ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η ria23 έγραψε: #3.481 07-01-09 12:23 Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.482 07-01-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Click για ανάπτυξη... Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #3.483 07-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η Luna έγραψε: #3.484 07-01-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αναστασια μου!!!!κι εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις γιατι ολο και καποιον εχουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η Luna έγραψε: #3.485 07-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!!αντε αντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Η Luna έγραψε: #3.486 07-01-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Click για ανάπτυξη... πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Loukia έγραψε: #3.487 07-01-09 14:38 Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.482 07-01-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Click για ανάπτυξη... Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #3.483 07-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η Luna έγραψε: #3.484 07-01-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αναστασια μου!!!!κι εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις γιατι ολο και καποιον εχουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η Luna έγραψε: #3.485 07-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!!αντε αντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Η Luna έγραψε: #3.486 07-01-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Click για ανάπτυξη... πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Loukia έγραψε: #3.487 07-01-09 14:38 Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Click για ανάπτυξη... Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #3.483 07-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η Luna έγραψε: #3.484 07-01-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αναστασια μου!!!!κι εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις γιατι ολο και καποιον εχουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η Luna έγραψε: #3.485 07-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!!αντε αντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Η Luna έγραψε: #3.486 07-01-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Click για ανάπτυξη... πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Loukia έγραψε: #3.487 07-01-09 14:38 Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η Luna έγραψε: #3.484 07-01-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αναστασια μου!!!!κι εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις γιατι ολο και καποιον εχουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η Luna έγραψε: #3.485 07-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!!αντε αντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Η Luna έγραψε: #3.486 07-01-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Click για ανάπτυξη... πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Loukia έγραψε: #3.487 07-01-09 14:38 Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αναστασια μου!!!!κι εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις γιατι ολο και καποιον εχουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Click για ανάπτυξη... μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:21 Η Luna έγραψε: #3.485 07-01-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!!αντε αντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Η Luna έγραψε: #3.486 07-01-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Click για ανάπτυξη... πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Loukia έγραψε: #3.487 07-01-09 14:38 Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!!αντε αντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Η Luna έγραψε: #3.486 07-01-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Click για ανάπτυξη... πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Loukia έγραψε: #3.487 07-01-09 14:38 Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει Click για ανάπτυξη... πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Loukia έγραψε: #3.487 07-01-09 14:38 Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.488 07-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!! αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!! Click για ανάπτυξη... αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η staman2 έγραψε: #3.489 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!! Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:13 Η Luna έγραψε: #3.490 07-01-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γιάννα σε λένε; Χρόνια σου Πολλά!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της Click για ανάπτυξη... καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.491 07-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!! καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η staman2 έγραψε: #3.492 07-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.493 07-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η elvenstar: #3.494 07-01-09 17:43 Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:32 Η staman2 έγραψε: #3.495 07-01-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Η elvenstar: #3.496 07-01-09 20:34 είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η staman2 έγραψε: #3.497 07-01-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η Luna έγραψε: #3.498 08-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...μονο αγκαλια ε? Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? Click για ανάπτυξη... οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε Click για ανάπτυξη... αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ χμμμμ κάποιος πρέπει όμως να της το πει Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #3.499 08-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά Click για ανάπτυξη... μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #3.500 08-01-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλε!!!μονο αγγαλια!! αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!! ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!! γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!! Click για ανάπτυξη... Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.