British - maniacs

εεεεειι!χρειαζομαι βοηθεια!ειμαι καινουρια εδω και θελω καποιον να μου πει πως μπορω να κρατησω ενα γατακι σε διαμερισμα(συγκεκριμενα στο 2 οροφο)?:hmm:
σας παρακαλω πειτε μου,διαφωτιστε με,ειμαι μικρη και αμαθη ακομη!!!!:redface::confused:
Μην σε προβληματίζει καθόλου, οι γατες δενονται πολύ με το σπίτι τους τόσο που δεν θελούν να βγαίνουν απο μόνες του εγω μόλις την βγάζω απο την εξώπορτα αρχιζει και νιαουρίζει... Η αίσθηση ασφάλειας που τους παρέχει η θαλπωρή του σπιτιού είναι πολύ σημαντική για μια ηρεμη γάτα. Αν φοβάσαι πως θα βαριέται να ξέρεις οτι στις γατούλες αρέσουν πολύ οι ξαπλες και τα παιχνίδια πάρε ενα ονυχοδρόμιο , ενα κρεμαστο ποντίκι... Εγω της εχω διαφορα ετσι οταν εχει ορεξη για παιχνιδι πηγαίνει και ασχολείται. Σημαντικο είναι και το καθημερινο παιχνιδι μαζι σου και να είσαι σίγουρη αν τα κάνεις όλα αυτα η γάτα σου θα είναι πολύ ευτυχισμένη!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!!!!ακομα δεν εχω internet και εχω χασει επεισοδια!!!!ειμαι τωρα σε εναν φιλο μου και εχω κανει καταληψη στον υπολογιστη του!!!!:):):):)
καλα ο fidel δεν παιζεται εεε?????σε ολη την ελλαδα εχει παει!!!:):)
μακαρι να γινει κατι αυτη την φορα!!πολυ χαιρομαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι;)...σιγά την απόσταση....:D:rolleyes:...ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ:up:

Ξεσηκώστρα:P
Άλλο που δε θέλω δηλαδή αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω.

καλημερα!!!!ακομα δεν εχω internet και εχω χασει επεισοδια!!!!ειμαι τωρα σε εναν φιλο μου και εχω κανει καταληψη στον υπολογιστη του!!!!:):):):)

Λούνααααα τι κάνετε καλέ? Πότε θα έχεις πάλι internet?:( ...το Λουνάκι πώς είναι? 2 βδομάδες ακόμααααα:up::up::up:

Ξεσηκώστρα:P
Άλλο που δε θέλω δηλαδή αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω.

Ανάφτρα είμαι, όπως λέει και η Γιούλη:lol::lol::lol:
το παρόν είναι σχετικό:P ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε??:rolleyes::rolleyes::D

δεν εχω ιδεα ποτε θα εχω παλι!!!φταιει ο οτε και οχι η on telecoms!!!και πρεπει να περιμενω τον τεχνικο του οτε!!:(:(καλα κρασια δηλαδη!!!
Η Luna καλα ειναι!!φουσκωσε και κανει απειρα χαδια και κοιλιτσες και βαρελακια και απ'ολα!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

εσεις καλα ειστε??απο φουσκωμα πως παμε??

Δηλαδή όταν γεννήσει η Λούνα δεν θα το ξέρουμε εμείς;:( Λούνα να σου πω κάτι απλό έκανες reset το μοντεμ; Τι ακριβώς σου είπαν από τον ΟΤΕ γιατί δεν έχεις Ιντρνετ;Ποια είναι η βλάβη;
θελω να το "υιοθετησω" με λιγα λογια!!!!!:)αλλα επειδη ξερω οτι οι γατουλες θελουν χωρο μου φαινεται περιεργο να μεινει μια γατα σε πολυκατοικια!:hmm:θελω να μου πειτε αν ειναι σωστο αυτο ή ετσι στερω την ελευθερια της γατας!!!!!!εχω προβληματιστει!
Οι γάτες δεν είναι σαν τα σκυλιά να θέλουν απεριόριστο χώρο να τρέχουν κ να παίζουν, άλλωστε είναι μικρόσωμες κ ένα διαμέρισμα είναι ιδανικός χώρος για 1 ή κ δύο γάτες. Αυτό μόνο που θα πρέπει να προσέξεις να μονώσεις τη βεράντα για να μην πηδήξει κ σκοτωθεί.
Ανάφτρα είμαι, όπως λέει και η Γιούλη:lol::lol::lol:
Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο:lol:

Hello British guys!! :cool:

Πως ειναι τα γατονακια σας? :)
Η Γιαννα (το πετυχα:up:) ακομα δεν εχει Internet?:(

