British - maniacs

Νομίζω πως δεν είμαι τόσο απελπισμένη:P
Φτου φτου φτου και παλι φτου.:mad::mad::mad:
Νικολεταααααα ακους τι λεει;Φερε τον μεγαλο αδερφο να καθαρισει.:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φτου φτου φτου και παλι φτου.:mad::mad::mad:
Νικολεταααααα ακους τι λεει;Φερε τον μεγαλο αδερφο να καθαρισει.:P:lol:
Δεν είναι εδώ...τσιλημπουρδίζει στην Κρήτη:mad:....αύριο όμως που θα έρθει θα τον αμολήσω :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω μετα τις 2 την Παρασκευη μπορω,δεν εχω τιποτα σημειωμενο στο καρνε μου...Εχει αεροπλανο απο εδω στις 4.30,πεντεμισι θα ειμαι εκει.Αντε πες της να βαλει το χρονοδιακοπτη!
Ααα ωραία λοιπόν θα σε περιμένουμε κιουρία μου!! Μην μας τα αλλαξεις όμως!!! :lol::lol:

Αχ βρε Δώρα τι τραβάς για να είσαι ψυχοπονιάρα
:lol::lol::lol:Σωστάααα είδες βρε Έλενα τι αναγκάζεται να κάνει το κορίτσι? Θυσιαζεται βρε...:P
MOYXAXAXAXAXA!!!!κανε του κακο και απο εμενα!!!!!
Του κάνω του κάνω σήμερα συνέχεια τον ζουλάωωωω !!!!:mad:
Νομίζω ότι το κάνουν επίτηδες για μας που τα θέλουμε τόσο κ μας κοροϊδεύουν. Καλά του κάνεις πάντως τον παλιοκρυόκολο κ ασημα@@δο βρετανό κ τον ζουλάς άντε πια τι το πέρασε εδω Μπάκιγχαμ
Ρε Έλενα με έκανες και ξεράθηκα πάλι στα γέλια. Και πραγματικά τι ασημα@@δος είναι ο άτιμος!!! Θα σας τα βάλω και σε φωτο όσον ούπω να τα καμαρώσετε!!:lol::P
Κοιτα Νικολετα μου,επειδη εισαι εσυ,θα σου κανω τη χαρη και θα παρω ενα.Αρκει να μου πεις αν θα παρεις τελικα ασημενιο,για να ξερω να προετοιμαστω ψυχικα,καταλαβαινεις,θα μου ειναι μεγαλος κοπος και πρεπει να το σκεφτω...:hmm:
Οριστε καλε του ανθρωπου το βρετανακι μια χαρα καθεται αγκαλια και μονο του!Συμπεθερα,χαλασμενος ειναι ο Σεβαχ,να τον γυρισεις παραυτα πισω!
Λες έεεε? Οχι μωρέ, απλά δήλωσα χθες βράδυ στον σύζυγό μου πως θα παίρνω γατια μέχρι να βρεθει αυτο που θα είναι αυτοκόλλητο με εμένα, και θα το παρακαλάω να ξεκολλήσει από πάνω μου:rolleyes::PΚαταλαβαίνεις τι έπαθε έ???

ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΑ 4!!!!ακου εκει 3!!!4 θελει η μαμα της να κανει το Σαβατο στις 11!!να μπορει και η Δωρα να περασει!!!:lol::lol:
Καλα τότε να ποντάρω στα 4. :rolleyes::DΑλλά γιατι μωρέ και 3 άσχημα θα είναι? Και όπως τα ονειρεύομαι εγώ?:up:
Το λέω γιατι η κοιλίτσα της είναι απλα φουσκωμένη σαν εγκυμονούσα στο μεσαίο στάδιο. Οχι ετοιμόγεννη. Γι αυτο:D...
ΛΟΥΝΑΚΙ κοίτα να γεννήσεις το Σάββατο καλή μου!:D

δήλωσα χθες βράδυ στον σύζυγό μου πως θα παίρνω γατια μέχρι να βρεθει αυτο που θα είναι αυτοκόλλητο με εμένα, και θα το παρακαλάω να ξεκολλήσει από πάνω μου:rolleyes::PΚαταλαβαίνεις τι έπαθε έ???

Ωωωχχχ τον φαντάζομαι τον καημένο:|....μη του τα λες έτσι απότομα μωρέ....:lol::lol::lol:

Ωχ ωχ Αναστασια μου πως ειναι ο αντρας σου;Αναπνεει;:lol:
Οριστε Ελενα οταν γυρισει ο Φιντελ θα δεις.Θα απλωθει ο λαπας πανω σου και να δω πως θα γλιτωσεις!:mad:

Οκ τότε, απλώς ήθελα να το διευκρινίσω γιατί πολλοί δεν το θέλουν;)...θα τα πούμε μόλις έχουμε γεννητούρια και βλέπουμε:)
Μακαρι!:) Σε ευχαριστω πολυ!:happy:

αν μπορεις στειλε μου φοτο απο τους γονεις,ειμαστε και κοντα νεα σμυρνη ειμαι:)
αυτη ειναι η μαμα
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227

και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..)
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222

Ναι ναι να τα βάλεις Αναστασία γιατί είμαι πολύ περίεργη να τα δω :hmm:
Δεν είναι εδώ...τσιλημπουρδίζει στην Κρήτη:mad:....αύριο όμως που θα έρθει θα τον αμολήσω :lol::lol::lol::lol::lol:
Ωραία αρκετά έκανε διακοπές στα νησιά ας έρθει κ προς τον κάμπο

αυτη ειναι η μαμα
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227

και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..)
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222
:) Ουαου!!! πολυ super οι γονεις!!!! Ανυπομονω να γινει και ο Μορφεας μου ετσι

