British - maniacs

το περιμενα οτι θα ηταν αυτο!!!
ειναι υπεροχα!!!:up::up::up:

Με το καλό με το καλό (δις)!!! Μετράμε και μεις μαζί:D.

ευχαριστω!!!θα ειστε και οι πρωτοι που θα ξερετε και οι πρωτοι που θα δειτε τις φωτογραφιες!!:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το περιμενα οτι θα ηταν αυτο!!!
ειναι υπεροχα!!!:up::up::up:

ευχαριστω!!!θα ειστε και οι πρωτοι που θα ξερετε και οι πρωτοι που θα δειτε τις φωτογραφιες!!:rolleyes::rolleyes:
πραγματι ειναι!! :up:
πηγαινε στο gallery μου κατω απο την υπογραφη να δεις πρωτη μουρη τα "blue balls" του Μορφεα:cool::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χεχεχεχεχεχεχε!!!καλε,ειναι υπεροχα....

χεχεχεχεχεχεχε!!!καλε,ειναι υπεροχα....
κι αυτα υπεροχα σου φαινονται ε?:hmm:
Παρατηρω μια "αδυναμια" στο συγκεκριμενο σημειο? :hmm:
Πως λεμε θα σου φαω τα πατουσακια, ή τη κοιλιτσα...καλα που δεν εχεις αρσενικο Γιαννα μου...ολο τα παπ.....κια θα του ετρωγες:lol::lol:

Πως λεμε θα σου φαω τα πατουσακια, ή τη κοιλιτσα...καλα που δεν εχεις αρσενικο Γιαννα μου...ολο τα παπ.....κια θα του ετρωγες:lol::lol:

αντε καλε σταματα......απλα ειναι γουνινα και χαριτωμενα!!!
γι'αυτο!!!:lol::lol::D:up::up:

αντε καλε σταματα......απλα ειναι γουνινα και χαριτωμενα!!!
γι'αυτο!!!:lol::lol::D:up::up:
:lol::lol:συμφωνω και στα color point γατια παιρνουν το χρωμα των points:lol:

το ξερω γι'αυτο ειναι τοσο ωραια!!!!:):):)

Γιάννα χθες ειδα φωτογραφίες με την Λούνα:up: Τελικά τα αυτάκια της δεν είναι κ τόσο γυριστά, έχει κ τέλειο χρώμα κ τρίχωμα
heart.gif

Γιάννα χθες ειδα φωτογραφίες με την Λούνα:up: Τελικά τα αυτάκια της δεν είναι κ τόσο γυριστά, έχει κ τέλειο χρώμα κ τρίχωμα
heart.gif

ευχαριστωω!!!!!εχει γινει πιο πλουσιο το τριχωμα της τωρα που ειναι εγκυος
!!!ειναι πιο αφρατο και απαλο!!:):):)

πραγματι ειναι!!
πηγαινε στο gallery μου κατω απο την υπογραφη να δεις πρωτη μουρη τα "blue balls" του Μορφεα:P

Σαν δε ντρέπεστε λίγο κυρίες μου....balls -maniacs καταντήσατε το θέμα:mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Πως λεμε θα σου φαω τα πατουσακια, ή τη κοιλιτσα...καλα που δεν εχεις αρσενικο Γιαννα μου...ολο τα παπ.....κια θα του ετρωγες:lol:
:lol::lol::lol::lol: Γιάννα πρόσεχε μη σου βγει το όνομα:lol::lol::lol:

Γιάνναααα 12 μέρες ακόμαααα:up::up::up: έχω μεγάλη αγωνία....ούτε στη Ραίσα δεν έχω τόση:rolleyes:

Σαν δε ντρέπεστε λίγο κυρίες μου....balls -maniacs καταντήσατε το θέμα:mad::mad::mad::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Γιάννα πρόσεχε μη σου βγει το όνομα:lol::lol:

λεεες????
απαπα!!!:lol::lol:

Γιάνναααα 12 μέρες ακόμαααα:up::up:έχω μεγάλη αγωνία....ούτε στη Ραίσα δεν έχω τόση:rolleyes:

γιατι τοση αγωνια με εμενα??να ανχωθω????:blink::blink::blink:

Σαν δε ντρέπεστε λίγο κυρίες μου....balls -maniacs καταντήσατε το θέμα:mad::mad::mad::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Γιάννα πρόσεχε μη σου βγει το όνομα:lol::lol::lol:
τωρα μη μου βαζεις ιδεες...γιατι ειμαι ικανη να ανοιξω θεμα:P:P...πλακα πλακα τα δικα σας δεν τα εκθετετε...που΄ναι και τα πιο ικανα:cool::lol::lol:

λεεες????
απαπα!!!:lol::lol:

γιατι τοση αγωνια με εμενα??να ανχωθω????:blink::blink::blink:
οχι!! Εσυ θα εισαι ψυχραιμη ολοι οι υπολοιποι θα ειμαστε αγχωμενοι ομως:lol::lol:

τωρα μη μου βαζεις ιδεες...γιατι ειμαι ικανη να ανοιξω θεμα:P:P...πλακα πλακα τα δικα σας δεν τα εκθετετε...που΄ναι και τα πιο ικανα:cool::lol::lol:
Να ανοίξεις ένα θέμα Kinky maniacs γιατί πιάνει όλες τις Βρετανίδες κύριες κ τις ανάφτρες κ τις ball lover κ τις υπόλοιπες που δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμα;):lol:
ευχαριστωω!!!!!εχει γινει πιο πλουσιο το τριχωμα της τωρα που ειναι εγκυος
!!!ειναι πιο αφρατο και απαλο!!:):):)
Και πολύ γυαλιστερο έχει μία φωτογραφία που πέφτει το φως πάνω στη γούνα της κ είναι τέλεια.

ελα ντε!!!!πρεπει να τα βαλει η Νικολετα στο gallery να δει ολος ο κοσμος πως πρεπει να ειναι ο σωστος ο επιβητωρ....:rolleyes:

οχι!! Εσυ θα εισαι ψυχραιμη ολοι οι υπολοιποι θα ειμαστε αγχωμενοι ομως:lol::lol:

θα προσπαθησω!!!;)να μην ανχωνεται κανεις λεω εγω!!ολα θα πανε καλα οπως λεει και ο καλος μας ο γιατρος!!!!:P

Και πολύ γυαλιστερο έχει μία φωτογραφία που πέφτει το φως πάνω στη γούνα της κ είναι τέλεια.

αααχχχ!!!μ'αρεσει να ακουω τετοια λογακια για το παιδακι μου...:):)

Γιάνναααα 12 μέρες ακόμαααα:up: έχω μεγάλη αγωνία....ούτε στη Ραίσα δεν έχω τόση:rolleyes:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι:hmm:.........πρέπει να είναι λιγότερο από 12 μέρες .....την άλλη βδομάδα πρέπει να κλείνει τους 2 μήνες ή κάνω λάθος?:confused:

γιατι τοση αγωνια με εμενα??να ανχωθω????:blink:

Όχι καλέ:happy:....δεν έχω άγχος, αγωνία έχω πώς θα είναι τα μωρά και αν έχουμε και fold μωρούλια:D:D

Κάνετε λάθος κυρία μου:D....έχουμε φωτο με μπαλάκια αλλά μάλλον δεν την είδατε στα άλμπουμ μας;)

Τώρα που το ξανασκέφτομαι:hmm:.........πρέπει να είναι λιγότερο από 12 μέρες .....την άλλη βδομάδα πρέπει να κλείνει τους 2 μήνες ή κάνω λάθος?:confused:

σε 8 μερες κλεινουμε 2 μηνες απο την πρωτη φορα...:redface:

Όχι καλέ:happy:....δεν έχω άγχος, αγωνία έχω πώς θα είναι τα μωρά και αν έχουμε και fold μωρούλια:D:D

ααα!!!!ενταξει τοτε..επιτρεπεπεται να ανχωνεσαι.....:P

Κάνετε λάθος κυρία μου:D....έχουμε φωτο με μπαλάκια αλλά μάλλον δεν την είδατε στα άλμπουμ μας;)

που καλε??εγω δεν τα ειδα πουθενα..

παλι χαλια βγηκε η παραθεση..:mad:
(τα εχω δει ομως απο κοντα...:redface::redface::redface::redface:

(τα εχω δει ομως απο κοντα...:redface::redface::redface::redface:
Εσύ κ πολλές άλλες Βρετανίδες κυρίες:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back