moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:39 Η moukelis έγραψε: #3.401 27-12-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι εε???παντως καλο ειναι να ξερεις οτι εισαι καλη σε τετοια!! χρειαζεται!! (τι κανεις αληθεια??) Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #3.402 27-12-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Χρονια πολλα!! Καλα Χριστουγεννα και απο μενα βρετανακια!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Αγαπητή pj2501 είδα πως ενδιφέρεσαι για βρετανικό γατάκι!! Πραγματικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει απ΄όσο ξέρω κάποιος άλλος που να έχει αναπαραγωγή αυτής της ράτσας, εκτός από τη Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη όπως σου είπε κ η Δώρα (moukelis) και τώρα η Γιάννα (Luna) της οποίας η γατουλα η Λούνα, ζευγάρωσε με τον υπέροχο Φιντέλ της Νικολέτας τον μπαμπά του Σεβάχ μου. Ηταν ο πατέρας απ αυτήν την τελευταία γέννα που είχε η Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη. Φιντέλ - Ραϊσα οι γονείς. Και τα μωρά τους πανέμορφα. Μπλε κ λιλά. Δες αν θέλεις στο γκάλερι της Ραϊσας! Καλή επιτυχία και με το καλό να αποκτήσεις κ εσύ το δικό σου βρετανάκι. Είναι υπέροχη ράτσα κ πολύ τρυφερά κ ήσυχα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:36 Η avtwvia έγραψε: #3.403 27-12-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φυσικα!!!οποιος θελει μου λεει και ερχεται!! θα χαρω πολυ!εχετε μετακομισει εδω πλεον εε?? Click για ανάπτυξη... Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:08 Η staman2 έγραψε: #3.404 27-12-08 02:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:11 Η avtwvia έγραψε: #3.405 27-12-08 03:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Click για ανάπτυξη... 2 ειναι τα ημιτασιον περσακια μας!! Οποτε θελετε θα ερθουμε αφου φωναζετε και τους αλλους με το ονομα μας ειναι μεγαλη μας τιμη να βρεθουμε.. Περιμενω πμ για το ραντεβου!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα στον Περση αντε δωσε και μερικα σε αδερφο και φιλησε και τα υπολοιπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #3.406 27-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!! σαν επαγγελμα εννοω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Click για ανάπτυξη... παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!! αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η avtwvia έγραψε: #3.407 27-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι εε???παντως καλο ειναι να ξερεις οτι εισαι καλη σε τετοια!! χρειαζεται!! (τι κανεις αληθεια??) Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:25 Η staman2 έγραψε: #3.402 27-12-08 01:25 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Χρονια πολλα!! Καλα Χριστουγεννα και απο μενα βρετανακια!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Αγαπητή pj2501 είδα πως ενδιφέρεσαι για βρετανικό γατάκι!! Πραγματικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει απ΄όσο ξέρω κάποιος άλλος που να έχει αναπαραγωγή αυτής της ράτσας, εκτός από τη Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη όπως σου είπε κ η Δώρα (moukelis) και τώρα η Γιάννα (Luna) της οποίας η γατουλα η Λούνα, ζευγάρωσε με τον υπέροχο Φιντέλ της Νικολέτας τον μπαμπά του Σεβάχ μου. Ηταν ο πατέρας απ αυτήν την τελευταία γέννα που είχε η Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη. Φιντέλ - Ραϊσα οι γονείς. Και τα μωρά τους πανέμορφα. Μπλε κ λιλά. Δες αν θέλεις στο γκάλερι της Ραϊσας! Καλή επιτυχία και με το καλό να αποκτήσεις κ εσύ το δικό σου βρετανάκι. Είναι υπέροχη ράτσα κ πολύ τρυφερά κ ήσυχα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:36 Η avtwvia έγραψε: #3.403 27-12-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φυσικα!!!οποιος θελει μου λεει και ερχεται!! θα χαρω πολυ!εχετε μετακομισει εδω πλεον εε?? Click για ανάπτυξη... Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:08 Η staman2 έγραψε: #3.404 27-12-08 02:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:11 Η avtwvia έγραψε: #3.405 27-12-08 03:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Click για ανάπτυξη... 2 ειναι τα ημιτασιον περσακια μας!! Οποτε θελετε θα ερθουμε αφου φωναζετε και τους αλλους με το ονομα μας ειναι μεγαλη μας τιμη να βρεθουμε.. Περιμενω πμ για το ραντεβου!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα στον Περση αντε δωσε και μερικα σε αδερφο και φιλησε και τα υπολοιπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #3.406 27-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!! σαν επαγγελμα εννοω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Click για ανάπτυξη... παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!! αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η avtwvia έγραψε: #3.407 27-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Χρονια πολλα!! Καλα Χριστουγεννα και απο μενα βρετανακια!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Αγαπητή pj2501 είδα πως ενδιφέρεσαι για βρετανικό γατάκι!! Πραγματικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει απ΄όσο ξέρω κάποιος άλλος που να έχει αναπαραγωγή αυτής της ράτσας, εκτός από τη Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη όπως σου είπε κ η Δώρα (moukelis) και τώρα η Γιάννα (Luna) της οποίας η γατουλα η Λούνα, ζευγάρωσε με τον υπέροχο Φιντέλ της Νικολέτας τον μπαμπά του Σεβάχ μου. Ηταν ο πατέρας απ αυτήν την τελευταία γέννα που είχε η Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη. Φιντέλ - Ραϊσα οι γονείς. Και τα μωρά τους πανέμορφα. Μπλε κ λιλά. Δες αν θέλεις στο γκάλερι της Ραϊσας! Καλή επιτυχία και με το καλό να αποκτήσεις κ εσύ το δικό σου βρετανάκι. Είναι υπέροχη ράτσα κ πολύ τρυφερά κ ήσυχα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:36 Η avtwvia έγραψε: #3.403 27-12-08 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φυσικα!!!οποιος θελει μου λεει και ερχεται!! θα χαρω πολυ!εχετε μετακομισει εδω πλεον εε?? Click για ανάπτυξη... Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:08 Η staman2 έγραψε: #3.404 27-12-08 02:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:11 Η avtwvia έγραψε: #3.405 27-12-08 03:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Click για ανάπτυξη... 2 ειναι τα ημιτασιον περσακια μας!! Οποτε θελετε θα ερθουμε αφου φωναζετε και τους αλλους με το ονομα μας ειναι μεγαλη μας τιμη να βρεθουμε.. Περιμενω πμ για το ραντεβου!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα στον Περση αντε δωσε και μερικα σε αδερφο και φιλησε και τα υπολοιπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #3.406 27-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!! σαν επαγγελμα εννοω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Click για ανάπτυξη... παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!! αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η avtwvia έγραψε: #3.407 27-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: φυσικα!!!οποιος θελει μου λεει και ερχεται!! θα χαρω πολυ!εχετε μετακομισει εδω πλεον εε?? Click για ανάπτυξη... Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:08 Η staman2 έγραψε: #3.404 27-12-08 02:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:11 Η avtwvia έγραψε: #3.405 27-12-08 03:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Click για ανάπτυξη... 2 ειναι τα ημιτασιον περσακια μας!! Οποτε θελετε θα ερθουμε αφου φωναζετε και τους αλλους με το ονομα μας ειναι μεγαλη μας τιμη να βρεθουμε.. Περιμενω πμ για το ραντεβου!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα στον Περση αντε δωσε και μερικα σε αδερφο και φιλησε και τα υπολοιπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #3.406 27-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!! σαν επαγγελμα εννοω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Click για ανάπτυξη... παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!! αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η avtwvia έγραψε: #3.407 27-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:11 Η avtwvia έγραψε: #3.405 27-12-08 03:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Click για ανάπτυξη... 2 ειναι τα ημιτασιον περσακια μας!! Οποτε θελετε θα ερθουμε αφου φωναζετε και τους αλλους με το ονομα μας ειναι μεγαλη μας τιμη να βρεθουμε.. Περιμενω πμ για το ραντεβου!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα στον Περση αντε δωσε και μερικα σε αδερφο και φιλησε και τα υπολοιπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #3.406 27-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!! σαν επαγγελμα εννοω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Click για ανάπτυξη... παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!! αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η avtwvia έγραψε: #3.407 27-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!! Click για ανάπτυξη... 2 ειναι τα ημιτασιον περσακια μας!! Οποτε θελετε θα ερθουμε αφου φωναζετε και τους αλλους με το ονομα μας ειναι μεγαλη μας τιμη να βρεθουμε.. Περιμενω πμ για το ραντεβου!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα στον Περση αντε δωσε και μερικα σε αδερφο και φιλησε και τα υπολοιπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #3.406 27-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!! σαν επαγγελμα εννοω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Click για ανάπτυξη... παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!! αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η avtwvia έγραψε: #3.407 27-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν! Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!! σαν επαγγελμα εννοω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!! Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.Και θα ζουλάω και μωράκια έεεε??? Click για ανάπτυξη... παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!! αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε! Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η avtwvia έγραψε: #3.407 27-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!! δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα.. Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η aalyah έγραψε: #3.408 28-12-08 14:59 Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!! Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Luna έγραψε: #3.409 28-12-08 16:30 καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η aalyah έγραψε: #3.410 28-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!! νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα.. Click για ανάπτυξη... Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! Και φυσικά θα με δείτε άυριο Θα περάσουμε όμορφαααααα Ανυπομονώ!! Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:25 Η Luna έγραψε: #3.411 28-12-08 17:25 ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 28-12-08 18:40 Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #3.413 28-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα μέλλουσα γιαγια... τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα? Click για ανάπτυξη... καλησπερα!! δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!! τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:25 Η moukelis έγραψε: #3.414 29-12-08 02:25 Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Luna έγραψε: #3.415 29-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Θενιαααα! Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι. Click για ανάπτυξη... ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #3.416 29-12-08 14:45 Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.417 29-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια! Click για ανάπτυξη... Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη? Θα σε τρελανει σε προειδοποιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.418 29-12-08 16:13 Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η irene_marga: #3.419 31-12-08 10:07 Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!! Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.420 31-12-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.