Δηλαδή όταν γεννήσει η Λούνα δεν θα το ξέρουμε εμείς;:( Λούνα να σου πω κάτι απλό έκανες reset το μοντεμ; Τι ακριβώς σου είπαν από τον ΟΤΕ γιατί δεν έχεις Ιντρνετ;Ποια είναι η βλάβη;

ναι καλε!!!μια και 2???
ελπιζω να λυθει το προβλημα την αλλη βδομαδα!!δεν συνγχρονιζει η adsl με το καλωδιο του οτε για να δωσει σημα!!
ηρθε τεχνικος στο σπιτι και κοιταξε και την κεντρικη γραμμη καλωδιων της πολυκατοικιας!!!γι'αυτο ξερουμε οτι ειναι του οτε η βλαβη!!!:mad::mad::mad::mad:

εσεις καλα ειστε??απο φουσκωμα πως παμε??

Οουυυυ...από φούσκωμα τίποτε άλλο:rolleyes::rolleyes:....απορώ πόσα θα μας κάνει αυτή τη φορά?:hmm::blink::lol::lol::lol:

Δηλαδή όταν γεννήσει η Λούνα δεν θα το ξέρουμε εμείς;:(

Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο:lol:

Εδώ η κυρία ανάφτρα:lol::lol::lol:
Ναι, τώρα που το λες....δεν θα έχουμε on-line γέννα?:hmm::(

Ελενάκι μου τι κάνουν τα όμορφα μωρά σου?:rolleyes:

17 θα κανει αυτη την φορα!!!:lol::lol:
δεν μπορει να μην εχουμε online γεννα!!θα τρελαθω αμα δεν το εχουν φτιαξει μεχρι τοτε!!!:mad::mad:

καλησπερα κοριτσια! :)
ΓΙΑΝΝΑ!!!!! Καλησπερα:cool:Καλα εσκισα παλι:lol:
Νικολετα!!! Παλι εγκυος η Ραισα???:blink::up::up::up:
Θα γινει χαμος απο Βρετανοκουκουβαγιακια!!!!:up:

καλημερα Γιουληηη!!!!τι κανεις???:):):)
δεν ηξερες για την raisa??ααα!!θα σε μαλωσω!!με 2 βδομαδες διαφορα γενναμε!!!:up::up:

Μην σε προβληματίζει καθόλου, οι γατες δενονται πολύ με το σπίτι τους τόσο που δεν θελούν να βγαίνουν απο μόνες του εγω μόλις την βγάζω απο την εξώπορτα αρχιζει και νιαουρίζει... Η αίσθηση ασφάλειας που τους παρέχει η θαλπωρή του σπιτιού είναι πολύ σημαντική για μια ηρεμη γάτα. Αν φοβάσαι πως θα βαριέται να ξέρεις οτι στις γατούλες αρέσουν πολύ οι ξαπλες και τα παιχνίδια πάρε ενα ονυχοδρόμιο , ενα κρεμαστο ποντίκι... Εγω της εχω διαφορα ετσι οταν εχει ορεξη για παιχνιδι πηγαίνει και ασχολείται. Σημαντικο είναι και το καθημερινο παιχνιδι μαζι σου και να είσαι σίγουρη αν τα κάνεις όλα αυτα η γάτα σου θα είναι πολύ ευτυχισμένη!:up::up::up:

ωραια,ευχαριστω για τη βοηθεια!:rolleyes:

ναι καλε!!!μια και 2???
ελπιζω να λυθει το προβλημα την αλλη βδομαδα!!δεν συνγχρονιζει η adsl με το καλωδιο του οτε για να δωσει σημα!!
ηρθε τεχνικος στο σπιτι και κοιταξε και την κεντρικη γραμμη καλωδιων της πολυκατοικιας!!!γι'αυτο ξερουμε οτι ειναι του οτε η βλαβη!!!:mad::mad::mad::mad:
Ε τότε να τους παίρνεις κάθε μέρα να τους πρήζεις κ να τους πεις ότι θα αλλάξεις εταιρεία αν δεν αποκατασταθεί η βλάβη μεσα σε 2 μέρες το πολύ:mad: Και εδώ που τα λέμε γιατί δεν αλλάζεις εταιρεία να σου έρχεται κ φθηνότερα κ να μην έχεις κ τόσα προβλήματα;
Οουυυυ...από φούσκωμα τίποτε άλλο:rolleyes::rolleyes:....απορώ πόσα θα μας κάνει αυτή τη φορά?:hmm::blink::lol::lol::lol:

Εδώ η κυρία ανάφτρα:lol::lol::lol:
Ναι, τώρα που το λες....δεν θα έχουμε on-line γέννα?:hmm::(

