British - maniacs

Καλησπέρα κι από μας:)!
Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια:P
Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς.
Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!!

Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα;)
Tην καλυτερη επιλογη κανατε Μαριελ!!:) Τα πιο ομορφα βρετανακια ειναι τα παιδακια της Ραισας και του Φιντελακου!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες ακι καλωςηρθες!!!να χαιρεσαι κι εσυ τα γατακια σου!!ειναι παρα πολυ ομορφα!!!!:):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!!:lol::lol::lol::up::up:
Ναι πραγματικά είναι λίγο :sick: δεν λέω, αλλά δεν πιστεύω ότι η χαρά θα είναι μεγαλύτερη :up:

Γεια σας όμορφα Βρεττανάκια!!Ποπο βλέπω θα γεμίσουμε μωράκια από το Lunaki και τη Raisoula..τι καλά:up::up:πιο πολύ είμαι περίεργη να δω της Lunas για να είμαι ειλικρινής γιατί της Raisas τα έχουμε ξαναδεί και είναι σίγουρη και εγγυημένη η συνταγή;)

Ναι γιατί όχι αν νιώθει ασφάλεια εκεί θα βρεις μικρά κουκουβαγάκια κάτω από το πάπλωμα αύριο (κ λέω αύριο γιατί είπαμε ότι μας βολεύει σαν μέρα;) )
:lol::lol::lol:

Συμφωνείς κ εσύ Γιούλη μου για το μαιευτήριο αύριο ε;
Γεια σας όμορφα Βρεττανάκια!!Ποπο βλέπω θα γεμίσουμε μωράκια από το Lunaki και τη Raisoula..τι καλά:up::up:πιο πολύ είμαι περίεργη να δω της Lunas για να είμαι ειλικρινής γιατί της Raisas τα έχουμε ξαναδεί και είναι σίγουρη και εγγυημένη η συνταγή;)
Και εγώ ανυπομονώ κ ελπίζω να βγουν κ γατάκια φολντ γιατί είναι απίστευτες φατσούλες

εκτος απο κουκουβαγακια θω βρω και τα υπολοιπα πραγματα που πανε μαζι τους και πιστεψε με δεν θα χαρω!!!!:lol::up:
Μπα, μη νομίζεις ότι είναι κάτι τρομερό:)...τα περισσότερα τα καθαρίζει η μαμά;)....αλλά σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να ξυπνήσεις και να τα δεις στο σεντόνι σου....:/::lol:
Καλησπέρα κι από μας:)!
Διαβάζω εδώ και καιρό το θέμα με τα Βρετανάκια, οπότε είπα να σας πούμε και επισήμως ένα γεια:P
Έχω ένα μαιν-κουνάκι,το Νοέλ,και την Τσικι,η οποία είναι πιο πολύ "γάτα της υπόλοιπης οικογένειας".Ο καλός μου με έπεισε να πάρουμε ένα βρετανάκι εξού και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς.
Ελπίζω νακαταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα μωράκια της Ραισούλας όταν έρθουν με το καλό!!

Πολλά φιλιά στην όμορφη παρέα σας και μερικά ειδικά στην ετοιμόγεννη Λούνα;)

Γεια σου Μαριέλ και από εδώ.:hello: Τι κάνουν τα γατόνια σου, όλα καλά?
Περιμένουμε κι εμείς με αγωνία να γεννήσουν η Λούνα και η Ραίσα....δεν ξέρετε τι αγωνία και τι χαρά νιώθω.....άντε με το καλό να μας έρθουν τα μωρά επιτέλους!!!:up:

Tην καλυτερη επιλογη κανατε Μαριελ!!:) Τα πιο ομορφα βρετανακια ειναι τα παιδακια της Ραισας και του Φιντελακου!!:up:

Αντωνία μου μας κολακεύουν τα καλά σας σχόλια...:redface::rolleyes:
Φιλάκια πολλά στα μωρά σου, και ένα παραπάνω στην Καρμενούλα:inlove:....βάλε καλέ και καμία νέα φωτό να την δούμε την πριγκίπισσα!!!:D

Συμφωνείς κ εσύ Γιούλη μου για το μαιευτήριο αύριο ε;

Και εγώ ανυπομονώ κ ελπίζω να βγουν κ γατάκια φολντ γιατί είναι απίστευτες φατσούλες

ΝΑΙΙΙΙΙ....αυτό θέλω κι εγώ!!!! :up::up::up:

Eίδα στο Youtube τον γνωστο σε όλους πλέων Κοτον κ μου θυμίζει απίστευτα το πλασματάκι από το Μαδαγασκάρη
ICONATOR_3719a14dd17711cee090df6d208aa425.jpg

Ναι πραγματικά είναι λίγο :sick: δεν λέω, αλλά δεν πιστεύω ότι η χαρά θα είναι μεγαλύτερη :up:

καλα εννοειται!!!ας τα κανει και στο κεφαλι μου,αρκει να ειναι ολα καλα!!!!

και εγω να σου πω την αληθεια ειμαι πολυ περιεργη να δω της Lunas!!!:rolleyes::rolleyes:

ΝΑΙΙΙΙΙ....αυτό θέλω κι εγώ!!!! :up::up::up:

ολοι αυτο θελουμε!!!!!!:up::up::up:

μα σε οποιον και να μοιασουνε τα μικρα της luna και του fidel σιγουρα θα ειναι απιστευτα κουκλια....:D:D:D
πως ειναι το lunaki?

Γιάννα πώς την βλέπεις την Λούνα σήμερα? Είναι ήσυχη και κοιμάται?:hmm:

ησυχη ειναι!!!!κοιμαται ακομα!!!
σηκωθηκε για 10 λεπτα και ξανακοιμηθηκε...

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
:):)

Συνημμένα

• Luna....jpg
    Luna....jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 39
attachment.php

Μωρε τι τέλεια φατσουλα;
Στη φωλίτσα της είναι βλέπω:lol::lol::lol:

και λιγες ακομα!!!αυτα τα μουτρακια κανει οταν κανουμε κοιλιτσες!!!!:rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• Luna..JPG
    Luna..JPG
    93 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Luna...jpg
    Luna...jpg
    133,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Luna.....JPG
    Luna.....JPG
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 24
στην φωλιτσα εε???
καλα.....θα φαμε τα μουστακια μας αν ειναι αυτη η φωλιτσα!!!:lol::lol::lol:

παναγια μου τι φατσουλα ειναι αυτη...θεε μου...τι γλυκα ...:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

δεν ειναι ζουπι ζουπι???:inlove::inlove::inlove:

δεν ειναι ζουπι ζουπι???:inlove::inlove::inlove:
ζούπι ζούπι δεν θα πει τίποτα,τι κουκλί είναι αυτό;;Έτσι μπουλούκα είναι πιο όμορφη από πριν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back