British - maniacs

Luna για αρχη μπορεις να τον δεις απο το link που εχει βαλει η Raisa απο το χαριζονται που τον πηρα.(ειναι και πιο πανω στην απαντηση μου);) Αυριο θα περασω και αλλες δικες μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Luna για αρχη μπορεις να τον δεις απο το link που εχει βαλει η Raisa απο το χαριζονται που τον πηρα.(ειναι και πιο πανω στην απαντηση μου);) Αυριο θα περασω και αλλες δικες μας!

το ειδα!!!ειναι πολυ γλυκο μαμουνακι!!:P:P:P
δεν το ειχα δει...:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρχικα,χαιρεται και απο μας!!!ειναι κουκλος!!!να τον χαιρεσαι!!!:)

Γεια σου nickis και από μας...τα νέα μας τα διάβασες αλλά δεν μας είπες τα δικά σου:P:lol::lol::lol:
εμεις παμε για5,500κιλα!!!!!χαχαχα!!!ειμαστε 5,200-5,300ηδη.!!!!:D:D:lol::lol:

που μπορω να το βρω???ποια η διαφορα απο τις απλες royal canin??εμεις τρωμε τις κιτεν...;)

το ειδα!!!ειναι πολυ γλυκο μαμουνακι!!:P:P:P
δεν το ειχα δει...:rolleyes::rolleyes:
ειναι...πως παει το λουνακι???:)

ειναι...πως παει το λουνακι???:)

καλα παει!!!στην τελικη ευθεια!!!:up::up:
τωρα που σου γραφω κινηγαει ενα κουνουλι σαν τρελη!!!:lol::lol::lol:

Καλημερα Αγγλιδοσκωτσεζουλες!! :)
Πως πανε τα βαρελακια σας?:P Ποτε με το καλο θα αδεισουν??:up:

Καλημερα Αγγλιδοσκωτσεζουλες!! :)
Πως πανε τα βαρελακια σας?:P Ποτε με το καλο θα αδεισουν??:up:

καλημερα Γιουληη!!!!το δικο μου βαρελακι εχει παραγινει ζουμπουρλο και πεινασμενο!!:up::up:
βαζω και συνεχεια το αυτι μου στην κοιλια της και ακουω γκλουπ γκλουπ (υγρα) και νιωθω κουνηματακια και η Luna με κοιταει σαν χαζη γιατι συγκινουμαι...:blink:

Θαυμαστε μας!!! Δεν ειμαι και πολυ κουκλος???:cool:
DSC00158.JPG

DSC00144.JPG

Να σας ρωτησω και κατι. Δεν τον εχω στειρωσει και εχει αρχισει τα καλεσματα!!Καμια θηλυκια που να ενδιαφερεται για ζουζουνιες και τον αγγλο μου??? Μου ειπε να πειτε στις υποψηφιες οτι ειναι στοργικος,γλυκος και πολυ ρομαντικος!!! :inlove::inlove::inlove:
(ξερετε ζουμερες λιχουδιες απο τα πατουσακια του,δροσερο νερακι υπο το φως των κεριων και απαλης μουσικης);):kiss:;)

Κούκλος ο Silver!!!:up: Μοιάζει λίγο στον Φιντέλ μου αν και λίγο ποιο αδύνατος:D
Πόσο χρονών ή μηνών είναι? Έχει pedigree?:)

Κούκλος ο Silver!!!:up: Μοιάζει λίγο στον Φιντέλ μου αν και λίγο ποιο αδύνατος:D
Πόσο χρονών ή μηνών είναι? Έχει pedigree?:)

Ειναι περιπου 6 μηνων.Οχι δεν εχει.Τι ακριβως ειναι αυτο?:hmm:

Πω πω μοιαζει πολυ με το Σειριακι μου!Γιατι ειναι τοσο αδυνατουλης;

Ειναι περιπου 6 μηνων.Οχι δεν εχει.Τι ακριβως ειναι αυτο?:hmm:

pedigree είναι τα χαρτιά γνησιότητας τα οποία εκδίδει το εκτροφείο απ΄όπου προέρχεται η γάτα.
Πάντως είναι πολύ όμορφος, να σου ζήσει!!! :up:
Άρχισαν οι ορμές του βλέπω...λίγο δύσκολο να βρεις βρετανίδα για να ζευγαρώσετε.....:/:

Οχι δεν εχει.Δεν τον αγορασα εγω.Απ οτι ειπε η πρωτη του κτηνιατρος ειναι αγορασμενος απο pet shop αλλα οποιος τον ειχε δεν τον ηθελε μαλλον πια τον χτυπησε στα ποδαρακια και τον εδιωξε :( :mad: κι ετσι τον βρηκε η κοποελα που μου τον χαρισε.
Παντως και να μην θελει καποια βρετανουλα δεν με πειραζει και αν ειναι αλλης ρατσας.Ετσι κι αλλιως δεν προκειτε να τον ζευγαρωσω για κερδος δικο μου.

