Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #4.001 26-01-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχόρταγηηηηηη.......σε λίγες μέρες θα έχεις να ζουλάς αρκετά μωρά...άσε κανένα και για τους άλλους ποντάρω ότι το ΣΚ θα γίνεις γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τον καημενο...Να μην αρχισω παλι με τα πετ σοπ... Τουλαχιστον τωρα ειναι καλα! Ιωαννα τι λες θα γεννησει το Σαββατοκυριακο;Αντε Σαββατο βραδυ θα εχουμε γεννα με ποπ κορν!Εγω λεω οτι θα κανει τσια.Οποιος το βρει τι κερδιζει; Click για ανάπτυξη... να μην αρχισω κι εγω!!!μ****ες!!!! Τσια??οχι 4??? οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Luna εχουμε καμια μικρουλα, για τον Μορφεα μου? Click για ανάπτυξη... πρεπει πρωτα να δουμε ποσα θα ειναι γιατι δεν θα κανει και πολλα λογω πρωτης γεννας,γιατι καποιοι εχουν ηδη ζητησει και θα σου πω!!! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λούνα χαίρομαι πολύ που θα έχουμε μπλε μωράκια τόσο σύντομα. Εγώ στοιχιματίζω 5 μπλεδάκια Click για ανάπτυξη... κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Ο Billygh έγραψε: #4.002 26-01-09 22:55 τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #4.003 26-01-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειμαι ολιγαρκης ανθρωπος.Εξαλλου τι ειναι ενα λιλα,τοσα εχουν περασει απο τα χερια σας... Click για ανάπτυξη... μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η moukelis έγραψε: #4.004 26-01-09 22:56 Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η moukelis έγραψε: #4.005 26-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Click για ανάπτυξη... Αμα παιζει και ασημι αποσυρω την προταση μου για λιλα...Γιατι δε μας παιρνει για τεταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Luna έγραψε: #4.006 26-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Billygh: εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τα χρωματα που δεν εχω θελετε???,μονο σε λιλα μπορει να εξηπηρετησει η Νικολετα!!εγω μονο μπλε.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα???? ειμαι ειμαι!!!! να το πω στην Luna βρε Αναστασια μου να κρατηθει!!!να γεννησει Σαββατο κατα τις 11 βολευει??να εχω σηκωθει κι εγω να κανω κι εναν καφε?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #4.007 26-01-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχόρταγηηηηηη.......σε λίγες μέρες θα έχεις να ζουλάς αρκετά μωρά...άσε κανένα και για τους άλλους ποντάρω ότι το ΣΚ θα γίνεις γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τον καημενο...Να μην αρχισω παλι με τα πετ σοπ... Τουλαχιστον τωρα ειναι καλα! Ιωαννα τι λες θα γεννησει το Σαββατοκυριακο;Αντε Σαββατο βραδυ θα εχουμε γεννα με ποπ κορν!Εγω λεω οτι θα κανει τσια.Οποιος το βρει τι κερδιζει; Click για ανάπτυξη... να μην αρχισω κι εγω!!!μ****ες!!!! Τσια??οχι 4??? οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Luna εχουμε καμια μικρουλα, για τον Μορφεα μου? Click για ανάπτυξη... πρεπει πρωτα να δουμε ποσα θα ειναι γιατι δεν θα κανει και πολλα λογω πρωτης γεννας,γιατι καποιοι εχουν ηδη ζητησει και θα σου πω!!! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λούνα χαίρομαι πολύ που θα έχουμε μπλε μωράκια τόσο σύντομα. Εγώ στοιχιματίζω 5 μπλεδάκια Click για ανάπτυξη... κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Ο Billygh έγραψε: #4.002 26-01-09 22:55 τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #4.003 26-01-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειμαι ολιγαρκης ανθρωπος.Εξαλλου τι ειναι ενα λιλα,τοσα εχουν περασει απο τα χερια σας... Click για ανάπτυξη... μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η moukelis έγραψε: #4.004 26-01-09 22:56 Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η moukelis έγραψε: #4.005 26-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Click για ανάπτυξη... Αμα παιζει και ασημι αποσυρω την προταση μου για λιλα...Γιατι δε μας παιρνει για τεταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Luna έγραψε: #4.006 26-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Billygh: εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τα χρωματα που δεν εχω θελετε???,μονο σε λιλα μπορει να εξηπηρετησει η Νικολετα!!εγω μονο μπλε.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα???? ειμαι ειμαι!!!! να το πω στην Luna βρε Αναστασια μου να κρατηθει!!!να γεννησει Σαββατο κατα τις 11 βολευει??να εχω σηκωθει κι εγω να κανω κι εναν καφε?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #4.007 26-01-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #4.003 26-01-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειμαι ολιγαρκης ανθρωπος.