British - maniacs

ναι καλά λες ξέχασα να βάλω κ αυτό :redface: δίπλα. Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που καλε??εγω δεν τα ειδα πουθενα..

Ουπς...την έχω σβήσει από το άλμπουμ :redface:....αλλά την έβαλα πάλι:D

(τα εχω δει ομως απο κοντα...:redface::redface:

:lol::lol::lol:

δες τα ξανά:rolleyes:.....αλλά εδώ είναι μόλις 4 μηνών;):D:redface:
4.jpg
:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι επιδειξίας είναι αυτός ο Φιντέλ:lol::lol::lol: Κοίτα με τι καμάρι τα επιδεικνύει στην κάμερα:cool:

Τι επιδειξίας είναι αυτός ο Φιντέλ:lol::lol::lol: Κοίτα με τι καμάρι τα επιδεικνύει στην κάμερα:cool:

Είδες Έλενα:cool:....από μικρός ήξερε τι θέλει να γίνει:D....όχι σαν τον Αντώνη που όλο το αλλάζει:lol::lol::lol::lol:

Ουπς...την έχω σβήσει από το άλμπουμ :redface:....αλλά την έβαλα πάλι:D

:lol:

δες τα ξανά:rolleyes:.....αλλά εδώ είναι μόλις 4 μηνών;):D:redface:
4.jpg
:lol::lol:
:blink::blink:Νικολετα!!!
Τελεια φωτο:up::up:
Δηλαδη πως εχει γινει τωρα?:hmm::blink::blink::lol::lol:
Σαν του Κινγκ Κονγκ??:lol:

:blink::blink:Νικολετα!!!
Τελεια φωτο:up::up:
Δηλαδη πως εχει γινει τωρα?:hmm::blink::blink::lol::lol:
Σαν του Κινγκ Κονγκ??:lol:

Βάλε κάτι βάλε κάτι.....μόλις επιστρέψει θα τα βγάλω νέα φωτό να τα δεις:lol::lol::lol::lol:

Γεια σας βρετανακια!
gabrielle7t1.jpg

gabrielle7t3.jpg

gabrielle8t2.jpg

geoffrey8t.jpg

giancarlo7t1.jpg

graffity8t1.jpg

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαμουνακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Δεν ειναι γλυκυτατα;Τα χαζευω καθε φορα που ανανεωνουν τις φωτο τους...

αααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
απο ποιο εκτροφειο ειναι???

Ειναι απο αυτο.Ειχαμε βρει ενα κοριτσακι για τη Νικολετα,αλλα δεν της πολυαρεσε.Ηταν ελευθερη τοτε η Gabrielle.

Ειναι απο αυτο.Ειχαμε βρει ενα κοριτσακι για τη Νικολετα,αλλα δεν της πολυαρεσε.Ηταν ελευθερη τοτε η Gabrielle.

τα golden ειναι τελεια..........:P:P

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

κι αλλα κατσουλακια!!!!:rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• beltran8 Kopie.jpg
    beltran8 Kopie.jpg
    224 KB · Εμφανίσεις: 24
  • astiimbett3 Kopie.jpg
    astiimbett3 Kopie.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Ε οχι τωρα να εχεις ασημενια και χρυσα διπλα διπλα και να διαλεγεις τα χρυσα!Αυτο ειναι σκανδαλο!!!:mad::lol:

εχουν υπεροχες μουτσουνες ρεεε!!!:):):)

Ολα εχουν υπεροχες μουτσουνες,αλλα τα ασημενια λιγο πιο υπεροχες(σαν τα γουρουνια απο τη φαρμα των ζωων κανω):lol:

Δώρα μου δεν ήταν η Gabrielle αλλά αυτό εδώ από την γέννα H...και δεν
μου άρεσε γιατί δνε είναι τάμπυ κλάσικ που ψάχνω....τα άλλα από την γέννα G ήταν θεϊκά:rolleyes: αλλά ήδη κλεισμένα....θα δω τι ζευγαρώματα έχει στο πρόγραμμα για το 2009 μήπως αξίζει να περιμένω:rolleyes:;):up:
hope.JPG

Καλε η Gabrielle εγω νομιζω οτι ηταν...Μαλλον θυμαμαι λαθος εγω.Ναι δες αν σχεδιαζουν κατι,τις περισσοτερες φορες εχουν πολυ ωραιες γεννες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου μαμα Νικολετα!!!!:baby::baby::baby::baby:!!!τι κανεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back