British - maniacs

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up:
εισαι απεριγραπτη!!!!!που τα σκεφτεσαι????
Με εμπενετε παιδι μου εσεις! :);):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα βραβειο ποιησης θα σου δωσουμε σε σχημα γατας....:blink::blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα και απο μενα!!:D
Σημερα γνωρισα την πρωτη ανθρωπομαμα της Καρμενιτας μου!! Τη προεδρο του κλαμπ τη Νικολεττα:)
Ειναι καταπληκτικη κοπελα, ηπιαμε καφεδακι και μιλησαμε για τα μικρα μας..
Ζουληξε τα περισσοτερα απο τα γατουνια μου(δεν καθονται και ολα), η Λουνα καθισε με ευχαριστηση στα χαδια της και ειδε τα κουνελακια μας και το γνωστο και διασημο βιρμανοκουνελο!!!:rolleyes:
Ελπιζω να χαρηκε και εκεινη που με γνωρισε και αντε να γνωρισω και τις υπολοιπες!!!:P

Χρόνια πολλά και απο μένα σε όοοοοοοοολα τα παιδάαααακια!!! Να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία ευτυχία και χαρά! Και με πολλά γατιά και μωρά! :up:

Φιλιά πολλά κούκλες μου

δεν ειναι τελεια η μαμα Νικολετα???
κι εγω πολυ την αγαπησα!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Βρετανάκια μου χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι μας.
Αγάπη και χαρά, υγεία κ ευτυχία για το νέο έτος.!!!

Χρονια πολλα και καλη χρονια κοριτσια κ απο μενα!:up:να χαιρεστε τα γατακια σας κ μακαρι να αποκτησω κι εγω ενα θα γινομουν πανευτηχηςςςςςςςς:):):):)

χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά και απο εμενα και την εγκυμονουσα!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:
μακαρι να ειναι καλα ολα τα ζωακια του κοσμου και ειδικα αυτα που το εχουν πιο πολυ αναγκη!!
(αα,και να ειναι τα μωρα μας γερα :baby::baby::baby::baby:..)!!συγνωμη για την προσωπικη ευχη αλλα εχω ενα αγχος η γιαγια!!

Αγαπημένα μου Βρετανάκια εύχομαι καλή χρονιά κ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί κ πολύ σύντομα εύχομαι να γεμίσετε εδώ μέσα όμορφα μωρά ασημένια κ μπλε (με αυτιά ή χωρίς):lol:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
happy_holidays_snowman.gif

Αγαπημένα μου Βρετανάκια εύχομαι καλή χρονιά κ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί κ πολύ σύντομα εύχομαι να γεμίσετε εδώ μέσα όμορφα μωρά ασημένια κ μπλε (με αυτιά ή χωρίς):lol:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
happy_holidays_snowman.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ευχαριστουμε πολυ!!!!!!:up::up::up::up::up:
καλη χρονια και σ'εσας!!!

Χρονια πολλα και καλη χρονια για ολους!!
και μια μαντιναδα για την καλη χρονια
Δωρο σας στελνω φτωχικο
μα εγω το καμαρωνω
ειναι ευχες απο καρδιας
για τον καινουργιο χρονο!!:D
cat_newyear1.gif

γεισου γιαννα κ χρονια πολλα κ καλη χρονια με ευτυχια κ πανω απο ολα υγεια σε ολους.τι κανει η γατουλα καλα ειναι?τελικα ο ηπερηχος πως τα πηγε?:up:ελπιζω να πηγαν ολα καλα κ να κανει πολλα γατακια υγιεστατα κ ομορφουλικα:):):)

Καλη σου μερα και χρονια πολλα!
Τελικα βρηκες γατακι οπως το ηθελες;

Χρονια πολλα και καλη χρονια για ολους!!
και μια μαντιναδα για την καλη χρονια
Δωρο σας στελνω φτωχικο
μα εγω το καμαρωνω
ειναι ευχες απο καρδιας
για τον καινουργιο χρονο!!:D

πολυ καλη!!!μπραβο Αντωνια!!!:up::up::up:

γεισου γιαννα κ χρονια πολλα κ καλη χρονια με ευτυχια κ πανω απο ολα υγεια σε ολους.τι κανει η γατουλα καλα ειναι?τελικα ο ηπερηχος πως τα πηγε?:up:ελπιζω να πηγαν ολα καλα κ να κανει πολλα γατακια υγιεστατα κ ομορφουλικα:):):)

καλη χρονια!!τι κανεις?τελικα υπερηχο δεν θα κανουμε!!!θα το αφησουμε να γινει πιο φυσικα!!θα παμε βεβαια στον γιατρο να μας δει αλλα χωρις να κανουμε τετοια πραγματα!!μιλησα με 2 διαφορετικους γιατρους κι μου ειπαν και οι 2 οτι αν δεν δειχνει να εχει η γατουλα καποιο προβλημα ειναι χαζο να την στρεσαρω!!!:P:P:P:P

τι να κανω καλα ειμαι περιμενω κ ονειρευομαι την γατουλα που ισως αποκτησω κ μακαρι ναναι μια απο τα μικρουλια σου:redface::redface:παντως οι φοτο της νικολετας ειναι τελειες ολα τα γατακια πανεμορφα κ η ραισα κουκλα αφου πηγε κ σε διαγωνισμο πρεπει να πηρε καλες κρητικες.τα γατακια θα βγουν παρα πολυ καλα υγιεστατα κ πανεμορφα εχουν καλα γονιδια:):):up:

Βρετανάκια μουυυυ, τι κάνετε??? Έχει καιρό να τα πούμε και μου λείψατε πολύ.