Εξαλλου τι ειναι ενα λιλα,τοσα εχουν περασει απο τα χερια σας... Click για ανάπτυξη... μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η moukelis έγραψε: #4.004 26-01-09 22:56 Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η moukelis έγραψε: #4.005 26-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Click για ανάπτυξη... Αμα παιζει και ασημι αποσυρω την προταση μου για λιλα...Γιατι δε μας παιρνει για τεταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Luna έγραψε: #4.006 26-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Billygh: εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τα χρωματα που δεν εχω θελετε???,μονο σε λιλα μπορει να εξηπηρετησει η Νικολετα!!εγω μονο μπλε.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα???? ειμαι ειμαι!!!! να το πω στην Luna βρε Αναστασια μου να κρατηθει!!!να γεννησει Σαββατο κατα τις 11 βολευει??να εχω σηκωθει κι εγω να κανω κι εναν καφε?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #4.007 26-01-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειμαι ολιγαρκης ανθρωπος.Εξαλλου τι ειναι ενα λιλα,τοσα εχουν περασει απο τα χερια σας... Click για ανάπτυξη... μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η moukelis έγραψε: #4.004 26-01-09 22:56 Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η moukelis έγραψε: #4.005 26-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Click για ανάπτυξη... Αμα παιζει και ασημι αποσυρω την προταση μου για λιλα...Γιατι δε μας παιρνει για τεταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Luna έγραψε: #4.006 26-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Billygh: εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τα χρωματα που δεν εχω θελετε???,μονο σε λιλα μπορει να εξηπηρετησει η Νικολετα!!εγω μονο μπλε.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα???? ειμαι ειμαι!!!! να το πω στην Luna βρε Αναστασια μου να κρατηθει!!!να γεννησει Σαββατο κατα τις 11 βολευει??να εχω σηκωθει κι εγω να κανω κι εναν καφε?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #4.007 26-01-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η moukelis έγραψε: #4.005 26-01-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Click για ανάπτυξη... Αμα παιζει και ασημι αποσυρω την προταση μου για λιλα...Γιατι δε μας παιρνει για τεταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Luna έγραψε: #4.006 26-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Billygh: εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τα χρωματα που δεν εχω θελετε???,μονο σε λιλα μπορει να εξηπηρετησει η Νικολετα!!εγω μονο μπλε.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα???? ειμαι ειμαι!!!! να το πω στην Luna βρε Αναστασια μου να κρατηθει!!!να γεννησει Σαββατο κατα τις 11 βολευει??να εχω σηκωθει κι εγω να κανω κι εναν καφε?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #4.007 26-01-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μα ναι, και αν όχι λιλά ....ε τότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αρκεστείς με ένα ασημί Click για ανάπτυξη... Αμα παιζει και ασημι αποσυρω την προταση μου για λιλα...Γιατι δε μας παιρνει για τεταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Luna έγραψε: #4.006 26-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Billygh: εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τα χρωματα που δεν εχω θελετε???,μονο σε λιλα μπορει να εξηπηρετησει η Νικολετα!!εγω μονο μπλε.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα???? ειμαι ειμαι!!!! να το πω στην Luna βρε Αναστασια μου να κρατηθει!!!να γεννησει Σαββατο κατα τις 11 βολευει??να εχω σηκωθει κι εγω να κανω κι εναν καφε?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #4.007 26-01-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Billygh: εμενα μου κανει σε κρεμ, η κ σε μαυρο Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τα χρωματα που δεν εχω θελετε???,μονο σε λιλα μπορει να εξηπηρετησει η Νικολετα!!εγω μονο μπλε.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ βρε Νικολέττα είναι πραγματικά αχόρταγη!!! Θα έχει να ζουλάει....!!! Κι εγώ με το καλό διαισθάνομαι πως το ΣΚ θα έχουμε τη γέννα. Αχ μακάρι να μην είναι βράδυ Παρασκευής γιατι θα είμαι εκτός σπιτιου καλεσμένη σε κέντρο και δεν θα ακούω που θα την παίρνω τηλ τη Γιάννα για να μαθαίνω διαρκώς. Ακουσες Γιάννα???? ειμαι ειμαι!!!! να το πω στην Luna βρε Αναστασια μου να κρατηθει!!!να γεννησει Σαββατο κατα τις 11 βολευει??να εχω σηκωθει κι εγω να κανω κι εναν καφε?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #4.007 26-01-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ετσι ειμαι εγω!!τα θελω οοολααα!!!! κι εγω το σκ θα ηθελα να μην δουλευω κιολας!!