Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:07 Η Raisa έγραψε: #4.321 30-01-09 01:07 ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Η Μαρία Γάτσιου: #4.322 30-01-09 01:11 Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Η Raisa έγραψε: #4.323 30-01-09 01:13 Η Λούνα θα γεννήσει πρώτη...την περιμένουμε από μέρα σε μέρα!!!! Η Ραίσα έχει ακόμα 2 βδομάδες περίπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η Luna έγραψε: #4.324 30-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ζούπι ζούπι δεν θα πει τίποτα,τι κουκλί είναι αυτό;;Έτσι μπουλούκα είναι πιο όμορφη από πριν! Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι λεω!!!πιο ωραια ειναι στρουμπουλη! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... χουφτι χουφτι ειναι μια λεξη που αγαπω πολυ και πιστευω οτι ηταν απολυτα σωστη!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Click για ανάπτυξη... !!! εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Giannis-Vivi: #4.325 30-01-09 01:15 Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #4.326 30-01-09 01:15 αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Raisa έγραψε: #4.327 30-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:11 Η Μαρία Γάτσιου: #4.322 30-01-09 01:11 Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Η Raisa έγραψε: #4.323 30-01-09 01:13 Η Λούνα θα γεννήσει πρώτη...την περιμένουμε από μέρα σε μέρα!!!! Η Ραίσα έχει ακόμα 2 βδομάδες περίπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η Luna έγραψε: #4.324 30-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ζούπι ζούπι δεν θα πει τίποτα,τι κουκλί είναι αυτό;;Έτσι μπουλούκα είναι πιο όμορφη από πριν! Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι λεω!!!πιο ωραια ειναι στρουμπουλη! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... χουφτι χουφτι ειναι μια λεξη που αγαπω πολυ και πιστευω οτι ηταν απολυτα σωστη!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Click για ανάπτυξη... !!! εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Giannis-Vivi: #4.325 30-01-09 01:15 Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #4.326 30-01-09 01:15 αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Raisa έγραψε: #4.327 30-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Η Raisa έγραψε: #4.323 30-01-09 01:13 Η Λούνα θα γεννήσει πρώτη...την περιμένουμε από μέρα σε μέρα!!!! Η Ραίσα έχει ακόμα 2 βδομάδες περίπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η Luna έγραψε: #4.324 30-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ζούπι ζούπι δεν θα πει τίποτα,τι κουκλί είναι αυτό;;Έτσι μπουλούκα είναι πιο όμορφη από πριν! Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι λεω!!!πιο ωραια ειναι στρουμπουλη! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... χουφτι χουφτι ειναι μια λεξη που αγαπω πολυ και πιστευω οτι ηταν απολυτα σωστη!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Click για ανάπτυξη... !!! εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Giannis-Vivi: #4.325 30-01-09 01:15 Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #4.326 30-01-09 01:15 αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Raisa έγραψε: #4.327 30-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Λούνα θα γεννήσει πρώτη...την περιμένουμε από μέρα σε μέρα!!!! Η Ραίσα έχει ακόμα 2 βδομάδες περίπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η Luna έγραψε: #4.324 30-01-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ζούπι ζούπι δεν θα πει τίποτα,τι κουκλί είναι αυτό;;Έτσι μπουλούκα είναι πιο όμορφη από πριν! Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι λεω!!!πιο ωραια ειναι στρουμπουλη! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... χουφτι χουφτι ειναι μια λεξη που αγαπω πολυ και πιστευω οτι ηταν απολυτα σωστη!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Click για ανάπτυξη... !!! εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Giannis-Vivi: #4.325 30-01-09 01:15 Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #4.326 30-01-09 01:15 αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Raisa έγραψε: #4.327 30-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ζούπι ζούπι δεν θα πει τίποτα,τι κουκλί είναι αυτό;;Έτσι μπουλούκα είναι πιο όμορφη από πριν! Click για ανάπτυξη... κι εγω ετσι λεω!!!πιο ωραια ειναι στρουμπουλη! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... χουφτι χουφτι ειναι μια λεξη που αγαπω πολυ και πιστευω οτι ηταν απολυτα σωστη!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτιποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη; Click για ανάπτυξη... !!! εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Giannis-Vivi: #4.325 30-01-09 01:15 Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #4.326 30-01-09 01:15 αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Raisa έγραψε: #4.327 30-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Μαρία Γάτσιου: #4.326 30-01-09 01:15 αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Raisa έγραψε: #4.327 30-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Η Raisa έγραψε: #4.327 30-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... .......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.328 30-01-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:18 Η Giannis-Vivi: #4.329 30-01-09 01:18 εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:23 Η Raisa έγραψε: #4.330 30-01-09 01:23 Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:37 Η Luna έγραψε: #4.331 30-01-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω... ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει... Click για ανάπτυξη... να της κανεις χαδια και απο εμενα!!! να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!! να παω σε δικο μου σπιτι!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκιατι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..) Click για ανάπτυξη... θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: .......... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε.. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά πάω για ύπνο...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!! Click για ανάπτυξη... αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η Giannis-Vivi: #4.332 30-01-09 01:39 καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:21 Η Luna έγραψε: #4.333 30-01-09 02:21 vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:23 Η Giannis-Vivi: #4.334 30-01-09 02:23 καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καληνυχτα και ονειρα γλυκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 02:25 Η elvenstar: #4.335 30-01-09 02:25 Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.336 30-01-09 08:50 Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.337 30-01-09 09:53 Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η Luna έγραψε: #4.338 30-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια! Click για ανάπτυξη... με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα? Click για ανάπτυξη... ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #4.339 30-01-09 11:19 Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η Luna έγραψε: #4.340 30-01-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααα!!!!! Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ.... Click για ανάπτυξη... Καλημεραα!!!! χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!! βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!! ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου) εχουν γινει σαν μπαλακια!!τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.