British - maniacs

Αλήθεια το Λουνάκι πως το βλέπεις; Είναι ανησυχη; βρήκε τη φωλιά της;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια το Λουνάκι πως το βλέπεις; Είναι ανησυχη; βρήκε τη φωλιά της;

την βρηκε την φωλια της και εκατσε 2-3 φορες σημερα!!!αλλα βγηκε και κοιμηθηκε ολη την ημερα στο κρεβατι μου!!!:):)
ανησυχη ειναι λιγακι,παιξαμε και λιγακι με το ποντικι μας αλλα οχι πολλα πραγματα!!:confused:
παει κι ερχεται λιγο τωρα ,ολη την υπολοιπη ωρα θελει να της χαιδευουμε την κοιλιτσα..:rolleyes::rolleyes:
αυτα προς το παρων!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ τρυφερούλα μάλλον γι αυτό θέλει χάδια συνέχεια από τη μαμά κ τη γιαγιά:lol: Αλώστε απ ότι μου έλεγε η Αναστασία ειναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Αρα έχουμε κινητικότητα μακάρι να γεννήσει Παρασκευή όχι μονο για να χαρείς τα μωρα αλλα κ γιατί θα σ έχει ανάγκη να είσαι μαζί της. Αλήθεια αν γεννησει Βραδυ ή Κυριακή με τον γιατρό σου συνεννοήθηκες μήπως κ χρειαστεί για κάτι

Είναι πολύ τρυφερούλα μάλλον γι αυτό θέλει χάδια συνέχεια από τη μαμά κ τη γιαγιά:lol: Αλώστε απ ότι μου έλεγε η Αναστασία ειναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Αρα έχουμε κινητικότητα μακάρι να γεννήσει Παρασκευή όχι μονο για να χαρείς τα μωρα αλλα κ γιατί θα σ έχει ανάγκη να είσαι μαζί της. Αλήθεια αν γεννησει Βραδυ ή Κυριακή με τον γιατρό σου συνεννοήθηκες μήπως κ χρειαστεί για κάτι

ναι μωρε το κουτσουνελι μου!!!:rolleyes::rolleyes:
ο γιατρος βρισκεται στο κινητο οτι ωρα θελουμε!!αρα δεν ανησυχουμε!!!:up::up:

Η Συμπιλ ειναι λιλα;:hmm:

Εγώ για λιλά την βλέπω:hmm:

Κι εμενα μου αρεσε ηγ υπογραφη!
Ακου Νικολετα...απο εδω και περα θα στη φτιαχνουμε εμεις την υπογραφη σου μετα απο συσκεψη κι εσυ απλα θα την βαλεις....:lol:

Σύμφωνοι!!! Πότε να περιμένω???:D:lol::lol:

Αληθεια επιτρεπεται Νικολετα μακρυτριχο με κοντοτριχο?

Ναι καλέ...και βγαίνουν πολύ όμορφα....μερικά μπορεί να είναι μακρύτριχα και τα άλλα θα είναι φορείς του γονιδίου ;)

λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη..
το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!:):)
αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........

Μωρέ λες να μας την κάνει σήμερα την δουλειά?:hmm: Να ξέρεις Γιάννα ότι συνήθως τους πιάνει το βράδυ...η Ραίσα πάντα μετά τις 11 το βράδυ γεννούσε;)

Γεια σας βρετανάκια! :)Θα μπορούσατε να μου δώσετε links για εκτροφεία british classic silver tabbies; Μία φίλη μου ψάχνει για ένα αρσενικό και ανέλαβα να επωφεληθώ από τις γνώσεις εσάς των βρετανών!;) Αν γίνεται να είναι αγλλικά ή γερμανικά εκτροφεία βοηθάει... (Για τα αγγλικά θα αγγαρέψω την κόρη μου να μου μεταφράσει, για τα γερμανικά-που βολεύουν λόγω γνωστών στη Γερμανία- ελπίζω να έχουν και επιλογή αγγλικών γιατί -εσφαλμένα, προφανώς:P- υπέκυψα στην απέχθειά της για την γερμανική προφορά και δεν την έστειλα γερμανικά... Μα, τι ανεκτική μάνα που είμαι!:D)
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Πάω να βρω και θα βάλω λινκς:)

Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω...:redface:

Είναι στη Ρωσία :)....Δώρα αυτό δεν είναι που έστειλα μειλ αλλά δεν είχε θηλυκά ή κάνω λάθος:confused::hmm:

Εγώ για λιλά την βλέπω:hmm:

παιδιααα,μπλε ειναι...