Από πού να αρχίσω?
Γιάννα μου είσαι μια υπέροχη, χαμογελαστή και ανοιχτόκαρδη κουκλίτσα. Χάρηκα πάαααααρα πολύ που επιτέλους σε γνώρισα από κοντά. Η Λούνα μας μια κούκλα στρουμπουλή με υπέροχα μάτια και αυτιά!!!:inlove::inlove: Για την μανούλα σου δε τι να πω? Μια υπέροχη κυρία που κάνει την δύσκολη αλλά κατά βάθος λατρεύει τα μωρά μας!;):up::up:

Αντωνία μου, τα ίδια ισχύουν και για σένα. Μια κούκλα, κοπέλα χαρούμενη και ζεστή:rolleyes:....χάρηκα που επιτέλους σε γνώρισα και εσένα. Το σπίτι σας δε ένας γατοπαράδεισος!!!!!:up::up:Όπου και να κοιτάξει κανείς θα δει μια χνουδομπαλίτσα να γουργουρίζει στο καλαθάκι της:inlove:.....μόνο η ξινή μας κορούλα μας το παίζει δύσκολη:mad:, αλλά τι να κάνουμε έτσι ήταν από την ώρα που γεννήθηκε.:lol::lol::lol:

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στην Αθήνα, μακάρι να είχα άλλες τόσες μέρες να σας ξαναδώ, δεν σας χόρτασα:redface::rolleyes:....ελπίζω πολύ σύντομα να τα ξαναπούμε....σειρά σας τώρα να μας έρθετε...θα σας περιμένουμε πώς και πώς!!!!:happy::up::up:

κι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα!!!!!επιτελους!!!:):):):)εισαι πολυ πολυ πολυ γλυκος ανθρωπος!!!και ο μικρος ειναι ενα τελειο κοινωνικο αγορι!!!μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση!!και φυσικα ο κ.Κωστας που μαζι με τον αντρα της Αναστασιας μας αντεξαν!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
ενα μεγαλο μπραβο και στους 2!!!!:up::up::up::up:
τι κανουν τα γατουνια που ειχατε να τα δειτε μερες???

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.:redface:
Τα μωρά μας περίμεναν μπροστά στην πόρτα, και ήταν όλο χάδια και νάζια τα μωρούλια μου:inlove:....ακόμα και η κρυόκωλη Ραίσα ήρθε να πάρει την δόση της:blink::confused:....χμμμ μήπως πρέπει να λείπουμε πιο συχνά?:hmm::lol::lol:

Το Λουνάκι τι κάνει....πάει καθόλου στο καλαθάκι ή ακόμα κρύβεται κάτω από το κάλυμμα?:rolleyes::lol:

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.:redface:
Τα μωρά μας περίμεναν μπροστά στην πόρτα, και ήταν όλο χάδια και νάζια τα μωρούλια μου:inlove:....ακόμα και η κρυόκωλη Ραίσα ήρθε να πάρει την δόση της:blink::confused:....χμμμ μήπως πρέπει να λείπουμε πιο συχνά?:hmm::lol::lol:

Το Λουνάκι τι κάνει....πάει καθόλου στο καλαθάκι ή ακόμα κρύβεται κάτω από το κάλυμμα?:rolleyes::lol:

τα ενοουμε και τα λεμε!!!!:rolleyes::rolleyes:
αχου τα μωρε!!τους λειψατε!!!:rolleyes:ετσι να κανετε,να ερχεστε εδω συχνα για να λειπετε στα μωρα σας!!!:D:D
το λουνακι ακομα κρυβεται!!!εχει παει λιγο και στο καλαθι αλλα ακομα κατω απο το καλυμα και στα κρεβατια την βγαζει!!!!:):):)

Χρονια πολλα και σ'εσας!!!την φιλησα και την ξαναφιλησα!!!!:P:P:P:P
δικαιολογια ψαχνω!!!:)

Ευχαριστουμε και σ'εσας ευχομαι οτι επιθυμειτε!!να ειναι καλυτερος ο χρονος αυτος!!!

και σ'εσας ευχες και ευχαριστουμε πολυ!!και οποτε θελετε να μας ερθετε!!!:):)

Χρονια πολλα και στην Κρητη!!!
Η Luna μπηκε στον δευτερο μηνα μολις προχθες!!!
αρα τελη Γενναρη μεχρι και 3 Φεβρουαριου!!!:up::up::up:
ακομα δεν εχουμε επαφες με κρητη!!μονο Αθηνα και θεσ/νικη!!εσεις ποτε θα ξαναδοκιμασετε???
δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back