Ελενάκι μου τι κάνουν τα όμορφα μωρά σου?:rolleyes:
Ναι μωρέ δεν θα έχουμε ον λαιν γέννα;
Είμαστε όλοι καλά τώρα κ ο Μπατ ειναι μια χαρά προς το παρών με το προβλημα που είχε με την ουλίτιδα αλλά κ το αδεσποτάκι που είχα βρε το τυφλούλι του κάναμε εξετάσεις κ βγήκε αρνητικο σε ΕΙΤΖ κ λαυχαιμία :up: Εσείς τι κάνετε; η μέλλουσα μανούλα πως είναι;

Ε τότε να τους παίρνεις κάθε μέρα να τους πρήζεις κ να τους πεις ότι θα αλλάξεις εταιρεία αν δεν αποκατασταθεί η βλάβη μεσα σε 2 μέρες το πολύ:mad: Και εδώ που τα λέμε γιατί δεν αλλάζεις εταιρεία να σου έρχεται κ φθηνότερα κ να μην έχεις κ τόσα προβλήματα;

αυτο κανω!!!!πλακωνομαι καθε μερα!!!:mad::mad::mad:

ΓΙΩΤΑ είπαμε!!:bleh::bleh::bleh::lol:

ναι ναι σωστα!!να μην ξεχνιομαστε!!!:lol::lol::lol::lol:

πρεπει να φυγω....:(:(:(
θα τα πουμε παλι συντομα!!φιλιαααα..

αυτο κανω!!!!πλακωνομαι καθε μερα!!!:mad::mad::mad:
Να σου πω την αλήθεια εγώ γι αυτό έφυγα από τον ΟΤΕ πέρα από τους φουσκωμένους λογαριασμούς κ τα ψεύτικα τιμολόγια κ συμφωνίες (γιατί για το CONEX μου είχαν πει για ένα πακέτο ότι θα έβγαινε πχ 20 ευρώ το μήνα κ εμένα μ ερχόταν ο λογαριασμός 60) αυτό που ήταν εξοργιστικό ήταν ότι κάθε τόσο τάχα κ καλά έκαναν αναβαθμίσεις κ κλέιναν το Ιντερνες κ τους πλήρωνες τσπαμπα. Να τους ξαναπάρεις κ να τους πεις οτι θα επευθυνθώ στο κεντρο προσασίας του καταναλωτή κ αν δεν το φτιάξετε δεν προκειτε να σας πληρώσω το λογαριασμό αυτό γιατί δεν μου παρέχετε τις υπηρεσιες για τις οποίες πληρώνεστε :mad::mad::mad:

καλημερα Γιουληηη!!!!τι κανεις???:):):)
δεν ηξερες για την raisa??ααα!!θα σε μαλωσω!!με 2 βδομαδες διαφορα γενναμε!!!:up:
:redface:δεν το ειχα δει...ειχα μεινει στο οτι μαλλον δεν εγινε τιποτα:redface:
ΓΙΟΥΠΙ:up::up:
ΓΙΩΤΑ είπαμε!!:bleh::lol:

αυτο κανω!!!!πλακωνομαι καθε μερα!!!:mad:

ναι ναι σωστα!!να μην ξεχνιομαστε!!!:lol:
:P:lol:
πρεπει να φυγω....:(
θα τα πουμε παλι συντομα!!φιλιαααα..
Αντε να ξαναμπεις οταν μπορεσες...τα λεμε συντομα;):D

καλησπερα κοριτσια! :)
ΓΙΑΝΝΑ!!!!! Καλησπερα:cool:Καλα εσκισα παλι:lol:
Νικολετα!!! Παλι εγκυος η Ραισα???:blink::up::up::up:
Θα γινει χαμος απο Βρετανοκουκουβαγιακια!!!!:up:
Καλησπέρα Γιουλάκι μου:)
Ναι, περιμένουμε πάλι μωρά....τελικά ο Φιντέλ έκανε το θαύμα του....:D 3 μήνες νωρίτερα απ΄ότι θα ήθελα αλλά δεν πειράζει μωρέ:/:

Είμαστε όλοι καλά τώρα κ ο Μπατ ειναι μια χαρά προς το παρών με το προβλημα που είχε με την ουλίτιδα αλλά κ το αδεσποτάκι που είχα βρε το τυφλούλι του κάναμε εξετάσεις κ βγήκε αρνητικο σε ΕΙΤΖ κ λαυχαιμία :up: Εσείς τι κάνετε; η μέλλουσα μανούλα πως είναι;

Έλενα, υπέροχα νέα!!!:up::up:
Η μέλλουσα μαμά και νυν πεϊνιρλί καλά είναι...φουσκώνει :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back