British - maniacs

Δεν διαφωνω...αλλα το δικο μου...ειναι ενα απο αυτα που περνανε απο τα χερια σας:P:lol:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ!!!!
Γιουλη ολο το κακολογεις το παιδι,θα σε παρω μια βδομαδουλα στο Λυκειο να δεις τι φιντανια υπαρχουν να το εκτιμησεις.
Βρετανακια,ο νεος χρονος να σας φερει πολλλα γερα και μπλε μωρα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη ολο το κακολογεις το παιδι,θα σε παρω μια βδομαδουλα στο Λυκειο να δεις τι φιντανια υπαρχουν να το εκτιμησεις.
Βρετανακια,ο νεος χρονος να σας φερει πολλλα γερα και μπλε μωρα!:up:
...και λιλα και ταμπυ και κουκουβαγιακια...:P:lol:
Ειναι αγριο νιατο ο γιος μου...οπου τσακωμος μεσα...η γλωσσα να, μην αδικηθει κανενας τρεχει σα το δικηγορο...απο κανα τμημα θα τον μαζευω συντομα να μου το θυμηθειτε:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια Πολλά και Χαρούμενη Προτωχτονιά αγαπημένα Βρετανάκια!!!
Ο νέος χρόνος να σας φέρει πανέμορφα και γερά μωρά!!!!

...και λιλα και ταμπυ και κουκουβαγιακια...:P:lol:
Ειναι αγριο νιατο ο γιος μου...οπου τσακωμος μεσα...η γλωσσα να, μην αδικηθει κανενας τρεχει σα το δικηγορο...απο κανα τμημα θα τον μαζευω συντομα να μου το θυμηθειτε:/:
Μαμαδες,παντα υπερβολικες.Τι ηθελες να σου βγει κανενα κοιμισμενο να καθεται ολη μερα με τον φραπε στο χερι;Εχει προσωπικοτητα το παιδι,δε λες που δεν εχει αποβλακωθει με την τηλεοραση ή με τα παιχνιδια.
Α ναι,υπαρχει η περιπτωση να βγουν και λιλακια!:up:

Μαμαδες,παντα υπερβολικες.Τι ηθελες να σου βγει κανενα κοιμισμενο να καθεται ολη μερα με τον φραπε στο χερι;Εχει προσωπικοτητα το παιδι,δε λες που δεν εχει αποβλακωθει με την τηλεοραση ή με τα παιχνιδια.
Α ναι,υπαρχει η περιπτωση να βγουν και λιλακια!:up:
Ολοι μα ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα...
Οταν προκειται για το δικο σου παιδι καλη μου Δωρα...αλλαζουν τα πραγματα...Φερε μου εσυ τη μητερα που θελει να ειναι ετσι ο γιος της...:P

Ολοι μα ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα...
Οταν προκειται για το δικο σου παιδι καλη μου Δωρα...αλλαζουν τα πραγματα...Φερε μου εσυ τη μητερα που θελει να ειναι ετσι ο γιος της...:P
ΜΑ κι αυτες που εχουν κοιμισμενα παιδακια λενε οτι δε μπορουν να τα ξεκολλησουν απο τον υπολογιστη,και δεν εχουν ενδιαφεροντα και ανησυχιες.Δεν ξερω,εγω θα προτιμουσα ενα σκεπτομενο παιδι παρα ενα αποβλακωμενο.Θα γινει πιο ωριμος και θα τον χαιρεσαι ειδικα αργοτερα που θα εχει διαμορφωσει αποψη για πολλα πραγματα και θα ειναι συνειδητοποιημενος οταν αλλα δεν θα ξερουν ουτε καν τι θελουν να κανουν στη ζωη τους.;)

χρονια πολλα και καλη χρονια βρετανακια...με το καλο τα μωρακια luna :):P:P:up::up:

Χρόνια πολλά σε όλους , ευχομαι το 2009 να σας φέρει οτι έχετε ονειρευτεί ! Η Luna πότε γεννάει; έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για γατάκι κανένας απο Κρήτη ; να εχουμε και εμείς παρέα για την Σίλβια, εσεις μια χαρα μαζευτήκατε Αθήνα και Θεσ/νίκη ...

