British - maniacs

Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!...:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη Χρονια Βρετανακια!!
Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε;):up:
Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει;):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιάννααααα
Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!!
:up::up::up:

comic%20cat%20birthday.jpg

Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες:rolleyes:....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες?:hmm::rolleyes::D
Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!!:up:

Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!!:up:
Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!!:up:

ευχαριστω αναστασια μου!!!!κι εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις γιατι ολο και καποιον εχουμε!!!:):):)

Γιάννααααα
Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!!
:up::up::up:

comic%20cat%20birthday.jpg

Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες:rolleyes:....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες?:hmm::rolleyes::D

:rolleyes::rolleyes:μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!!
αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!!

Aντε βρε συμπεθεράκια να δουμε κι εμείς χαρές!!!!:up:

ναιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαι!!!!αντε αντε!!!:P:P:P:P:P:P

Γιαννα χρονια πολλα με πολλα ομορφα λουνοφιντελακια!!!!!!!!!!...:up::up::up::up:

ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ να χαιρεσαι οποιον εχεις!!!:P:P

Γιαννα μου εγω στα ειπα στα " Χρονια Πολλα" μη ξεχασεις να πας κι απο εκει;):P

πηγα πηγα και τα ειδα!!ευχαριστω και εδω!!!:up::up:

Γιάννα σε λένε;
Χρόνια σου Πολλά!!! :up: :up: :up:

:rolleyes::rolleyes:μενουν ακομα 20 και κατι μερες!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Εχω χαζεψει απο τωρα!!
αμα μιλαγε την γλωσσα μας η Luna θα με ειχε στειλει στον διαολο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:την εχω πριξει στα γλυκολογα!!!!
αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της:redface::P:lol:

αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...εγω το΄χω πει...αν γεννησει η γατα μου θα μετακομισω στο καλαθι της:redface::P:lol:
Χριστιανή μου είπαμε...!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΓΑΤΟΜΑΜΑ!!!!:lol::lol::lol:
Θα σου κάνω την ένεση την ειδική να σε μεταμορφώσω σε λιλιπούτεια...για να χωράς στο καλαθάκι της!.:lol::lol:

Γιάννα σε λένε;
Χρόνια σου Πολλά!!! :up: :up: :up:

ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!!:lol::lol:
ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!:):)

καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ναι!!εγω και αλλο 1.000.000 ελληνες!!:lol::lol:
ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!:):)

καπως ετσι λεω κι εγω να κανω!!γελοια εχω γινει!!σαν ξεληγωμενη ακουγομαι!!ετσι με λεει η μαμα μου!!μονο που εκεινη ειναι χειροτερη αλλα δεν της το λεω!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...:mad::P:lol:μονο αγκαλια ε?:lol:
Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? :P

Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε:up:

Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ:lol::lol::lol::lol::lol:
χμμμμ:hmm: κάποιος πρέπει όμως να της το πει:P:P:lol:

Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι;)

Γιάννα χρόνια καλά με γατάκια πολλά που δεν θα χουν αφτιά :up:

blue_flowers.gif

none-2.gif
calista2.jpg

blue_flowers.gif

none-2.gif
calista2.jpg
Καλέ τι ωραία κάρτα είναι αυτή. Και τι γατουνι θεϊκό!!!!!!!:up:

είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα

είδες, είδες. Είναι σκοτις φολντ ειδικά για την εορτάζουσα
ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!:up::up:

Δεν πιστευω να την αφηνεις να περπαταει...:mad::P:lol:μονο αγκαλια ε?:lol:
Στο καλαθι παει? 'Η στο φυσιμο το'χει? :P

οχι καλε!!!μονο αγγαλια!!:lol::lol::lol:

Αλήθεια Γιάννα την ημέρα της γέννας τι θα κάνεις??? Θα λιποθυμάς? Εγώ πάντως προτίθεμαι να σου συμπαρασταθώ εκείνη την ώρα. Ενα τηλέφωνο κι έφτασεεεεεε:up:

αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!!:blink::blink:

Αυτό είναι αλήθεια.....αλλά δεν της το είπα ούτε εγώ:lol::lol::lol:
χμμμμ:hmm: κάποιος πρέπει όμως να της το πει:lol:

Γιάννα μου, καλό θα ήταν να έχεις και ένα καλάθι ανοιχτό κάπου, να γεννήσει εκεί για να μπορείς να βλέπεις καλά και μετά τους βάζεις όλους μαζί σε κλειστό καλαθάκι;)

ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!!:)
γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!!:up:

μαγικο γατουνι ειναι!!!!:):)thanx!!

οχι καλε!!!μονο αγγαλια!!:lol::lol::lol:
αμα ειναι ελα!!ας ερθετε,λιγοι και καλοι γιατι με βλεπω στα πατωματα!!:blink::blink:
ετσι θα γινει!!!θα το κανουμε με κουτα κι μετα θα τα μεταφερω!!!:)
γιατι αλλιως δεν θα βλεπω κι εγω!!αυτο που το πας!!:up:
Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!:)Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back