Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η Raisa έγραψε: #4.281 29-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα..η τερεζουλα ειναι πολυ καλα στην υγεια της...τωρα που μιλαω με τη μαμα μου ειναι στην αγγαλια της μπροστα στο τζακι και χουζουρευει..δεν εχω φωτο η μαλλον εχω αλα πρεπει αν της σκαναρω..δεν ειχαμε ψυφιακες τοτε..εκανε μωρα ασπρα ασιμενια και 2 μωρα απο ολες τις γεννες ηταν κανελι γκρι και ασπρα.. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βιβή. Μπράβο στη γιαγιά της παρέας....μακάρι όλα να της μοιάσουν ! Πρέπει να ήταν κουκλάκια τα μωρά της εε??? Έχεις να μας βάλεις φωτό από τα μωρούλια? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια εχω ενα προαισθημα οτι το σουφλε θα ξεχειλισει αυριο και θα χασουμε το στοιχημα...Ιωαννα πως παει,δειχνει κανενα σημαδι; Νικολετααααααα αυτη τη φωτο του αβαταρ την εχεις ολοκληρη,να την βαλω για ταπετσαρια;Ειναι τελεια η Raisa. Click για ανάπτυξη... όταν λες ολόκληρη τι εννοείς? μερικές σελίδες ποιο πριν δεν την έβαλα? καλέ, θα μας βάλετε ταπετσαρία εμάς....με τόσες υπέροχες φωτό των μωρών σας....μεγάλη μας τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η moukelis έγραψε: #4.282 29-01-09 19:27 Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:28 Η moukelis έγραψε: #4.283 29-01-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: όταν λες ολόκληρη τι εννοείς? μερικές σελίδες ποιο πριν δεν την έβαλα? καλέ, θα μας βάλετε ταπετσαρία εμάς....με τόσες υπέροχες φωτό των μωρών σας....μεγάλη μας τιμή Click για ανάπτυξη... Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η Raisa έγραψε: #4.284 29-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Click για ανάπτυξη... Δώρα δες λίγο εδώ....δεν ξέρω αν είναι καλή για ταπετσαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:38 Η Raisa έγραψε: #4.285 29-01-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυριο λες εσυ εε??δεν εχει δειξει σημερα τιποτα!!!κοιμαται οοολη μερα αλλα εχει φαει και λιγο!!εχει αρχισει παντως και το μειωνει το φαγητο της!!! απλα ζηταει και μετα το αγνοει!!! Click για ανάπτυξη... Πλησιάζει η στιγμή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #4.286 29-01-09 19:40 Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Η Giannis-Vivi: #4.287 29-01-09 19:42 αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα..η τερεζουλα ειναι πολυ καλα στην υγεια της...τωρα που μιλαω με τη μαμα μου ειναι στην αγγαλια της μπροστα στο τζακι και χουζουρευει..δεν εχω φωτο η μαλλον εχω αλα πρεπει αν της σκαναρω..δεν ειχαμε ψυφιακες τοτε..εκανε μωρα ασπρα ασιμενια και 2 μωρα απο ολες τις γεννες ηταν κανελι γκρι και ασπρα.. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βιβή. Μπράβο στη γιαγιά της παρέας....μακάρι όλα να της μοιάσουν ! Πρέπει να ήταν κουκλάκια τα μωρά της εε??? Έχεις να μας βάλεις φωτό από τα μωρούλια? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια εχω ενα προαισθημα οτι το σουφλε θα ξεχειλισει αυριο και θα χασουμε το στοιχημα...Ιωαννα πως παει,δειχνει κανενα σημαδι; Νικολετααααααα αυτη τη φωτο του αβαταρ την εχεις ολοκληρη,να την βαλω για ταπετσαρια;Ειναι τελεια η Raisa. Click για ανάπτυξη... όταν λες ολόκληρη τι εννοείς? μερικές σελίδες ποιο πριν δεν την έβαλα? καλέ, θα μας βάλετε ταπετσαρία εμάς....με τόσες υπέροχες φωτό των μωρών σας....μεγάλη μας τιμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η moukelis έγραψε: #4.282 29-01-09 19:27 Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:28 Η moukelis έγραψε: #4.283 29-01-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: όταν λες ολόκληρη τι εννοείς? μερικές σελίδες ποιο πριν δεν την έβαλα? καλέ, θα μας βάλετε ταπετσαρία εμάς....με τόσες υπέροχες φωτό των μωρών σας....μεγάλη μας τιμή Click για ανάπτυξη... Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η Raisa έγραψε: #4.284 29-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Click για ανάπτυξη... Δώρα δες λίγο εδώ....