Ωραία αρκετά έκανε διακοπές στα νησιά ας έρθει κ προς τον κάμπο

Θα έρθει αύριο το βράδυ;)....μήπως θέλεις να στον στείλω μετά για μπλε θεραπεία?:D:lol:

Εγω σας καληνυχτιζω! Σας ευχαριστω ολους/ολες ! Θα τα πουμε συντομα! Φιλακια στα γατσουλινια:baby::baby: :hello:

Αααα η Αναστασία το παίζει σύνθετο οπότε τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα
Μπράβο αγαπημένη μου φίλη Ελενα! Καλα τα λες πολύ καλά!:D

Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μανδάμ!!!;):D

Όσο για τον Σεβάχ, αν και πέρασε ο χρόνος εγγύησης τον παίρνουμε πολύ ευχαρίστως πίσω :D:rolleyes::rolleyes:

Αρχική Δημοσίευση από Luna;283377[U:
]ναι ναι!!!!!μπορεις να κανεις μεταπωληση σε εμενα μετα[/u]:up::up:
Άτιμες και παμπόνηρες και μοχθηρές κυρίες!!! Τι φίλες είστε εσείς που θέτε να μου αρπάξετε το αγόρι μου βρε!!! :mad::mad::mad::lol:
Αλλα για όλα φταίει αυτη η εξ όλης και προ όλης η γατοσυμπεθέρα μου που αφήνει το κορίτσι της να γυρνάει από εδώ κι από εκει η σουρλουλού. :lol:Και να κερατώνει τον Σίμπα το βαφτηστήρι μου! :down:Και τώρα έβαλε δαιμόνια στη σχέση μου με εσάς και τον Σεβαχουλίνο μου. :lol::lol::mad:Γι αυτο το Πάσχα, θα έχει έξτρα γρατζουνιά από τον Τίμυ, έξτρα στριγγλιά από τη Νάλα, και έξτρα γεροντοκορίστικο νιάρρρρ απ΄τον Σεβάχ. Για να μάθει!
Κι εσύ Νικολέτα πρόσεχε καλα μην έρθω και φεύγοντας, εξαφανιστουν τα νέα μωρά ώς δια μαγείας:lol::lol::lol:

Εγω σας καληνυχτιζω! Σας ευχαριστω ολους/ολες ! Θα τα πουμε συντομα! Φιλακια στα γατσουλινια:baby::baby: :hello:
Καληνύχτα σου!:)

Με ταραξατε παλι βραδιατικα...Παω για υπνο.Με βλεπω στην αυριανη μισθοδοσια να γραφω:Τρια σκωτσεζικα,και δυο λιλα,μειον πεντε ασημι,επι τεσσερα μπλε...:P
Καληνυχτα!
rachael-hale-cute-is-hard-work-1.jpg

Καλα τότε να ποντάρω στα 4. :rolleyes::DΑλλά γιατι μωρέ και 3 άσχημα θα είναι? Και όπως τα ονειρεύομαι εγώ?:up:
Το λέω γιατι η κοιλίτσα της είναι απλα φουσκωμένη σαν εγκυμονούσα στο μεσαίο στάδιο. Οχι ετοιμόγεννη. Γι αυτο:D...
ΛΟΥΝΑΚΙ κοίτα να γεννήσεις το Σάββατο καλή μου!:D

καλο ειναι και το ενα!!δεν εχω κανενα προβλημα!!
Σαββατο ειπε και εκεινη!!κανονιστηκε!!:rolleyes::rolleyes:

:) Ουαου!!! πολυ super οι γονεις!!!! Ανυπομονω να γινει και ο Μορφεας μου ετσι

Έτσι θα γίνει σίγουρα θα δεις:)....είναι μικρός ακόμα...σε κάνα χρόνο θα είναι όπως ο Φιντέλ....;)

P1011252_thumb.jpg
ή ο Γκρίζλυ....

2008-20099_thumb.jpg
ή ο Σίμπα....

Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί.:)
Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα.:(
Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι.:) Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά.:)

Έτσι θα γίνει σίγουρα θα δεις:)....είναι μικρός ακόμα...σε κάνα χρόνο θα είναι όπως ο Φιντέλ....;)

P1011252_thumb.jpg
ή ο Γκρίζλυ....

2008-20099_thumb.jpg
ή ο Σίμπα....

αααααααχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!νινακια!!!:up::up:

Εγω σας καληνυχτιζω! Σας ευχαριστω ολους/ολες ! Θα τα πουμε συντομα! Φιλακια στα γατσουλινια:baby::baby:

Καληνύχτα τα ξαναλέμε:hello:

Άτιμες και παμπόνηρες και μοχθηρές κυρίες!!! Τι φίλες είστε εσείς που θέτε να μου αρπάξετε το αγόρι μου βρε!!! :mad::mad::mad::lol:

Εγώ δεν ξέρω τίποτε...:whistle:απλώς άκουσα κάτι για να τον γυρίσεις πίσω και είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα:D:lol::lol::lol:

Με ταραξατε παλι βραδιατικα...Παω για υπνο.Με βλεπω στην αυριανη μισθοδοσια να γραφω:Τρια σκωτσεζικα,και δυο λιλα,μειον πεντε ασημι,επι τεσσερα μπλε...:P
Καληνυχτα!

Καληνύχτα Δωράκι....και όνειρα ασημί!!!:D

Καληνυχτα!
Καληνύχτα!!!:)

P1011252_thumb.jpg
ή ο Γκρίζλυ....

2008-20099_thumb.jpg
ή ο Σίμπα....
Ή ... ο Σεβάχ!:up:
DSC01018.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back