British - maniacs

ναι εε???:lol::lol::lol:παντως καλο ειναι να ξερεις οτι εισαι καλη σε τετοια!!
χρειαζεται!!
(τι κανεις αληθεια??)
Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν!:lol::lol:
Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα!!
Καλα Χριστουγεννα και απο μενα βρετανακια!!:D

Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!!
Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.:D:DΚαι θα ζουλάω και μωράκια έεεε???

Αγαπητή pj2501 είδα πως ενδιφέρεσαι για βρετανικό γατάκι!! Πραγματικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει απ΄όσο ξέρω κάποιος άλλος που να έχει αναπαραγωγή αυτής της ράτσας, εκτός από τη Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη όπως σου είπε κ η Δώρα (moukelis) και τώρα η Γιάννα (Luna) της οποίας η γατουλα η Λούνα, ζευγάρωσε με τον υπέροχο Φιντέλ της Νικολέτας τον μπαμπά του Σεβάχ μου. Ηταν ο πατέρας απ αυτήν την τελευταία γέννα που είχε η Νικολέτα στη Θεσσαλονίκη. Φιντέλ - Ραϊσα οι γονείς. Και τα μωρά τους πανέμορφα. Μπλε κ λιλά. Δες αν θέλεις στο γκάλερι της Ραϊσας! Καλή επιτυχία και με το καλό να αποκτήσεις κ εσύ το δικό σου βρετανάκι. Είναι υπέροχη ράτσα κ πολύ τρυφερά κ ήσυχα γατάκια.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φυσικα!!!οποιος θελει μου λεει και ερχεται!!
θα χαρω πολυ!εχετε μετακομισει εδω πλεον εε??
Nαι πλεον ειμαστε μονιμα στην Αθηνα :)
Οποτε θες κοπελα μου και δεν ενοχλουμε ερχομαστε!:rolleyes:
Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix:lol::lol:

Να ερθετε και εσεις οποτε θελετε να μας δειτε!!Δεν ειμαστε μονο βρετανοι βεβαια αλλα και αλλες ρατσες mix:lol::lol:
Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!!:)

Κι εμείς καλέ δεν είμαστε μόνον βρετανοί. Και τι έγινε??? Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε και θέλουμε κι εμείς να σας επισκεφτουμε!! Τι κάνουν οι αγάπες μου τα γατουνια σου??? Φιλησέ μου ιδιαιτέρως το περσάκι κ την Κάρμεν σου!!:)
2 ειναι τα ημιτασιον περσακια μας!! Οποτε θελετε θα ερθουμε αφου φωναζετε και τους αλλους με το ονομα μας ειναι μεγαλη μας τιμη να βρεθουμε.. Περιμενω πμ για το ραντεβου!!:)
Φιλακια πολλα πολλα πολλα στον Περση αντε δωσε και μερικα σε αδερφο και φιλησε και τα υπολοιπα..:happy:

Ναι η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες λογομαχιες βαριουνται να με ακουνε να αραδιαζω επιχειρηματα και συμφωνουν!:lol:
Τι κανω γενικοτερα,ή σαν επαγγελμα;:P

:lol::lol::lol:ετσι ακριβως ειναι η κολητη μου!!!
σαν επαγγελμα εννοω!!:)

Καλησπέρα Βρετανάκια και χρόνια πολλά ξανά και ξανά!!!
Γιάννα τι κάνει το Λουνάκι??? Ελπίζω καλά κ να παχαίνει το μωράκι μου. Θα έρθω να την δω τη ζουζουνα!!!! Να τη ζουλήξω πριν γεννήσει πρώτα ο Θεός.:D:DΚαι θα ζουλάω και μωράκια έεεε???

παχαινει λιγουλακι!!οποτε θες ελα να ζουληξεις και εννοειται πως θα ερθεις να ζουληξεις και μωρακια!!
αυτο ελειπε!δεν θα ξεφυγουν απο κανεναν τα νινακια!!:up::up::up:

να κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!!:):)
δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nα κανονισουμε τωρα που ειναι πιο ευκολο λογω αργιων!!:):)
δεν μας νοιαζει που ειστε mix!!ολα τα γατακαι ειναι ομορφα και ζουληχτα!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ναι να κανονισουμε και πειτε μου και εμενα..:)
Τωρα που θα ερθει και η Νικολετα ειναι ευκαιρια!!

Χαίρεται βρετανάκια. Τι κάνετε? Πως περάσατε στις γιορτές? Ελπίζω όμορφα. Διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες και μαθαίνω ένα σωρό νέα. Ώστε το Λουνάκι τελικά φουσκώνει ε? Πω πω τέλεια!!! Θα έχουμε μωράκια σε λίγο στρογγυλά και στρουμπουλά! Τέλεια!!

Λοιπόν σήμερα μόλις έφτασα και εγώ αθήνα. Γι'αυτό άν κανονίσουμε κάποια συνάντηση θα ήθελα πολύ να σας δω και εγώ! :)

καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!!:):P:P:P:P:P:P
νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα..

καλα ειμαστε και το μαθαμε οτι θα εισαι αθηνα ηδη!!!!!καλως ηρθες!!:):P:P:P:P:P:P
νομιζω οτι θα σε δω αυριο...ετσι εμαθα..

Καλώς σας βρήκα! Ναι βρίσκομαι αθήνα ήδη! :up: Και φυσικά θα με δείτε άυριο ;) Θα περάσουμε όμορφαααααα :up::up:

Ανυπομονώ!!

Γιάννα τελικά είναι σίγουρο ε? Θα γίνεις γιαγιά!!

ναι θα γινω!!!επιτελους!!!!!:):up::up::up::up::up::up::up::up::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα μέλλουσα γιαγια...:P
τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα?

Καλησπερα μέλλουσα γιαγια...:P
τι εκανε η Luna με το καλαθι που της πηραμε? Χωνεται μεσα?

καλησπερα!!:P:P
δεν μπαινει ακομα!!!το επεξεργαστηκε αλλα τωρα πια το αγνοει!!
τι να πω!!!θα μπει,θελει δεν θελει!!!:blink::blink:

Γεια σου Θενιαααα!
Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι.;)

Γεια σου Θενιαααα!
Luna καθηγητρια αγγλικων ειμαι.;)

ααα!!!!με γλωσσα ασχολεισαι παντως!!!σωστη επιλογη!!:P:P:P:P:P:P:P:P

Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια!:)

Ναι,Νομικη ηθελα αλλα τη με τη δευτερη προσπαθεια που επιανα Θεσσαλονικης δεν πηγα τελικα,γιατι μου αρεσαν περισσοτερο τα μαθηματα θεατρου και λογοτεχνιας της σχολης μου.Δεν θα μου ταιριαζε τελικα η Νομικη,ειμαι πολυ πιο δημιουργικος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ να δουλευω με παιδια!:)
Να σου στειλω Δωρακι το Χρηστο καμια εβδομαδα στη Καλυμνο να αλλαξεις γνωμη?
Θα σε τρελανει σε προειδοποιω:P:lol:

Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου...

Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!!

Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!!:up::up::up::up::up:

Τι λες βρε Γιουλη,δεν εχεις δει καλη μου τι παιδακια περνανε απο τα χερια μας,γι'αυτο δεν το εκτιμας το καμαρι σου...
Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας:P:lol:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back