Πω πω μοιαζει πολυ με το Σειριακι μου!Γιατι ειναι τοσο αδυνατουλης;

Ειναι μικρουλης ακομη.:rolleyes: Ο γιατρος μου ειπε οτι για την ηλικια του ειναι πολυ καλος!:)

Μου κανει εντυπωση,γιατι περιπου στην ιδια ηλικια ειναι κι ο Σεβαχ της Αναστασιας και πατησε ηδη τα 5 κιλα,ειναι πολυ πιο στρουμπουλος.

Μου κανει εντυπωση,γιατι περιπου στην ιδια ηλικια ειναι κι ο Σεβαχ της Αναστασιας και πατησε ηδη τα 5 κιλα,ειναι πολυ πιο στρουμπουλος.

Μαλλον ο δικος μου προσεχει την γραμμη του (περιπου 3-3,5)...ειναι fitness boy!!!!:lol::lol::lol:

Μαλλον ο δικος μου προσεχει την γραμμη του (περιπου 3-3,5)...ειναι fitness boy!!!!:lol::lol::lol:
Κι ο δικος μου τοσο ηταν στην ηλικια του,μαλλον δεν ειναι βρετανακι,αλλα καποια αλλη ρατσα ή ημιαιμακι.Παντως ειναι πανεμορφος!Θα μας βαλεις μερικες φωτο ακομα;:rolleyes:Και το ονομα του πολυ ταιριαστο!:up:

Κι ο δικος μου τοσο ηταν στην ηλικια του,μαλλον δεν ειναι βρετανακι,αλλα καποια αλλη ρατσα ή ημιαιμακι.Παντως ειναι πανεμορφος!Θα μας βαλεις μερικες φωτο ακομα;:rolleyes:Και το ονομα του πολυ ταιριαστο!:up:

Τον γατουλη δεν τον αγορασα οπως ειπα και πριν και πριν δυο μηνες περιπου που τον βρηκε η κοπελα που μου τον εδωσε ηταν πολυ χτυπημενος στα πισω ποδαρακια και πολυ ταλαιπωρημενος και αδυνατος απο την κακομεταχειρηση.Η κτηνιατρος που τον εβλεπε ως τωρα και επειδη ηταν χαλκιδα (μικρη κοινωνια) μας ειπε με μεγαλη σιγουρια οτι ειναι βρετανουλης (στην ουριτσα του φαινονται πιο σκουρες αχνες γραμμες) και μαλιστα απο μαγαζι της περιοχης,τωρα τι να σου πω απο τα χαρακτηριστηκα του εγω το θεωρω σωστο παντος.:)

Τον γατουλη δεν τον αγορασα οπως ειπα και πριν και πριν δυο μηνες περιπου που τον βρηκε η κοπελα που μου τον εδωσε ηταν πολυ χτυπημενος στα πισω ποδαρακια και πολυ ταλαιπωρημενος και αδυνατος απο την κακομεταχειρηση.Η κτηνιατρος που τον εβλεπε ως τωρα και επειδη ηταν χαλκιδα (μικρη κοινωνια) μας ειπε με μεγαλη σιγουρια οτι ειναι βρετανουλης (στην ουριτσα του φαινονται πιο σκουρες αχνες γραμμες) και μαλιστα απο μαγαζι της περιοχης,τωρα τι να σου πω απο τα χαρακτηριστηκα του εγω το θεωρω σωστο παντος.:)
Τι να σου πω,μη νομιζεις οτι τα πετ σοπ φερνουν καθαροαιμα γατακια,συνηθως ειναι διασταυρωσεις που μοιαζουν.Παντως δεν μοιαζει με βρετανικο περα απο το χρωμα και τα ματακια του.Βεβαια καλυτερα ξερουν να σε διαφωτισουν τα κοριτσια που εχουν γατακια αυτης της ρατσας.Νικολετα εσυ τι λες;
Τι σημασια εχει;Σωθηκε απο το δρομο και ειναι σε ενα ζεστο σπιτακι.Ειναι κουκλος οπως και να'χει,να τον χαιρεσαι και να μας βαζεις φωτο του να τον θαυμαζουμε.:rolleyes::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back