ΜΑ κι αυτες που εχουν κοιμισμενα παιδακια λενε οτι δε μπορουν να τα ξεκολλησουν απο τον υπολογιστη,και δεν εχουν ενδιαφεροντα και ανησυχιες.Δεν ξερω,εγω θα προτιμουσα ενα σκεπτομενο παιδι παρα ενα αποβλακωμενο.Θα γινει πιο ωριμος και θα τον χαιρεσαι ειδικα αργοτερα που θα εχει διαμορφωσει αποψη για πολλα πραγματα και θα ειναι συνειδητοποιημενος οταν αλλα δεν θα ξερουν ουτε καν τι θελουν να κανουν στη ζωη τους.;)
Απο την αποβλακωση ως το τμημα Δωρα μου υπαρχει και η μεση οδος...;)

Απο την αποβλακωση ως το τμημα Δωρα μου υπαρχει και η μεση οδος...;)
Ε ναι υπαρχει,αυτη του Χρηστου,το παιδι απλα εχει ανησυχιες,της ηλικιας ειναι...Δεν μπλεκεται σε καυγαδες απλα για να γινει βιαιος ή για να κανει το κοκορακι.

Ε ναι υπαρχει,αυτη του Χρηστου,το παιδι απλα εχει ανησυχιες,της ηλικιας ειναι...Δεν μπλεκεται σε καυγαδες απλα για να γινει βιαιος ή για να κανει το κοκορακι.
γι'αυτο το κανει και το δηλωνει κιολας:lol:

Γεια σας Βρετανάκια και Χρόνια Πολλά!!!

Λούνα φίλησέ μου την εγκυμονούσα μαςςς!!!!:up::up::up::up::up:

Χρονια πολλα και σ'εσας!!!την φιλησα και την ξαναφιλησα!!!!:P:P:P:P
δικαιολογια ψαχνω!!!:)

Χρόνια Πολλά και Χαρούμενη Προτωχτονιά αγαπημένα Βρετανάκια!!!
Ο νέος χρόνος να σας φέρει πανέμορφα και γερά μωρά!!!!

Ευχαριστουμε και σ'εσας ευχομαι οτι επιθυμειτε!!να ειναι καλυτερος ο χρονος αυτος!!!

χρονια πολλα και καλη χρονια βρετανακια...με το καλο τα μωρακια luna :):P:P:up::up:

και σ'εσας ευχες και ευχαριστουμε πολυ!!και οποτε θελετε να μας ερθετε!!!:):)

Χρόνια πολλά σε όλους , ευχομαι το 2009 να σας φέρει οτι έχετε ονειρευτεί ! Η Luna πότε γεννάει; έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για γατάκι κανένας απο Κρήτη ; να εχουμε και εμείς παρέα για την Σίλβια, εσεις μια χαρα μαζευτήκατε Αθήνα και Θεσ/νίκη ...

Χρονια πολλα και στην Κρητη!!!
Η Luna μπηκε στον δευτερο μηνα μολις προχθες!!!
αρα τελη Γενναρη μεχρι και 3 Φεβρουαριου!!!:up::up::up:
ακομα δεν εχουμε επαφες με κρητη!!μονο Αθηνα και θεσ/νικη!!εσεις ποτε θα ξαναδοκιμασετε???

