British - maniacs

Highland Fold!

aphromai5ss.jpg

aphromai6s.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλα, επαθα:inlove::inlove:ειναι κουκλα και ο Cachemire εχει τα χαρτια απο το Βελγιο αλλα απο τι εμαθα η Sibylle δεν τα εχει. Δεν κρατιεται πια ο εραστης που ηρθε απο το βορρα:bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλα, επαθα:inlove::inlove:ειναι κουκλα και ο Cachemire εχει τα χαρτια απο το Βελγιο αλλα απο τι εμαθα η Sibylle δεν τα εχει. Δεν κρατιεται πια ο εραστης που ηρθε απο το βορρα:bleh:
ποτε κανονισατε συναντηση?

Ορίστε η Συμπίλ ....που είσαι Αραμις να την δεις!!!:up::up:

attachment.php

attachment.php
Αυτη ειναι η Συμπιλ ε?;)

η συμπιλ ειναι μια θεα!!ειναι αληθινη κουκουβαγια!!:):):)
αυτο το highland fold γιατι το εβαλες??για να μας καψεις??:D;)

Kαλα μαλλον, το εχουν βαλει στοχο πρωτα η Νικολεττα και τωρα η Λουνα να μας κανουν την καρδια περιβολι (ετσι δεν λετε στα ελληνικα?);)

Γιάααναααα έχουμε κανένα νέοοοο???:D

Kαλα μαλλον, το εχουν βαλει στοχο πρωτα η Νικολεττα και τωρα η Λουνα να μας κανουν την καρδια περιβολι (ετσι δεν λετε στα ελληνικα?);)
Γιατί καλέ τι κάναμε???:D:D

Γιάααναααα έχουμε κανένα νέοοοο???:D

Γιατί καλέ τι κάναμε???:D:D

κανενα νέο δεν εχουμε ακόμα..τα ιδια..:confused:

ναι καλε...τι καναμε????:blink::blink:

Γεια σας μέλλουσες μητέρες κ γιαγιάδες:hello:
Τι νέα από τα καυτά μέτωπα;

aramis από που είσαι;
Δηλαδή αυτό είναι σαν τον χαιλάντερ που είχε βρει η Νικολέττα σε φολντ;

aramis από που είσαι;

Δηλαδή αυτό είναι σαν τον χαιλάντερ που είχε βρει η Νικολέττα σε φολντ;

Νομίζω είναι από Βέλγιο:hmm:

Ναι, είναι Highlander...δεν είναι τέλεια Έλενα??:rolleyes::D

Νικολετα το αβαταρ ειναι ΑΨΟΓΟ!:up:
Ακαρδη τοσες φωτο σου εβαλα χτες,δε λυγισες να "παραγγειλεις" ενα ζευγαρακι ασημενια;

Χαιρετώ τα βρετανάκια! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα λινκ, έχουν πραγματικά πανέμορφα γατιά (τώρα το θέμα της γλώσσας, ελπίζω να καταφέρει η φίλη μου να το χειριστεί...:hmm:) Πάντως, είναι τελικά και τα ασημένια πανέμορφα!:up:

Χαιρετώ τα βρετανάκια! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα λινκ, έχουν πραγματικά πανέμορφα γατιά (τώρα το θέμα της γλώσσας, ελπίζω να καταφέρει η φίλη μου να το χειριστεί...:hmm:) Πάντως, είναι τελικά και τα ασημένια πανέμορφα!:up:
Ω ναι τα ασημενια ειναι οντως πανεμορφα...Και αυτο το εκτροφειο εχει τελειες γατες.Αν χρειαστειτε βοηθεια στη μεταφραση στα Αγγλικα εδω ειμαι.;)Εσυ γατακι δεν εχεις;

Ω ναι τα ασημενια ειναι οντως πανεμορφα...Και αυτο το εκτροφειο εχει τελειες γατες.Αν χρειαστειτε βοηθεια στη μεταφραση στα Αγγλικα εδω ειμαι.;)Εσυ γατακι δεν εχεις;

Για την ώρα, όχι... Προσπαθώ να ψήσω τη Νικολέττα να με αφήσει να γίνω γατομαμά (βασικά, γατογιαγιά, αφού το γατί θα το χει η κόρη μου) σε ένα από τα αναμενόμενα μικρά της... ;)

Α τι ωραια...Λιλα η μπλε θελεις;

Μπλε αρσενικό... Εντολές της μικρής... (τι μικρής, δηλαδή, 17 χρονών γαϊδούρα...:D) Τώρα που θα μας ξεφορτωθεί (ελπίζουμε σε καλή σχολή) θέλει να μας αντικαταστήσει (:() με γάτο... :rolleyes: Τον οποίο, αν τελικά ευοδωθεί το σχέδιο ελπίζω να βλέπουμε συχνά, εμείς τα γερόντια (αυτό, εκτός απ' το γλυκύτατο γατί συνεπάγεται ότι θα βλέπουμε και την κόρη...:P)

Νικολετα το αβαταρ ειναι ΑΨΟΓΟ!:up:
Ακαρδη τοσες φωτο σου εβαλα χτες,δε λυγισες να "παραγγειλεις" ενα ζευγαρακι ασημενια;

Αλλαξα και την υπογραφή πάλι...δεν ξέρω ποια είναι πιο όμορφη:hmm:

Αντιστέκομαι αντιστέκομαι.....με νύχια και με δόντια κρατιέμαι ....:lol::lol::lol:

Για την ώρα, όχι... Προσπαθώ να ψήσω τη Νικολέττα να με αφήσει να γίνω γατομαμά (βασικά, γατογιαγιά, αφού το γατί θα το χει η κόρη μου) σε ένα από τα αναμενόμενα μικρά της... ;)

Μωρέ ας γεννήσει με το καλό:happy: και μετά βάλτε με και στον φούρνο για ψήσιμο...:lol::lol::lol:

Αλλαξα και την υπογραφή πάλι...δεν ξέρω ποια είναι πιο όμορφη:hmm:

Αντιστέκομαι αντιστέκομαι.....με νύχια και με δόντια κρατιέμαι ....:lol::lol::lol:

Μωρέ ας γεννήσει με το καλό:happy: και μετά βάλτε με και στον φούρνο για ψήσιμο...:lol::lol::lol:

Και να μην ακολουθήσω την προσφιλέστατη ελληνική τακτική "ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε;" Σε παρακαλώ... Είμαι υποχρεωμένη να τηρήσω τα πατροπαράδοτα έθιμα!:P (ετοιμάζω φωτιές)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back