Μωρέ λες να μας την κάνει σήμερα την δουλειά?:hmm: Να ξέρεις Γιάννα ότι συνήθως τους πιάνει το βράδυ...η Ραίσα πάντα μετά τις 11 το βράδυ γεννούσε;)

το ξερω,το θυμαμαι..οχι σημερα παρασκευη θελω...:blink::blink:

εσεις τι κανετε???

Hello κουκλες..μικρη που ειναι ομως η κοινωνια...λοιπον νεα για τον silver της Δικαιας...τα εμαθα απο φιλο μου που εχει το εν λογο πετ σοπ οπου ειχε αγωραστει...γιατι στη χαλκιδα 2 βρετανακια υπαρχουν με πεντιγκρι, η τερεζα μας και ο silver...η κυρια λοιπον που τον πουλισε στο πετ σοπ ηταν αγγλιδα(συμφωνα με το φιλο μου) και ειχε μαμα και μπαμπα..τωρα γιατι το εδωσε σε πετ σοπ ενας θεος ξερει..το παιδι που εχει το πετ σοπ τον πουλισε σε πολυ ονομαστη οικογενεια (λεφταδες) απο χαλκιδα..ξερω ποιοι ειναι και μολις συγουρευτω θα δωσω στοιχεια τους..ο μικρος οταν τον βρηκε η φιλη μου ηταν ασχημα χτυπημενος (εφτυχως τωρα ειναι καλα)απο τα πλουσια ατομα που τον ειχαν...που προφανως ειδαν οτι ειναι δυσκολη η καλογερικη του να φροντιζεις ενα γατακι..η βαρεθηκαν να τον κανουν μοστρα στο κοικλο τους..ειναι αδυνατουλης γιατι αν και τρωει πολυ ειναι πολυ ταλαιποριμενος αστε που συμφωνα με τη γιατρο που των πηγαιναμε ηταν στο δρομο τουλαχιστον 2 μηνες..οποτε αναρωτιεμε.ειναι κοντα 5 με 6 μηνον η φιλη μου τον ειχε ενα μιση μηνα ...ποσοσ μηνων ηταν ο φουκαρας οταν του δωσαν δρομο???..σε περιπτοση που μπορεσω να αποδιξω οτι τον κακοπηησε η εν λογο οικογενεια τι μπορουμε να κανουμε και πως μπορειτε ολες να με βοηθησετε????:/:

ασχετο..η τερεζα ειναι 16 χρονων ...ειναι η γιαγια εδω μεσα ?????σημερα την πηγαν οι γονοις μου παλι στο γιατρο ..ειχε μαζεψει υγρο στο ματακι απο κατω απο τρυχα και κανει αγογη καθημερινη με πλυσεις και αντιβιοση...

Βάζω μερικά λινκ από γερμανικά εκτροφεία με τάμπυ....δείτε και πείτε μου δεν είναι υπέροχα???:up:

https://www.traumkatzen.ch/index.html

https://www.stubentiger.ch/

https://www.bkh-cultcats.ch/index2.htm

https://www.bkh.eisprung.de/

https://www.bkh-von-rennert.de/

εσεις τι κανετε???

Καλά είμαστε και εμείς:)....περιμένουμε πότε θα μπορέσει να έρθει επιτέλους ο Φιντέλ:|....τη μια οι αγρότες την άλλη η απεργία αύριο, δεν μπορεί να έρθει ο καημένος:/:
Η Λούνα πώς έιναι πώς την βλέπεις θα γεννήσει από στιγμή σε στιγμή?:D

Βιβί μου αυτά που ακούω είναι απαράδεχτα:down: δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορείς να κάνεις κάτι και κατά πόσο θα τα δεχτούν ως αποδείξεις:hmm:.....σημασία έχει ότι το μικρό τώρα είναι σε καλά χέρια και θα συνέλθει μωρέ το καημένο.....:)

εμενα με εξοργισε το γεγονος που πεταξαν το γατι..η χαλκιδα μπορει να ναι πολη αλλα ειναι μικρη κοινωνια..ολα μαθενοντε..αργα η γρηγορα..και αυτο που με εξοργισε ακομα περισοτερο ειναι οτι πηραν σκυλακι δωρο στο γιο τους ενο απο οτι εμαθα εχουν ακομα μια γατουλα περσιας που την εχουν στην αποθηκη ...μπορω να τα διασταβροσω γιατι ειναι γνωστοι της μητερας μου και εχω επαφες..και αν ειναι ετσι μα το θεο θα κανω οτι περναει απο χερι μου για ννα μην ξαναπαρουν ζωακι απο πουθενα..

