ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.761 19-01-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...εχεις δικιο Click για ανάπτυξη... εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η Luna έγραψε: #3.762 19-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχουμε αλλη ευκαιρια Ιωαννα μου,γιατι εδω που ειμαστε δεν εχει σιαμεζουλη,και δεν βολευει αν μεινει τωρα εγκυος να τη μετακινω μαζι με τα μωρα για Πασχα,ουτε ετοιμογεννη αν τη ζευγαρωσω ξανα το Πασχα. Η γιατρος μου ειπε αν δειξει καποιο σημαδι να της την παει. Click για ανάπτυξη... καταλαβα.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η γιατρος μας ειπε οτι μπορει απο το στρες και μονο να της φυγει κι ο οιστρος.Ασε που αν τελικα τη στειλω και μεινει εγκυος δεν εμπιστευομαι να ταξιδεψει μονο του στο γυρισμο με το αεροπλανο,τα πετανε οπως να'ναι. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #3.763 19-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας Click για ανάπτυξη... Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 19-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Click για ανάπτυξη... προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #3.765 19-01-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καταλαβα.. ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Click για ανάπτυξη... Οχι,αλλα θα ειμαι εδω μαλλον και για δευτερη χρονια,και δε θελω να μενει αστειρωτη τοσο καιρο και να ταλαιπωρειται.Οι σιαμ εχουν και πολυ νωρις τον πρωτο οιστρο,η Μόιρα τον ειχε τεσσαρων μηνων.Ασε τον κινδυνο στον οποιο εκτιθεται η υγεια της με τοσους οιστρους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #3.766 19-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.767 19-01-09 16:45 Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...εχεις δικιο Click για ανάπτυξη... εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η Luna έγραψε: #3.762 19-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχουμε αλλη ευκαιρια Ιωαννα μου,γιατι εδω που ειμαστε δεν εχει σιαμεζουλη,και δεν βολευει αν μεινει τωρα εγκυος να τη μετακινω μαζι με τα μωρα για Πασχα,ουτε ετοιμογεννη αν τη ζευγαρωσω ξανα το Πασχα. Η γιατρος μου ειπε αν δειξει καποιο σημαδι να της την παει. Click για ανάπτυξη... καταλαβα.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η γιατρος μας ειπε οτι μπορει απο το στρες και μονο να της φυγει κι ο οιστρος.Ασε που αν τελικα τη στειλω και μεινει εγκυος δεν εμπιστευομαι να ταξιδεψει μονο του στο γυρισμο με το αεροπλανο,τα πετανε οπως να'ναι. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #3.763 19-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας Click για ανάπτυξη... Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 19-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Click για ανάπτυξη... προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #3.765 19-01-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καταλαβα.. ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Click για ανάπτυξη... Οχι,αλλα θα ειμαι εδω μαλλον και για δευτερη χρονια,και δε θελω να μενει αστειρωτη τοσο καιρο και να ταλαιπωρειται.Οι σιαμ εχουν και πολυ νωρις τον πρωτο οιστρο,η Μόιρα τον ειχε τεσσαρων μηνων.Ασε τον κινδυνο στον οποιο εκτιθεται η υγεια της με τοσους οιστρους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #3.766 19-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.767 19-01-09 16:45 Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχουμε αλλη ευκαιρια Ιωαννα μου,γιατι εδω που ειμαστε δεν εχει σιαμεζουλη,και δεν βολευει αν μεινει τωρα εγκυος να τη μετακινω μαζι με τα μωρα για Πασχα,ουτε ετοιμογεννη αν τη ζευγαρωσω ξανα το Πασχα. Η γιατρος μου ειπε αν δειξει καποιο σημαδι να της την παει. Click για ανάπτυξη... καταλαβα.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η γιατρος μας ειπε οτι μπορει απο το στρες και μονο να της φυγει κι ο οιστρος.Ασε που αν τελικα τη στειλω και μεινει εγκυος δεν εμπιστευομαι να ταξιδεψει μονο του στο γυρισμο με το αεροπλανο,τα πετανε οπως να'ναι. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #3.763 19-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας Click για ανάπτυξη... Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 19-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Click για ανάπτυξη... προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #3.765 19-01-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καταλαβα.. ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Click για ανάπτυξη... Οχι,αλλα θα ειμαι εδω μαλλον και για δευτερη χρονια,και δε θελω να μενει αστειρωτη τοσο καιρο και να ταλαιπωρειται.Οι σιαμ εχουν και πολυ νωρις τον πρωτο οιστρο,η Μόιρα τον ειχε τεσσαρων μηνων.Ασε τον κινδυνο στον οποιο εκτιθεται η υγεια της με τοσους οιστρους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #3.766 19-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.767 19-01-09 16:45 Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος αν στην φερω εγω delivery...ειπαμε διεθνης και εσωτερικος γατομεταφορεας Click για ανάπτυξη... Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 19-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Click για ανάπτυξη... προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #3.765 19-01-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καταλαβα.. ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Click για ανάπτυξη... Οχι,αλλα θα ειμαι εδω μαλλον και για δευτερη χρονια,και δε θελω να μενει αστειρωτη τοσο καιρο και να ταλαιπωρειται.Οι σιαμ εχουν και πολυ νωρις τον πρωτο οιστρο,η Μόιρα τον ειχε τεσσαρων μηνων.Ασε τον κινδυνο στον οποιο εκτιθεται η υγεια της με τοσους οιστρους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #3.766 19-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.767 19-01-09 16:45 Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεε αυτα δε μας τα ειχατε πει!Αμα ειναι ετσι,να τη στειλω και να μου γυρισει με Γιουλιτσκα παρεα! Click για ανάπτυξη... προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:39 Η moukelis έγραψε: #3.765 19-01-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καταλαβα.. ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Click για ανάπτυξη... Οχι,αλλα θα ειμαι εδω μαλλον και για δευτερη χρονια,και δε θελω να μενει αστειρωτη τοσο καιρο και να ταλαιπωρειται.Οι σιαμ εχουν και πολυ νωρις τον πρωτο οιστρο,η Μόιρα τον ειχε τεσσαρων μηνων.Ασε τον κινδυνο στον οποιο εκτιθεται η υγεια της με τοσους οιστρους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #3.766 19-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.767 19-01-09 16:45 Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καταλαβα.. ναι μωρε..παντως δεν θα μεινεις για παντα εκει!! ετσι δεν ειναι?? Click για ανάπτυξη... Οχι,αλλα θα ειμαι εδω μαλλον και για δευτερη χρονια,και δε θελω να μενει αστειρωτη τοσο καιρο και να ταλαιπωρειται.Οι σιαμ εχουν και πολυ νωρις τον πρωτο οιστρο,η Μόιρα τον ειχε τεσσαρων μηνων.Ασε τον κινδυνο στον οποιο εκτιθεται η υγεια της με τοσους οιστρους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #3.766 19-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.767 19-01-09 16:45 Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε μοναχα γιατι ειμαι ικανη αν μου αρεσει εκει να σου κατσικωθω...και φυσικα δεν παω πουθενα χωρις τα τρια μωρα μου Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,να μας ερθετε όλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.767 19-01-09 16:45 Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Η staman2 έγραψε: #3.768 20-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γεια σας και απο δω απο μενα..Με ξεχασατε δεν πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Τι να σε ξεχάσουμε κουκλάρα μου εσύ!! ΔΕΝ ξεχνιέσαι αδερφουλα!!! Τα σέβη μας! Και τα γατοφιλά μας. Εισαι και μια κουκλάρα μοναδική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η nickis έγραψε: #3.769 20-01-09 02:33 γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 02:43 Η avtwvia έγραψε: #3.770 20-01-09 02:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #3.771 20-01-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eυχαριστουμε αδερφουλη!! Εμεις εχουμε ηλεκτρονικη ζυγαρια σπιτι η μαμα με ζυγιζει καθε μερα και ποτε δεν ξεπερναω τα 2600 και τρωω συνεχεια.. Η γιαγια με φωναζει χαιδευτικα σκουπα.. Click για ανάπτυξη... Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σου αδερφουλα!!!εισαι γλυκα....!!!πηγαμε στο γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ειμαστε 5,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:43 Η Βάσια13859: #3.772 20-01-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τς Τς τς καλέ τι σκούπα λέει η γιαγια!!! Εσύ είσαι μινιον μπροστά σε εμάς τα γορμάρια!!! (Με την καλή την έννοια πάντα (Εχουμε κι εμείς το κάτι μας μήν κοιτάς που είμαστε γεματουληδες) Πω πω αδερφέ μας έχεςι κατατροπώσει!!!! Αλήθεια ... να΄σαι γερός και δυνατός και πάντοτε έτσι στρουμπουλός!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου με πολλή αγάπη. Σεβάχ!!! Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 20-01-09 09:44 Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.774 20-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια μου ειναι Θεικος ο Σεβαχ...απ'ολα τα γατακια της Ραισα, ο Χουρχουρης μου αρεσε πιο πολυ απο παλια.... Click για ανάπτυξη... α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η ria23 έγραψε: #3.775 20-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ρε Αναστασια...μας κολαζεις μεσημεριατικα!!!!! αν δεις το gallery μας βαλαμε και μερικες απο τις φωτογραφιες που εβγαλες εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.776 20-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου κουκλάκι το μικρο λουτρινο λιλα γατάκι σου!τη φωτο απο τα ασημένια όμως ακομα την περιμένουμε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Luna έγραψε: #3.777 20-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: σαν να στρουμπουλεψε το Lunaki μου φαινεται...ή ειναι η ιδεα μου..?????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... λετε,εεε????? σαν γιουβαρλακι ειναι!!!εχει γινει υπεροχη!!αληθεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Luna έγραψε: #3.778 20-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνω Click για ανάπτυξη... ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 20-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποια φωτο απο τα ασημενια??τι δεν εβαλε η Αναστασια???εεε??? Click για ανάπτυξη... His silver balls Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #3.780 20-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: το παρόν είναι σχετικό ...για Απόκριες ίσως???.....εεεε?? Click για ανάπτυξη... Θα δούμε δε λέω τίποτα προς το παρόν με τη γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι αμα πω κάτι θα αρχίσουν σεισμοί και καταποντισμοί για να μην το καταφέρω. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κυρία ανάφτρα με τον καυτό γιο.. Click για ανάπτυξη... Είδες είναι οικογενιακό τιο θέμα. Τι σου κάνουν τα γονίδια. ] Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έμεινε έγκυος στα μέσα του Δεκέμβρη, μετά την Λούνα, και άρχισε να φαίνεται μετά από 3 εβδομάδες, και κάθε μέρα τώρα φαίνεται και πιο πολύ, γι αυτό είπα πόσα θα μας κάνει πάλι....άμα την δεις θα πεις ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και έχει ακόμα περίπου 1 μήνα μπροστά της.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως τότε θα ήθελα να έρθω αφού γεννήσει. Ε και αφού δεν είναι κατάληλα στιγμή (όπως λέγαμε) να πάρω.... θα βρεθεί ένα κατά λάθος στη τσάντα μου. Το ξέρω είμαι αδιόρθωτη. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάντως μέχρι τώρα είπε ότι θέλει να γίνει: γιατρός, κτηνίατρος, ηθοποιός, ζωγράφος... και τώρα τελευταία κάτι πήρε το αφτί μου για μάγειρας Click για ανάπτυξη... Τελείωσε το θέμα έχει αποφασιστεί το μέλλον του από όλες εμάς. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να τον χαίρεσαι Νικολέτα. Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!ειχαμε παει στον γιατρο χθες με την Αναστασια παρεα και μετα σπιτι της!!!μετραμε ακομα 13 περιπου μερες!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.