British - maniacs

ναι...εχεις δικιο:/:
εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας:cool::P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν εχουμε αλλη ευκαιρια Ιωαννα μου,γιατι εδω που ειμαστε δεν εχει σιαμεζουλη,και δεν βολευει αν μεινει τωρα εγκυος να τη μετακινω μαζι με τα μωρα για Πασχα,ουτε ετοιμογεννη αν τη ζευγαρωσω ξανα το Πασχα.
Η γιατρος μου ειπε αν δειξει καποιο σημαδι να της την παει.

καταλαβα..:(:(

Η γιατρος μας ειπε οτι μπορει απο το στρες και μονο να της φυγει κι ο οιστρος.Ασε που αν τελικα τη στειλω και μεινει εγκυος δεν εμπιστευομαι να ταξιδεψει μονο του στο γυρισμο με το αεροπλανο,τα πετανε οπως να'ναι.:(

ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!!
ετσι δεν ειναι??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας:cool::P:lol::lol:
Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα!:up:

Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα!:up:
προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου:blink::P:lol::lol::lol:

καταλαβα..:(:(

ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!!
ετσι δεν ειναι??:hmm:
Οχι,αλλα θα ειμαι εδω μαλλον και για δευτερη χρονια,και δε θελω να μενει αστειρωτη τοσο καιρο και να ταλαιπωρειται.Οι σιαμ εχουν και πολυ νωρις τον πρωτο οιστρο,η Μόιρα τον ειχε τεσσαρων μηνων.Ασε τον κινδυνο στον οποιο εκτιθεται η υγεια της με τοσους οιστρους...

προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου:blink::P:lol::lol::lol:
Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι!:up::up::up:

Γεια σας και απο δω απο μενα..:)Με ξεχασατε δεν πιστευω..
100_1360.jpg

Γεια σας και απο δω απο μενα..:)Με ξεχασατε δεν πιστευω..
100_1360.jpg
Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!!
Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!!:up:

γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eυχαριστουμε αδερφουλη!!:D Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια..
Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα..:rolleyes::rolleyes:

Eυχαριστουμε αδερφουλη!!:D Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια..
Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα..:rolleyes::rolleyes:
Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα:P (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες:lol::lol::lol:)

Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ...
να΄σαι γερός και δυνατός
και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! :up:
:up:Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!!

DSC01028.JPG

Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα:P (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες:lol::lol::lol:)

Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ...
να΄σαι γερός και δυνατός
και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! :up:
:up:Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!!
DSC01028.JPG

Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!:happy:τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε...:lol:

Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια....:inlove::inlove:

Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια....:inlove::inlove:

α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!!:rolleyes::rolleyes:
αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!!:P:P

α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!!:rolleyes::rolleyes:
αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!!:P:P

σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..??????:hmm::hmm:

Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!:happy:τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε...:lol:
Συμφωνω:P:lol:

σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..??????:hmm::hmm:

λετε,εεε?????:D:D:D:D
σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!!:rolleyes::rolleyes:

ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε???:lol::lol:
His silver balls :P:lol::lol::lol:

το παρόν είναι σχετικό:P ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε??:rolleyes::rolleyes::D
Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω:/:.

Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο..
Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια:lol:.

]

Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι:hmm:....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της....:blink:
Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου:rolleyes:.
Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη:redface:.

Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος:up:... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας:hmm::blink::lol:
Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ:lol::lol:. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα.

καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!!
Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί:D.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back