British - maniacs

P1000081.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες Έλενα μωρά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν χορταίνω να τα βλέπω:D

κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 100_0224.jpg
    100_0224.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 100_0232.jpg
    100_0232.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 100_0214.jpg
    100_0214.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 37
καλα τωρα επαθα!!!!!εχω καιρο να δω φωτογραφιες της!!!τι γατα ειναι αυτη..........:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ωχ Νικολεττα εγκυος παλι;Τι θα κανεις;Τι γκαντεμια,ειπαμε πια κι αυτος ο μεγαλος αδερφος ειναι μεγας εραστης αλλα ας εκανε και λιγο κρατει!

Ωχ Νικολεττα εγκυος παλι;Τι θα κανεις;Τι γκαντεμια,ειπαμε πια κι αυτος ο μεγαλος αδερφος ειναι μεγας εραστης αλλα ας εκανε και λιγο κρατει!
Διόρθωση: Ωχ Ραίσα έγκυος πάλι; Τέλος της διόρθωσης:P:P
Αυτός ο Φιντελ ήταν να μην πάρει μπρος τώρα ποιος τον πιάνει:lol: Καλή λευτεριά και εύχομαι κ αυτά τα μωράκια να είναι τόσο υπέροχα όσο η προηγούμενη γενιά:up:
ΥΓ: Δώρα τι ωραια κόκκινη υπογραφή είναι αυτή;:up:

attachment.php
ευχαριστω πολύ για την αφιέρωση, βλέπω η Ραίσα έγινε ακόμα πιο κούκλα:up: παντα την ομορφαίνει η εγκυμοσύνη

Ξερεις τι εννοουσα μαρη μη με κοροϊδευεις,ότι μπορω κανω!(Εχω και τον Edward ταπετσαρια και αυτοσαμποταρομαι):P:lol:
Ευχαριστουμε,η φωτογραφια ειναι παλια αλλα μου αρεσε πολυ και ειπα να τη βαλω για υπογραφη.

η raisa ειναι εγκυος παλι???????????
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

ουτε καν ειδα το σχολιο!!αρα γενναει μαζι με την Luna με διαφορα 1 βδομαδας???
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!

Να δω που θα πρωτοπάει η Αναστασία:lol:
Εχω και τον Edward ταπετσαρια και αυτοσαμποταρομαι):P:lol:
α κατάλαβα είσαι κάπως έτσι

Συνημμένα

• mask2.jpg
    mask2.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 17
Χωρις τα ματια,αλλα η γλωσσα παρεκτρεπεται που και που...:lol:

Αγαπημένο μου παρεάκι γεια σας!!!! Τελικά.... σας αγαπώ πολύ και μου λείπετε όταν δεν μπαίνω στο φόρουμ!!!!
Σήμερα η πρώτη μέρα με φουλ δουλεια. Πρωινή και απογευματινή.!!!
Ηρθα πριν καμια ώρα, καθάρισα τουαλέτες γατιών, τάισα, έπαιξα λίγο μαζί τους, χτένισα και τους 4. Η Νάλα με έβρισε:lol::lol::lol:αλλα δεν έχουμε ούτε έναν κόμπο, και.... τώρα τα λέμε:)
Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά.
Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της.
Ναι Νικολέτα μου έχεις δικιο, το φαντάστηκα και για αυτο είπα να σε ρωτήσουμε όσο κι αν εμάς μας φαίνεται όμορφο να το ζήσουμε!!!:)
μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει...:hmm:

μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια:lol:
ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα
Ναι Γιουλάκο το ήξερα κατά βάθος. Θα την σκέφτομαι και αυτην και το Ραϊσάκι που μόλις έμαθα πως εγκυμονεί πάλι...:)

P1000081.jpg
Τον έφτασε Ελενάκι μου τον έφτασε στην καλοσύνη και την καρτερία γενικώς... Αλλα ακόμη δεν είναι πολύ της παρέας όπως ο Περσουλης. Δηλ. δεν τον νιάζει κι ιδιαίτερα να είναι μαζί μας συνεχώς. Ενώ ο Πέρσης μόλις μπαίνω σπίτι ή ξυπνάμε το πρωί έρχεται κ κάθεται πολλή ωρα δίπλα μας... Ο Σεβαχουλίνος όμως προοδεύει συνέχεια κ θέλει τη συντροφιά μας όλο κ πιο πολύ . Αλλα του αρέσει κ να απομονώνεται. Πάντως στην καλοσύνη είναι ακριβώς σαν τον Πέρση νομίζω.:up:

Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω:D

κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα:/:
ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Δεν ξέρω αλλά με έχει μαγέψει. Και Νικολέτα μην μου πεις. ΜΟΙΑΖΕΙ ο Σεβάχ πάρα πολύ στη μάννα του ή κάνω λάθος???? Αυτο το βλέμμα το γελαστό, το ύφος, δεν ξέρω εσύ τι λες??? Οσο την βλέπω νομίζω πως της μοιάζει κ πιο πολύ.
Είναι έγκυος το μωρό μου? Το ξέρω ότι είναι κάπως νωρίς κι ήθελες αργότερα αλλά ευχομαι να πάνε ΟΛΑ πολύ καλά κ να έχουμε πάλι μωράκια γερά και υπέροχα οπως τα άλλα.:up:

εΕΕΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΕΙ!:P:P
Τι να κάνουμε είναι πολύ ερωτιάρης ο Φιντέλ!:P Ας ευχηθούμε στην γατουλα μια εύκολη γέννα κ μια καλή εγκυμοσύνη, κ ευχομαστε και σε εσάς μανδάμ να έχει η νυφουλα μας μια όμορφη, καλή εγκυμοσύνη, κ μια πανεύκολη γέννα με όμορφα σοκολατάκια.:up::up::up:

Χωρις τα ματια,αλλα η γλωσσα παρεκτρεπεται που και που...:lol:

Συγκεντρώωωωσου!!!!!!!

Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ.
Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες
ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε:
Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια:lol::lol::lol::lol:
Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα:lol::lol::lol::lol:

Δώρα τι τέλεια φωτο είναι αυτη στην υπογραφή:up:Επρεπε να την έχεις βάλει καιρο τώρα:up::up::up::up:

Ευχαριστουμε Αναστασια μου για τις ευχες και το κοπλιμαν για την υπογραφη.:D
Ελενα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συγκεντρωθω!:lol:Μπορω να συγκεντρωθω πανω του;:lol:

Να δω που θα πρωτοπάει η Αναστασία:lol:

α κατάλαβα είσαι κάπως έτσι
Ρε Έλενα πολυ σε γουστάρωωωωω!!! Σ΄ευχαριστώ που με κάνεις κ γελώ τόσο πολύ!!!!Και σ΄αγαπάωωωω:)
(Παιδια΄συγνώμη που παρεκτράπηκα αλλα... τι να κάνω... ):up:
Δώρα το κορίτσι το φροντίζεις? Ή .... του κάνεις δίαιτα??? Γιατί κάπου είδα πως την λές και χοντρή
:down:

Αγαπημένο μου παρεάκι γεια σας!!!! Τελικά.... σας αγαπώ πολύ και μου λείπετε όταν δεν μπαίνω στο φόρουμ!!!!
Σήμερα η πρώτη μέρα με φουλ δουλεια. Πρωινή και απογευματινή.!!!
Ηρθα πριν καμια ώρα, καθάρισα τουαλέτες γατιών, τάισα, έπαιξα λίγο μαζί τους, χτένισα και τους 4. Η Νάλα με έβρισε:lol::lol::lol:αλλα δεν έχουμε ούτε έναν κόμπο, και.... τώρα τα λέμε:)
Ναι Νικολέτα μου έχεις δικιο, το φαντάστηκα και για αυτο είπα να σε ρωτήσουμε όσο κι αν εμάς μας φαίνεται όμορφο να το ζήσουμε!!!:)

Τον έφτασε Ελενάκι μου τον έφτασε στην καλοσύνη και την καρτερία γενικώς... Αλλα ακόμη δεν είναι πολύ της παρέας όπως ο Περσουλης. Δηλ. δεν τον νιάζει κι ιδιαίτερα να είναι μαζί μας συνεχώς. Ενώ ο Πέρσης μόλις μπαίνω σπίτι ή ξυπνάμε το πρωί έρχεται κ κάθεται πολλή ωρα δίπλα μας... Ο Σεβαχουλίνος όμως προοδεύει συνέχεια κ θέλει τη συντροφιά μας όλο κ πιο πολύ . Αλλα του αρέσει κ να απομονώνεται. Πάντως στην καλοσύνη είναι ακριβώς σαν τον Πέρση νομίζω.:up:
Και εσύ μας λείπεις;) Πωπω Αναστασία πολλες δουλειές αλλά τουλάχιστων οι δουλειές από τα ζωάκια ειναι ευχάριστες.
Ναι πραγματικά είναι πολύ ήρεμα κ γλυκά πλάσματα κ τα βρετανάκια. Στην καλοσύνη είναι το ίδιο κ θα τον φτάσει κ στο μέγεθος νομίζω:lol: όσο τον θυμάμαι τον σπόρο που είχε στηθεί στην ουρά να φάει καλαμάκι:lol::lol::lol:

Το φροντιζω καλε,του εχω γαλατακι,κονσερβουλα,και δυο ειδων τροφες για να τρωει οτι θελει.:redface:

Ευχαριστουμε Αναστασια μου για τις ευχες και το κοπλιμαν για την υπογραφη.:D
Δώρα ντράπου ντράπου!!! Προστακτική αρχαίας ελληνικής για να το καταλάβεις επιτέλους. Κοπέλα με δεσμό!!!! Άσε που είναι εντελώς ξενέρωτο το άτομο:lol::lol::lol:
Και επίσης
Νικολέτα τι κούκλαρος έχει γίνει ο Μπουμπούκος! Τι άντρακλας!!!\Αλλά κι ο Σεβάχ μου τέλειος και άντρας με τα όλα του και τεράστιος. καλά τον έβλεπα πριν λιγο κ έχει φτάσει σε μέγεθος τον Πέρση. Παρεπιπτόντως είναι και 4.500 γραμμάρια:up:

Γιατί μέχρι τώρα τι έκανες;:hmm:
Πραγματικά η υπογραφή είναι το κάτι άλλο
Ρε Έλενα πολυ σε γουστάρωωωωω!!! Σ΄ευχαριστώ που με κάνεις κ γελώ τόσο πολύ!!!!Και σ΄αγαπάωωωω:)
(Παιδια΄συγνώμη που παρεκτράπηκα αλλα... τι να κάνω... ):up:
Δώρα το κορίτσι το φροντίζεις? Ή .... του κάνεις δίαιτα??? Γιατί κάπου είδα πως την λές και χοντρή
:down:
Παρακαλώ Αναστασία μου :lol: κ μένα μ αρέσει που γελάμε κ ξέρουμε να περνάμε καλά;)
Ε όχι κ δίαιτα:mad: Άσε που στο Βίντεο που έβαλε η Βασιλική δεν φαινόταν καθόλου χοντρή. Εγώ βέβαια είμαι κ της άποψης να είναι πιανούμενα τα γατάκια για να τα ευχαριστιέμαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back