μέρος είχε ένα υπερυψωμένο κομμάτι ξύλο, για να μην μπορουν να φύγουν τα μωράκια, κ είχε ριξει ένα κομμάτι ύφασμα μπροστά, για να μην τις ενοχλουν τα βλέμματα των άλλων, και να μπορουν όμως να βγαίνουν όποια στιγμή ήθελαν. Εσύ μήπως να της έκανες κάποια φωλίτσα με κουτι χάρτινο? Δεν ξέρω, αναρρωτιέμαι. Νομίζω πως όπως σου λέει κ η Νικολέτα που έχει πείρα, μόνη της θα βρει το μέρος.:redface:

το θυμαμαι που μου το ειχες πει οταν ειχες ερθει απο εδω!!
αν δεν βρω κατι ετοιμο μαλλον θα αυτοσχεδιασω κι εγω!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αγάααπη μου γλυκεια. Τι κουκλα που είναι!!! νομίζω πήρε λίγο βάρος ή κάνω λάθος?:D

πηρε-πηρε!!!
τρωει σαν βοδι...ολη την ωρα τρωει ξηρα τροφη και μολις ακουσει το ψυγειο να ανοιγει τρεχει κι εκει!!!:lol::lol::lol:

Καλέ γιατι να της ξυρίσει την κοιλίτσα? Εγω είχα δει τον γιατρο να κάνει σε σκυλάκι υπέρηχο κ δεν του είχε ξυρίσει τα πλευρα!:hmm:

ετσι μου ειπε!!!ξερω γω....

Λούνα τώρα είδα την φωτό που έβαλες....σαν να πάχυνε λίγο η Λούνα ή μου φαίνεται?:hmm:;):D

Αναστασία μου, δεν ξέρω...ακόμα πάντως δεν βλέπω τίποτε:hmm:....αν είναι θα δείξει σε 2 βδομάδες περίπου....;) ελπίζω να μην είναι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back