δεν ξέρω αν είναι καλή για ταπετσαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:38 Η Raisa έγραψε: #4.285 29-01-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυριο λες εσυ εε??δεν εχει δειξει σημερα τιποτα!!!κοιμαται οοολη μερα αλλα εχει φαει και λιγο!!εχει αρχισει παντως και το μειωνει το φαγητο της!!! απλα ζηταει και μετα το αγνοει!!! Click για ανάπτυξη... Πλησιάζει η στιγμή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #4.286 29-01-09 19:40 Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Η Giannis-Vivi: #4.287 29-01-09 19:42 αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:28 Η moukelis έγραψε: #4.283 29-01-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: όταν λες ολόκληρη τι εννοείς? μερικές σελίδες ποιο πριν δεν την έβαλα? καλέ, θα μας βάλετε ταπετσαρία εμάς....με τόσες υπέροχες φωτό των μωρών σας....μεγάλη μας τιμή Click για ανάπτυξη... Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η Raisa έγραψε: #4.284 29-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Click για ανάπτυξη... Δώρα δες λίγο εδώ....δεν ξέρω αν είναι καλή για ταπετσαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:38 Η Raisa έγραψε: #4.285 29-01-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυριο λες εσυ εε??δεν εχει δειξει σημερα τιποτα!!!κοιμαται οοολη μερα αλλα εχει φαει και λιγο!!εχει αρχισει παντως και το μειωνει το φαγητο της!!! απλα ζηταει και μετα το αγνοει!!! Click για ανάπτυξη... Πλησιάζει η στιγμή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #4.286 29-01-09 19:40 Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Η Giannis-Vivi: #4.287 29-01-09 19:42 αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: όταν λες ολόκληρη τι εννοείς? μερικές σελίδες ποιο πριν δεν την έβαλα? καλέ, θα μας βάλετε ταπετσαρία εμάς....με τόσες υπέροχες φωτό των μωρών σας....μεγάλη μας τιμή Click για ανάπτυξη... Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η Raisa έγραψε: #4.284 29-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Click για ανάπτυξη... Δώρα δες λίγο εδώ....δεν ξέρω αν είναι καλή για ταπετσαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:38 Η Raisa έγραψε: #4.285 29-01-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυριο λες εσυ εε??δεν εχει δειξει σημερα τιποτα!!!κοιμαται οοολη μερα αλλα εχει φαει και λιγο!!εχει αρχισει παντως και το μειωνει το φαγητο της!!! απλα ζηταει και μετα το αγνοει!!! Click για ανάπτυξη... Πλησιάζει η στιγμή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #4.286 29-01-09 19:40 Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Η Giannis-Vivi: #4.287 29-01-09 19:42 αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζα οτι την εκοψες για να τη βαλεις αβαταρ,κι οτι εχεις και με σωμα.Ετσι ειναι κι αυτη που εβαλες στις προηγουμενες σελιδες; Μα ειναι πανεμορφη,ειδικα σε αυτη τη φωτο ειναι τρελα... Click για ανάπτυξη... Δώρα δες λίγο εδώ....δεν ξέρω αν είναι καλή για ταπετσαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:38 Η Raisa έγραψε: #4.285 29-01-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυριο λες εσυ εε??δεν εχει δειξει σημερα τιποτα!!!κοιμαται οοολη μερα αλλα εχει φαει και λιγο!!εχει αρχισει παντως και το μειωνει το φαγητο της!!! απλα ζηταει και μετα το αγνοει!!! Click για ανάπτυξη... Πλησιάζει η στιγμή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #4.286 29-01-09 19:40 Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Η Giannis-Vivi: #4.287 29-01-09 19:42 αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυριο λες εσυ εε??δεν εχει δειξει σημερα τιποτα!!!κοιμαται οοολη μερα αλλα εχει φαει και λιγο!!εχει αρχισει παντως και το μειωνει το φαγητο της!!! απλα ζηταει και μετα το αγνοει!!! Click για ανάπτυξη... Πλησιάζει η στιγμή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #4.286 29-01-09 19:40 Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Η Giannis-Vivi: #4.287 29-01-09 19:42 αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Η Giannis-Vivi: #4.287 29-01-09 19:42 αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Luna έγραψε: #4.288 29-01-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε δεν ξερω,λες να μας την κανει;Μπαααααα ελα Λουνακι κρατησου λιγο ακομα,το Σαββατο ειπαμε! Click για ανάπτυξη... και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πλησιάζει η στιγμή!!!! Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 19:48 Η Giannis-Vivi: #4.289 29-01-09 19:48 η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:04 Η Raisa έγραψε: #4.290 29-01-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εφτιαξα και την εβαλα ηδη! Click για ανάπτυξη... Σοβαράααα???? Αχ, μας τιμάτε ιδιαιτέρως Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αντε αντε τα μωρα της θειας Luna καλως να μας ερθουν... νικολετα μου φωτο εχει η μαμα μου ..το σκ που θα παω θα προσπαθησω να σκαναρω να τα δειτε...φουντοτα μπαλακια για αμετριτα γουτσου γουτσου. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι....βάλε μας πολλά γούτσου γούτσου φουντωτά χνουδομπαλάκια Αρχική Δημοσίευση από Luna: και να μας την κανει δεν με πειραζει!!!ειμαι ετοιμη!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!η raisa δεν ειχε φαει καθολου τις τελευταιες 12 ωρες και ηταν πολυ ανησυχη στην πρωτη γεννα ή κοιμοταν σαν βοδι??? Click για ανάπτυξη... δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η Luna έγραψε: #4.291 29-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η τερεζα παντως σε ολες της τις γεννες δεν ετρωγε καθολου απο τη προηγουμενη ουτε νερο ουτε τπτ και κοιμοταν στο καλαθι της συνεχεια..επειδη ειχε πολλα μωρα τη βοηθαγε η μαμα μου συνιθως αλλα μετα ηταν μια χαρουμενη γατομαμα...αντε τα μικρουλια μας καλως να μας ερθουν... Click για ανάπτυξη... ναι εε???αρα μαλλον δεν θα περιμενω σημερα!!! ετσι θα ειναι και το κοριτσι μου!!!μια χαρουμενη γατομαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:10 Η Luna έγραψε: #4.292 29-01-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν έτρωγε όλη την μέρα τίποτε, και ήταν λίγο ανήσυχη....βέβαια ήταν πάντα ξάπλα κάπου κοντά μας....αλλά δεν κοιμόταν.... Η Λουνα κοιμάται όλη μέρα..... Click για ανάπτυξη... αρααα....πρεπει να περιμενω άλλα σημαδια!!!οχι υπνου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η elvenstar: #4.293 29-01-09 20:18 Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.294 29-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #4.295 29-01-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως την στιγμή που η Λούνα θα γίνει μανούλα γιατί κατάλαβα ότι είναι παρα πολύ δεμένη μαζί σου οπότε θα αρχίσει να σου γκρινιάζει να την βοηθήσεις θα είναι κ πολύ ανήσυχη κ αν θυμάμαι καλά αρχίζουν κ να γλύφονται στο επίμαχο σημείο συνέχεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ψαχνουν συνεχεια μες το σπιτι και θελουν να χωνονται με το παραμικρο σε σκοτεινα σημεια.. Αληθεια εχει βολευτει σε κανενα στεκι το Λουνακι? Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι χωνεται ακομα και στο κρεβατι μου με την μουριτσα κατω απο το παπλωμα ή το μαξιλαρι και το σωμα απ'εξω..θα δειξει!!! το στεκι της ειναι 2 κρεβατια και 2-3 φορες που εχει μπει στο κουτι της που της εχω φτιαξει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η elvenstar: #4.296 29-01-09 21:14 Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Luna έγραψε: #4.297 29-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπορεί κ να γεννήσει στο κρεββάτι σου τελικά Click για ανάπτυξη... λεεες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #4.298 29-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεεες???? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #4.299 29-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα ) Click για ανάπτυξη... εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η Mariel έγραψε: #4.300 29-01-09 22:11 Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα κι από μας! Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς. Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!! Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.