British - maniacs

να τον χαιρεσαι και απο μενα!!!ειναι πολυ γλυκουλης και μικρουλης!!!δεν μενεις και κοντα να ερθω να τον ζουληξω λιγο!!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι!:)
Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφο κούκλο σου!!! :DΑν θέλεις παρεούλα ένα κοριτσάκι, μπορείς ίσως να μιλήσεις με τα κορίτισα Γιάννα (Luna) και Νικολέττα (Raisa) από εδώ απ την παρεουλα μας στους Britishmaniacs γιατι περιμένουν γέννα από τις γατουλες τους αυτές τις μέρες.( Αν υπάρχουν κάποια γατάκια ακόμη διαθέσιμα γιατι ίσως και να είναι κλεισμένα ήδη...) Να ξέρεις ότι είναι το καλλίτερο πάντα -οταν θες να αποκτήσεις κάποιο ζωάκι -να απευθύνεσαι σε εκτροφείς ή έστω και σε υπευθυνους ιδιώτες που φροντιζουν τα ζωάκια τους. :)Γιατι καμμια φορά τα πετ σοπ διαθέτουν τα μικρουλια χωρις να τα σέβονται κ να πληρουν τις σωστες διαδικασιες.
Εγω έχω πάρει τον Σεβάχ μου το μικρότερο γατάκι μου τον Οκτώβριο από την Νικολέττα. Η μανουλα του είναι η Raisa που περιμένει παλι μωράκια....
Καλώς μας ήρθες λοιπον και βάλε και άλλες φωτογραφιες να τον απολαύσουμε.:up:

Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα
Δεν είναι τέλειο Έλενα????Για δάγκωμα!!!

καλως σας βρηκα:). ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα
Κούκλος κούκλος είναι!!:)

Αν θελεις κατατοπισε με για τα χαρτια να παω να τα ζητησω,τοσα λεφτα πληρωσα:hmm:
Να δοκιμάσεις θα έλεγα να τα ζητήσεις. Εχεις δίκιο γιατι να μην το προσπαθήσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να τον χαιρεσαι και απο μενα!!!ειναι πολυ γλυκουλης και μικρουλης!!!δεν μενεις και κοντα να ερθω να τον ζουληξω λιγο!!!!:D:D:D
Αχόρταγηηηηηη.......σε λίγες μέρες θα έχεις να ζουλάς αρκετά μωρά...άσε κανένα και για τους άλλους:P:P:lol::lol::lol:

ποντάρω ότι το ΣΚ θα γίνεις γιαγιά....:up:

Τον παρελαβα 7 η ωρα απογευμα! τον πηγα σπιτι ,ηταν λιγο ζωηρος για καμια ωριτσα μετα κοιμοταν ορθιο! ''κουρασμενο θα ειναι το καημενο''σκεφτηκα! (ο ιδιοκτητης του pet shop μου ειπε οτι του το εστειλαν με το ΚΤΕΛ:blink:) ε! το επομενο πρωι ο γατουλης τιποτα! μαζεμενος κουβαρι, ανοιγε τα ματια κοιταζε λιγο και μετα τιποτα, εκανε εμετο 1-2 φορες και το εκοβε η κοιλια του!Πιθανοτατα κρυωσε απο το κτελ! τον ειχα με αντιβιωση 6 μερες και πηρε τα πανω του!μετα τι να δω? του επεφτε το μαλλι γυρο απο το ματι και ξεκιναγε κ σε 1-2 σημεια ακομα! Μπηκα στο My cat :up:και ενημερωθηκα οτι ειναι μυκητες! του εκανα θεραπεια και το ξεπερασε γρηγορα! ευτυχως το προλαβα εγκαιρα Τωρα ειναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!

ευχαριστω πολυ staman2

Πω πω τον καημενο...Να μην αρχισω παλι με τα πετ σοπ...:mad:
Τουλαχιστον τωρα ειναι καλα!:up:
Ιωαννα τι λες θα γεννησει το Σαββατοκυριακο;Αντε Σαββατο βραδυ θα εχουμε γεννα με ποπ κορν!Εγω λεω οτι θα κανει τσια.Οποιος το βρει τι κερδιζει;:lol:

Eιναι αυτο που λεω ,πανω απο ολα η αγαπη και η φροντιδα στο ζωο! Ναι τωρα ειναι ......Turbo:lol: υγειεστατος και πεντακαθαρος! Εμπρος οι νυφες να κανουν ουρες εξω απο το σπιτι:lol:

Luna εχουμε καμια μικρουλα, για τον Μορφεα μου?:)

Πραγματικά τα πετ σοπ είναι απαράδεκτα κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία έστω να τηρούνται οι βασικές προϋποθέσεις που δεν θέτουν σε κίνδυνο τα ζώα. Αυτός ο μικρούλης ευτυχώς στάθηκε τυχερός.
Λούνα χαίρομαι πολύ που θα έχουμε μπλε μωράκια τόσο σύντομα.
Εγώ στοιχιματίζω 5 μπλεδάκια