Η Luna μπηκε στον δευτερο μηνα μολις προχθες!!!
αρα τελη Γενναρη μεχρι και 3 Φεβρουαριου!!!:up::up::up:
ακομα δεν εχουμε επαφες με κρητη!!μονο Αθηνα και θεσ/νικη!!εσεις ποτε θα ξαναδοκιμασετε???
Δυο μηνες δεν κραταει η εγκυμοσυνη;Ξερετε ακριβως ποτε εμεινε εγκυος;

γι'αυτο το κανει και το δηλωνει κιολας:lol:
να πω και κατι τελευταιο για το Χρηστο και να σταματησω μη χαλαμε το θεμα των παιδιων εδω...
Ηταν μικρουλης γυρω στα 5-6 ειχε στησει λοιπον στο πατωμα τα Playmobil του κι επαιζε...βλεποντας τα εγω λοιπον, τον ρωτω τι θεμα εχει παιδι μου το παιχνιδι σου? Και μου απαντα...
Με το πιο απλο και φυσικο υφος...
"Πλακωμος σε μπουζουξιδικο" :blink::blink::blink:
:lol::lol::lol:
Και τωρα οποιος του λεει τι δουλεια θες να κανεις παιδι μου οταν μεγαλωσεις λεει..."Νονος της νυχτας" βλεποντας λοιπον τα γουρλωμενα ματια του αλλου λεει...ελάτε καλε πλακα κανω...μηχανικος θα γινω σα το μπαμπα μου:P:lol::lol:

:hmm:Λεω να ανοιξω θεμα..."Χρηστος. Το παιδι της νυχτας":lol:

:P:lol::lol::lol:Τελικα του ταιριαζει ο Σειριος!:lol:

Δυο μηνες δεν κραταει η εγκυμοσυνη;Ξερετε ακριβως ποτε εμεινε εγκυος;

δυο μηνες!ναι!!
ζευγαρωσε 28/11 μεχρι και 2/12!!
αρα μεσα εκει καπου εγινε η δουλεια!!!!:up::up:

Ηταν μικρουλης γυρω στα 5-6 ειχε στησει λοιπον στο πατωμα τα Playmobil του κι επαιζε...βλεποντας τα εγω λοιπον, τον ρωτω τι θεμα εχει παιδι μου το παιχνιδι σου? Και μου απαντα...
Με το πιο απλο και φυσικο υφος...
"Πλακωμος σε μπουζουξιδικο" :blink::blink:
:lol::lol:
Και τωρα οποιος του λεει τι δουλεια θες να κανεις παιδι μου οταν μεγαλωσεις λεει..."Νονος της νυχτας" βλεποντας λοιπον τα γουρλωμενα ματια του αλλου λεει...ελάτε καλε πλακα κανω...μηχανικος θα γινω σα το μπαμπα μου:P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
τελειο αυτο που ειπε!!

δυο μηνες!ναι!!
ζευγαρωσε 28/11 μεχρι και 2/12!!
αρα μεσα εκει καπου εγινε η δουλεια!!!!:up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
τελειο αυτο που ειπε!!
ποιο απ'ολα? Το μπουζουξιδικο, ο νονος ή ο μηχανικος...
Σε ξερω εσενα πονηροφατσο:P...το μπουζουξιδικο και ο νονος σου αρεσαν:P:lol:

ποιο απ'ολα? Το μπουζουξιδικο, ο νονος ή ο μηχανικος...
Σε ξερω εσενα πονηροφατσο:P...το μπουζουξιδικο και ο νονος σου αρεσαν:P:lol:

ολο ειχε πολυ πλακα!!!!αν και εχεις δικιο..το μπουζουξιδικο και ο νονος ηταν τελεια!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια
στα Βρετανακιαα τα καλα
που'ναι που'ν' αρκουδοφατσουλες
κι εχουν μπλε και λιλα γλυκομυτουλες

Πολλα μωραααακια να'χετε
με ξαπλωτααα αυταακια
μεεεε χα, με χαλκινα ματακια
οπως τα οπως τα κουκουβαγιακια! :P

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! :up:

Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια
στα Βρετανακιαα τα καλα
που'ναι που'ν' αρκουδοφατσουλες
κι εχουν μπλε και λιλα γλυκομυτουλες

Πολλα μωραααακια να'χετε
με ξαπλωτααα αυταακια
μεεεε χα, με χαλκινα ματακια
οπως τα οπως τα κουκουβαγιακια! :P

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! :up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up::up::up::up::up:
εισαι απεριγραπτη!!!!!που τα σκεφτεσαι????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back