Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #4.061 27-01-09 00:04 ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #4.062 27-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με ταραξατε παλι βραδιατικα...Παω για υπνο.Με βλεπω στην αυριανη μισθοδοσια να γραφω:Τρια σκωτσεζικα,και δυο λιλα,μειον πεντε ασημι,επι τεσσερα μπλε... Καληνυχτα! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το γατί Μακγκοναγκαλ κάπου είχα κ ένα γατί Harry Potter αν το βρω θα σας το βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η Luna έγραψε: #4.063 27-01-09 00:10 σωστοο!!!ακριβως αυτο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Η Raisa έγραψε: #4.064 27-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ή ... ο Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Raisa έγραψε: #4.065 27-01-09 00:15 Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:29 Η Luna έγραψε: #4.066 27-01-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Νικολεταα!!φιλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:34 Η staman2 έγραψε: #4.067 27-01-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #4.062 27-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με ταραξατε παλι βραδιατικα...Παω για υπνο.Με βλεπω στην αυριανη μισθοδοσια να γραφω:Τρια σκωτσεζικα,και δυο λιλα,μειον πεντε ασημι,επι τεσσερα μπλε... Καληνυχτα! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το γατί Μακγκοναγκαλ κάπου είχα κ ένα γατί Harry Potter αν το βρω θα σας το βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η Luna έγραψε: #4.063 27-01-09 00:10 σωστοο!!!ακριβως αυτο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Η Raisa έγραψε: #4.064 27-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ή ... ο Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Raisa έγραψε: #4.065 27-01-09 00:15 Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:29 Η Luna έγραψε: #4.066 27-01-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Νικολεταα!!φιλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:34 Η staman2 έγραψε: #4.067 27-01-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με ταραξατε παλι βραδιατικα...Παω για υπνο.Με βλεπω στην αυριανη μισθοδοσια να γραφω:Τρια σκωτσεζικα,και δυο λιλα,μειον πεντε ασημι,επι τεσσερα μπλε... Καληνυχτα! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το γατί Μακγκοναγκαλ κάπου είχα κ ένα γατί Harry Potter αν το βρω θα σας το βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:10 Η Luna έγραψε: #4.063 27-01-09 00:10 σωστοο!!!ακριβως αυτο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Η Raisa έγραψε: #4.064 27-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ή ... ο Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Raisa έγραψε: #4.065 27-01-09 00:15 Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:29 Η Luna έγραψε: #4.066 27-01-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Νικολεταα!!φιλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:34 Η staman2 έγραψε: #4.067 27-01-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σωστοο!!!ακριβως αυτο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Η Raisa έγραψε: #4.064 27-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ή ... ο Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Raisa έγραψε: #4.065 27-01-09 00:15 Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:29 Η Luna έγραψε: #4.066 27-01-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Νικολεταα!!φιλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:34 Η staman2 έγραψε: #4.067 27-01-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ή ... ο Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Raisa έγραψε: #4.065 27-01-09 00:15 Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:29 Η Luna έγραψε: #4.066 27-01-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Νικολεταα!!φιλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:34 Η staman2 έγραψε: #4.067 27-01-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:29 Η Luna έγραψε: #4.066 27-01-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Νικολεταα!!φιλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:34 Η staman2 έγραψε: #4.067 27-01-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καληνύχτα παιδιά και από μένα....όνειρα γλυκά να έχετε....τα λέμε αύριο πάλι Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Νικολεταα!!φιλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 00:34 Η staman2 έγραψε: #4.067 27-01-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κούκλος το μωρό μου Αναστασία μου δεν έβαλα τον Σεβάχ γιατί είναι λιλά ενώ ο Μορφέας είναι μπλε.. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστουμε Νικολέττα μου!! Αλλωστε δική σας γέννα είναι όλα τα μωρά κουκλάκια και πανέμορφα στρουμπουλά λιλα και μπλε και κοριτσάκια κι αγοράκια!!!! Νικολέτα φίλησέ μου τη Ραϊσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η staman2 έγραψε: #4.068 27-01-09 01:03 Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνύχτα σε όλους παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 07:44 Η moukelis έγραψε: #4.069 27-01-09 07:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δώρα αν και δεν είναι κατάλληλο το θέμα εδώ, νομίζω ότι μπορω μιας και συζητήσαμε πριν για την αποστολή του Μορφεάκου του βρετανου, (και από αυτο πήρα και το έναυσμα), τον λόγο για τον οποίο ο Κώστας δεν θέλει να στείλει τον Σίμπα ταξίδι και να τον αποχωριστεί. Λοιπον παρέλαβε πέρυσι τον Μάρτη τον Σίμπα από Θεσσαλονίκη, και του τον είχαν στείλει με ΚΤΕΛ τόσες ώρες ταξίδι παρακαλώ, και μαλιστα με καθυστέρηση. Ετσι όταν πήγαν τα παιδια να τον παραλάβουν, παρέλαβαν ένα γατακι 50 ημερών, με φωνούλα αδύναμη κ βραχνή απο τα νιαουρητά, και το οποίο είχε ταξιδέψει μεσα στη γατοφόρο του με τις αποσκευες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έντρομο, με την τροφή κ το νεράκι του αναποδογυρισμένα και κορακιασμένο απ τη δίψα. Το καημένο, από τη στιγμή που το πήρε ο Κώστας στην αγκαλιά του στο ταξί μέσα, του έγλυφε το χέρι που του το έβαζε μέσα στη γατοφόρο.Εγιναν από εκείνη τη στιγμή αυτοκόλλητοι. Οταν έφτασε στο νέο του σπιτάκι ο Σίμπα, ξεψάρωσε πολύ γρήγορα, αλλα ο Κώστας δεν το ξεχνά ποτε το τί περασε στο ταξίδι αυτο το γατάκι το ταλαίπωρο, κ επίσης για πολυ καιρο ο καημένος οταν έβλεπε τον Κώστα να φεύγει απ το σπίτι παθαινε πανικό. Τώρα επίσης είναι και πολύ δεμένοι οι δυο τους κ για αυτο δεν τον αποχωρίζεται... Αυτά. Click για ανάπτυξη... Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.070 27-01-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα θέλεις για να ζευγαρώνουν? Εδώ θα σε απογοητεύσω...τα μωρά τα δίνω με συμβόλαιο και με τον όρο ότι θα στειρωθούν...άσε που σκέφτομαι σε αυτή τη γέννα να τα δώσω 4 μηνών ήδη στειρωμένα Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ακουσα καλα?? Εχουμε κι αλλο Μορφεα εδω...και μαλιστα μπλε? Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:12 Η gatoyna έγραψε: #4.071 27-01-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η μαμα https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227 και αυτος ειναι ο μπαμπας (οπου βλεπεις fidel ο μπλε..) https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222 Click για ανάπτυξη... αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.072 27-01-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: αν βγει καποιο σαν την μαμα το θελωωωωωωωωωωω,θελω ενα ιδιο οπως η μαμα ετσι με πολυ κοντα αυτουνια.προτιμω να μοιασουν τη μαμα γιατι και ο φιντελ ωραιος αλλα θελω να ειναι με πολυ μικρα αυτακια.αναμενω γεννητουρια Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μικρα, διπλωμενα ειναι! Πραγματι ειναι πανεμορφα, σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.073 27-01-09 09:17 Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ... Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:29 Η Βάσια13859: #4.074 27-01-09 09:29 καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.075 27-01-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..βλέπω όλοι περιμένουν τα νέα μωρά!αντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Tωρα να το πω ή οχι? Αντε στα δικα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:44 Η Βάσια13859: #4.076 27-01-09 09:44 καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.077 27-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής... Click για ανάπτυξη... ελα ρε κριμα....και για τη μαμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:52 Η Βάσια13859: #4.078 27-01-09 09:52 καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.079 27-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η μαμά θα επιζήσει, βέβαια δεν ξέρω αν τη στειρωσαν, εγώ δεν θα το ρισκάριζα να την ξαναέβαζα να γεννήσει...τα μωράκια που παρόλο τον κόπο τους πέθαναν.... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ηταν και προωρα γιατι περιμεναν τη γεννα αρχες Φλεβαρη κι ειναι κατι μερες τωρα που γεννησε...σιγουρα θα την στειρωναν...μετα τοση ταλαιπωρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #4.080 27-01-09 10:05 μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπα..προωροι τοκετοί στα ζώα ειναι σπάνιοι, αφου ξεκίνησε να γεννάει τότε ήταν, απλά κάνα καισαρική και μετά απο καισαρική τα μωρα δύσκολα επιζουν...ειναι η αναισθησία, δεν τρέφονται και απο τη μαμα τους,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.