Τον παρελαβα 7 η ωρα απογευμα! τον πηγα σπιτι ,ηταν λιγο ζωηρος για καμια ωριτσα μετα κοιμοταν ορθιο! ''κουρασμενο θα ειναι το καημενο''σκεφτηκα! (ο ιδιοκτητης του pet shop μου ειπε οτι του το εστειλαν με το ΚΤΕΛ:blink:) ε! το επομενο πρωι ο γατουλης τιποτα! μαζεμενος κουβαρι, ανοιγε τα ματια κοιταζε λιγο και μετα τιποτα, εκανε εμετο 1-2 φορες και το εκοβε η κοιλια του!Πιθανοτατα κρυωσε απο το κτελ! τον ειχα με αντιβιωση 6 μερες και πηρε τα πανω του!μετα τι να δω? του επεφτε το μαλλι γυρο απο το ματι και ξεκιναγε κ σε 1-2 σημεια ακομα! Μπηκα στο My cat :up:και ενημερωθηκα οτι ειναι μυκητες! του εκανα θεραπεια και το ξεπερασε γρηγορα! ευτυχως το προλαβα εγκαιρα Τωρα ειναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!

Πω πω τι τραβήξατε:(, ευτυχώς το πρόλαβες και τώρα είναι καλά!!:up:
Σίγουρα κάνατε και εμβόλια, αποπαρασίτωση εεε???:)
Να το ζουλήξεις και από μένα το ζουζούνι φαίνεται πολύ φάτσα:baby:

Εγω λεω οτι θα κανει τσια.Οποιος το βρει τι κερδιζει;:lol:

Εγώ στοιχιματίζω 5 μπλεδάκια

εγώ ήδη πόνταρα στο 4:D

Αλήθεια τι κερδίζει όποιος το βρει?:hmm: Δώρα εσύ τι θα ήθελες ως έπαθλο?:P:lol:

Ναι του εκανα αποπαρασιτωση,κομπλε,Και του εκανα τα εμβολια κομπλε! Ειναι στην πενα ο δικος μου ! Οσο για ζουληγμα..Ελευθερα
:P

εγώ ήδη πόνταρα στο 4:D

Αλήθεια τι κερδίζει όποιος το βρει?:hmm: Δώρα εσύ τι θα ήθελες ως έπαθλο?:P:lol:
Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι!:mad:

εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο:cool:

Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι!:mad:

Μόνο???:blink: Ε εντάξει μωρέ κάτι θα κάνουμε:D:P:lol::lol:

Δεν είναι τέλειο Έλενα????Για δάγκωμα!!!
Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες.
Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ

Αχόρταγηηηηηη.......σε λίγες μέρες θα έχεις να ζουλάς αρκετά μωρά...άσε κανένα και για τους άλλους:P:P:lol::lol::lol:

ποντάρω ότι το ΣΚ θα γίνεις γιαγιά....:up:
Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα????:up::up::up:

Τα καθήκια (Συγγνώμη δεν κρατήθηκα) το έστειλαν από το εξωτερικο τόσες ώρες ταξίδι με ΚΤΕΛ??? Τι να πεις.. Πάλι καλά που το γατάκι την έβγαλε καθαρή κ είναι γενναίο και όχι κομπλεξαρισμένο!!!:rolleyes:
Ευτυχώς που τα πρόλαβες όλα εγκαιρα και τώρα είναι υγιέστατος και μια τέλεια παρεουλα!!! Και πάλι να τον χαίρεσαι. Σε παρακαλώ δώσε του ένα έξτρα φιλάκι από τον Σεβάχ μας!:D:up:

Μόνο???:blink: Ε εντάξει μωρέ κάτι θα κάνουμε:D:P:lol::lol:
Ναι ειμαι ολιγαρκης ανθρωπος.Εξαλλου τι ειναι ενα λιλα,τοσα εχουν περασει απο τα χερια σας...:rolleyes:

Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα????:up::up::up:

Τα καθήκια (Συγγνώμη δεν κρατήθηκα) το έστειλαν από το εξωτερικο τόσες ώρες ταξίδι με ΚΤΕΛ??? Τι να πεις.. Πάλι καλά που το γατάκι την έβγαλε καθαρή κ είναι γενναίο και όχι κομπλεξαρισμένο!!!:rolleyes:
Ευτυχώς που τα πρόλαβες όλα εγκαιρα και τώρα είναι υγιέστατος και μια τέλεια παρεουλα!!! Και πάλι να τον χαίρεσαι. Σε παρακαλώ δώσε του ένα έξτρα φιλάκι από τον Σεβάχ μας!:D:up:
Ευχαριστως για το φιλι! Οσο για τους pet shopers λιγα ειπες,αλλα επαρχια που μενω δεν ειχα επιλογη! και τον ηθελα τοοοοοσοοοο πολυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back