αν και νομιζω πιο καλα παρασκευη βραδυ!!! ε να το πεις στη Λούνα πότε σε βολεύει να κανονίσει η καημένη οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. αυτό το ξέρουμε, αλλά ΤΙ δώρο να μας πεις! ειναι και η Νικολετα με την γατα κουνελα-πεινιρλι εδω που μπορει να εχει κανενα!! Click για ανάπτυξη... πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να ποντάρεις πόσα μωρά θα γεννήσει η Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Ο Billygh έγραψε: #4.008 26-01-09 23:01 πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.009 26-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καταγράφεται και αυτό...Λούνααα σημειώνεις παρακαλώ? Click για ανάπτυξη... μαλισταααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από Billygh: τι πρεπει να πονταρω? θελω και εγωωωωωω μικρουληηηηη Click για ανάπτυξη... να πονταρεις ποσα θα κανει η Luna για πρωτη γεννα!!ο γιατρος λεει γυρω στα 4!!η Moukelis 3 και καποια κυρια τολμηρη λεει 5... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιωαννα μου θες να πεταχτω εγω να ξεγεννησω που το εχω και απωθημενο με τη Μόιρα και δε δουλευω το Σαββατοκυριακο; Click για ανάπτυξη... ελα κοπελα μου κι εσυ!!!ειπα ηδη στην Luna να μην τα κανει παρασκευη λογω Αναστασιας αρα κατα 11 βολευει κι εσενα το σαββατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Luna έγραψε: #4.010 26-01-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πώς αποκαλείς καλέ το κορίτσι μου....(αν και έχεις δίκιο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η staman2 έγραψε: #4.011 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ξερετε τι θελω ως επαθλο...Εχω κατι σε μπλεδακι,κατι σε σοκολα,τωρα θελω κατι σε λιλα ή σε ασημι! Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο τέλειο; πραγματικά για δάγκωμα, μ αρέσουν αυτές οι μπουγελόφατσες. Αλλά λες να καθόταν για ζούληγμα η θα το έπαιζε κ αυτό δύσκολο; Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο να έχεις ένα τέτοια αφρατογατάκι κ να μην μπορεις να το ζουλας όποτε θες. Εγω σαν έμπαθλο θελω ένα ΜΠΛΕΔΑΑΑΑΚΙ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι αυτο ακριβώς θα συνέβαινε. Θα το έπαιζε σίγουρα δύσκολος ο τύπος!!! Ετσι είναι τα παλιοβρετανάκα Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Αλήθεια Billygh ο Μορφέας σου κάθεται για αγκαλιές? Ή δεν τις πολυθέλει? Γιατι εμένα ο Σεβάχ είναι πολύ δύσκολος σε αγκαλιές. Τα χάδια βεβαια του αρέσουν αλλα να τον χαϊδεύουμε χωρίς να τον παίρνουμε αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #4.012 26-01-09 23:05 Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η gatoyna έγραψε: #4.013 26-01-09 23:05 παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια καλησπερα ,ψαχνω για scottish fold αρσενικο μικρο.αν καποιος εχει ας εποικοινωνισει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Luna έγραψε: #4.014 26-01-09 23:05 ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η elvenstar: #4.015 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποιος το βρει κερδιζει ενα δωρο.. κι εγωωωωωωωωωωω!!!!5 εεε???ανεβαινουν τα στοιχηματα βλεπω!!ειστε πολυ τολμηρη δεσποινις!!! Click για ανάπτυξη... Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς Άλλωστε έχω κ ένα δώρο να κερδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Raisa έγραψε: #4.016 26-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Billygh: πραγματικα θελω ενα,ειδα στο ιντερνετ λιλα και ειναι μουρλια! Αν υπαρχει διαθεσιμο(θυληκο)η αν υπαρξει στο μελλον ,παρακαλω να με εχετε υπ'οψην!(και να μου πειτε κ τιμη αν ειναι προς πωληση,) Click για ανάπτυξη... Λιλά είναι η Ραίσα μου...θα γεννήσει και αυτή γύρω στις 10 Φλεβάρη....ας γεννήσει με το καλό και μετά βλέπουμε.... θέλεις μόνο θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.017 26-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ βέβαια τι άλλο θα ήθελες???? ΟΛΑ τα θες εσύ κυρία μου!!!! Αντε άντε!!! και βέβαια όλα γύρω απο λιλά, ασημί, μπλε, σοκολά Click για ανάπτυξη... Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Η elvenstar: #4.018 26-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπλε και σοκολα εχω,μου λειπει ασημι και λιλα,οτι και να μου δωσετε ειπαμε,θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η moukelis έγραψε: #4.019 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΡΑΣΙΝΟ LUNAKI!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,δεν ειναι στα χρωματα που θελω,δεν θα παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 23:08 Η Luna έγραψε: #4.020 26-01-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε Για να καταλάβεις τώρα έχω ρίξει περίπου 4 αγκαλιές στον Σεβάχ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και το κάθαρμα κάνει αυτο το νιάουυυυυ νιαρρρρ το γεροντοκορίστικο. Αλλα τον ζουλάω με ζορι τον άτιμο. Click για ανάπτυξη... MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.