British - maniacs

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Νικολέττα να τον χαίρεσαι και να είναι ευτυχισμένος πάντα στη ζωή του. (Θα έλεγα να το καμαρώσουμε κ κτηνίατρος γιατί με συμφέρει:lol: αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα)
dsc02502.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μωρε ξεχαστηκα...:redface:Ειναι γλυκυτατη,το ειπα και πιο πανω,αντε με το καλο!
αντε και στα δικα σας Δωρακι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολεττα θα κανετε υπερηχο σε αυτη τη γεννα;Η θα ειναι εκπληξη ο αριθμος;

Μπα, μας αρέσουν οι εκπλήξεις ;):D

Κατσε να κανω παλι τη προβλεψη μου.....
ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ ΩΜ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΨΗΦΙΟ:blink::lol:

Ωωχχχ:blink::blink:.....δάγκωσε την γλώσσα καλέ:lol::lol::lol:

Αχ ειναι πολυ γλυκια...Λιγα θα κανει μαλλον,δεν ειναι πολυ φουσκωμενη,η Ραϊσα ηταν σαν μπαλονακι!

Ναι, η Ραίσα είναι γενικώς σαν μπαλονάκι:lol::lol::lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Νικολέττα να τον χαίρεσαι και να είναι ευτυχισμένος πάντα στη ζωή του. (Θα έλεγα να το καμαρώσουμε κ κτηνίατρος γιατί με συμφέρει:lol: αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα)

Ελενάκι μουυυυ........1000 ευχαριστώ.....:):happy:
καλέ τι νωρίς...ποτέ δεν είναι νωρίς:D....άλλωστε από νωρίς μπαίνει το νερό στο αυλάκι....έτσι δεν είναι?;):lol::lol::lol:

Ελενάκι μουυυυ........1000 ευχαριστώ.....:):happy:
καλέ τι νωρίς...ποτέ δεν είναι νωρίς:D....άλλωστε από νωρίς μπαίνει το νερό στο αυλάκι....έτσι δεν είναι?;):lol::lol::lol:
Ναι ναι σωστά τα λες μόνο που πρέπει να ρωτήσεις κ τον Αντωνάκη αν θέλει (εμείς πάντως θέλουμε όλες όπως κατάλαβα:lol: )

Ναι ναι σωστά τα λες μόνο που πρέπει να ρωτήσεις κ τον Αντωνάκη αν θέλει (εμείς πάντως θέλουμε όλες όπως κατάλαβα:lol: )

:lol::lol:Μωρέ κι αυτός το θέλει...άσχετα αν δεν το ξέρει ακόμα:lol::lol::lol:
Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος:up:... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας:hmm::blink::lol::lol::lol:

:lol::lol:Μωρέ κι αυτός το θέλει...άσχετα αν δεν το ξέρει ακόμα:lol::lol::lol:
Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος:up:... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας:hmm::blink::lol::lol::lol:
Κατάλαβα με συνοπτικές διαδικασίες θα αποφασίσουμε κτηνίατρος.:lol:
Ο μικρός ανιψιός μου λέει θέλει να γίνει παπάς γιατι βγάζουν πολλά λεφτά κ μέχρι να μεγαλώσει λέει θα έχουν καταργηθεί κ τα ράσα κ το πιο ωραίο απ όλα θα παντρευτεί μια παπαδιά από την Βραζιλία:lol:

Ο μικρός ανιψιός μου λέει θέλει να γίνει παπάς γιατι βγάζουν πολλά λεφτά κ μέχρι να μεγαλώσει λέει θα έχουν καταργηθεί κ τα ράσα κ το πιο ωραίο απ όλα θα παντρευτεί μια παπαδιά από την Βραζιλία:lol:

Έξυπνος ο μικρός...από πολύ νωρίς μπήκε στο νόημα;):lol::lol: Θα το πω και στον Αντώνη....ίσως το σκεφτεί:lol::lol::lol:
Θα του πω : ή παπάς ή κτηνίατρος...πάει και τελείωσε!:mad::lol::lol:

Ελενα με αυτο το ανιψακι σου πρεπει να εχουμε καποια συγγενεια,δεν εξηγειται αλλιως!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελενα με αυτο το ανιψακι σου πρεπει να εχουμε καποια συγγενεια,δεν εξηγειται αλλιως!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ή τον ίδιο επαγγελματικό προσανατολισμό. Μη μου πεις ότι θες κ παπαδια από τη Βραζιλία :blink:

Ή τον ίδιο επαγγελματικό προσανατολισμό. Μη μου πεις ότι θες κ παπαδια από τη Βραζιλία :blink:
Οχι ενταξει παπαδια απο Βραζιλια δε θελω.:lol:

:lol::lol::lol:Σωστά τα λέτε γιατι τον θέλουμε όλοι τον Αντωνακη κτηνίατρο!!! Και πώς του πάει...

Μωρέ κι αυτός το θέλει...άσχετα αν δεν το ξέρει ακόμα
Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος:up:... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας:hmm::blink::lol:
Μην το γελας καλή μου. Αν γίνει μάγειρας το παιδί θα έχει πολύ καλλίτερες απολαβές ίσως και από τον κτηνίατρο, και σίγουρα απο τον ηθοποιο κι όσο για τον ζωγράφο.. εεε όλοι ξέρουμε την κατάληξη των καλλιτεχνών δυστυχώς αναγνωρίζονται οι περισσοτεροι πολύ αργά κ παλεύουν μια ζωη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol:Τον ανιψιο σου Ελενάκι τον βρίσκω πολύ τέλειο στις απόψεις και πολύ προχωρημένο. Μήπως να μην το εμποδίσετε το παιδι στα όνειρά του???:lol::lol::lol:

εχω λιγο internet τωρα λογω wireless απο καποιο γειτονικο pc!!δεν ξερω για ποσο βεβαια αλλα μπηκα να δω τι κανετε!!!!:):):P

Τι κανει η εγκυμονουσα;

καλα ειναι!!κοιμαται ολη μερα σημερα!!!
εσεις τι κανετε??τι εγινε με την Μοιρα??

Αχ μωρε,ειναι που βαραινει η καημενη...Αντε πλησιαζουν οι μερες,να ερθει και το ιντερνετ να μας μεταδωσεις τη γεννα!
Εμεις καλα ειμαστε,περιμενουμε να δουμε αν ειναι εγκυος...

Λουνάκιιιιι..........τι κάνετε καλέ? Πώς είναι η νυφούλα μας? Πόσες μέρες μετράμε ακόμα???:P:up::up::up:

αχ μακαρι να ειστε κι εσεις!!!
ωραια θα ειναι!!!!εχει βαρυνει το γατακι μου οντως!!!ειναι πολυ νυσταγμενο ολη την ωρα!!!

αχ μακαρι να ειστε κι εσεις!!!
ωραια θα ειναι!!!!εχει βαρυνει το γατακι μου οντως!!!ειναι πολυ νυσταγμενο ολη την ωρα!!!
Σε ποσες μερες περιμενετε τη γεννα;
Ναι πολυ ωραια θα ειναι,θα εχουμε πολλα μικρουλια!Μακαρι να ημουν πιο κοντα,να εβλεπα τα γατουλακια σας...Ουτε της Νικολετας την προηγουμενη φουρνια καταφερα να δω.:(

Ουτε της Νικολετας την προηγουμενη φουρνια καταφερα να δω.:(

Σ΄αυτό ΕΣΥ φταις....ήρθες ως την πόρτα μας και δεν αξιώθηκες να έρθεις να μας δεις:mad::mad::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back