Καλά είμαστε και εμείς:)....περιμένουμε πότε θα μπορέσει να έρθει επιτέλους ο Φιντέλ:|....τη μια οι αγρότες την άλλη η απεργία αύριο, δεν μπορεί να έρθει ο καημένος:/:
Η Λούνα πώς έιναι πώς την βλέπεις θα γεννήσει από στιγμή σε στιγμή?:D

τον καημενο τον fidel!!εχει ξενιτευτει!!!:lol::lol:
την βλεπω πολυ καπως αλλα ακομα δεν της εχει κοπει η ορεξη αρα δεν φανταζομαι να μας τα κανει νυχτιατικα!!!:blink::blink:

Βάζω μερικά λινκ από γερμανικά εκτροφεία με τάμπυ....δείτε και πείτε μου δεν είναι υπέροχα???:up:

https://www.traumkatzen.ch/index.html

https://www.stubentiger.ch/

https://www.bkh-cultcats.ch/index2.htm

https://www.bkh.eisprung.de/

https://www.bkh-von-rennert.de/

αααααααααααχχχ,παναγια μου!!!!!!!ειδικα το δευτερο και τα 2 τελευταια!!!
πωπωπωπωω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θεια Luna περιμενεις τον πελαργο???αντε με το καλο να σου ρθουν τα ζουζουνακια:D:D:D:D

τι ομορφα λουτρινα γατακαι ειναι αυτααααα!!!!!!!!:P:P:P:P
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC5500.jpg
    DSC5500.jpg
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 14
  • DSC5523.jpg
    DSC5523.jpg
    128,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • IMG_5154.jpg
    IMG_5154.jpg
    249,5 KB · Εμφανίσεις: 14
θεια Luna περιμενεις τον πελαργο???αντε με το καλο να σου ρθουν τα ζουζουνακια:D:D:D:D

ναι ναι!!τον περιμενω με αγωνια!!:P:P
16 η γιαγιακα εεε??να ζησει!!ειναι μια κουκλα!!:up::up:

ε να μην βαλω και μια φωτο της γιαγιακας του my cat??? ειναι μολις εχει αρχισει να πριζετε το ματακι μας...

Καλημερα!
Νικολετα δεν θυμαμαι αν ειναι το ιδιο εκτροφειο.Κι εμενα για λιλα μου φαινοταν η Συμπιλ αλλα η Γιουλη μου ειπε οτι ειναι μπλε.Μαλλον φταιει η φωτο.Μωρε τον καημενο τον μικρουλη,παλι καλα που τον πηρε η φιλη σου και τον εσωσε απο αυτους τους ανθρωπους...:down:Ιωαννα τι κανει σημερα η ετοιμογεννη;

Ο γατος της Pasqual ειναι μακρυτριχος...λετε να βγαλουν κανενα τετοιο αν κατσει το προξενιο με τη Συμπιλ?:hmm::up:

mai31.jpg

και αυτο που με εξοργισε ακομα περισοτερο ειναι οτι πηραν σκυλακι δωρο στο γιο τους ενο απο οτι εμαθα εχουν ακομα μια γατουλα περσιας που την εχουν στην αποθηκη ...μπορω να τα διασταβροσω γιατι ειναι γνωστοι της μητερας μου και εχω επαφες..και αν ειναι ετσι μα το θεο θα κανω οτι περναει απο χερι μου για ννα μην ξαναπαρουν ζωακι απο πουθενα..
Πολύ καλά τα λες! Απαράδεκτοι! Αν μπορεί κάποιος να τους εμποδίσει απο το να παίρνουν ζώα κ να τα ταλαιπωρουν μακάρι!
Ευτυχώς που ο γατουλης που πέταξαν στο δρόμο βρήκε το ιδανικό σπιτάκι γι αυτον!:up:

ε να μην βαλω και μια φωτο της γιαγιακας του my cat??? ειναι μολις εχει αρχισει να πριζετε το ματακι μας...
Ομορφιά μου!!! Ειναι μια κουκλίτσα! Να την χαίρεσαι:up:

Ο γατος της Pasqual ειναι μακρυτριχος...λετε να βγαλουν κανενα τετοιο αν κατσει το προξενιο με τη Συμπιλ?:hmm::up:

mai31.jpg
:up::up::up::up:Τι πανέμορφος γάταρος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back