moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #4.381 30-01-09 19:43 Καλε αυτη ειναι πολυ γρηγορη!Ενταξει Ιωαννα,τα καθαρισε τα μικρα;Εφαγε τους πλακουντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η tzoutzou έγραψε: #4.382 30-01-09 19:56 Aμαν αμαν!!!Γενναμε!!!!Ειναι ολοι καλα?Ποσα ειναι? τι χρωματα?Ιωαανναααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Η Giannis-Vivi: #4.383 30-01-09 20:02 γενναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... πως ειναι τα μωρα ?? πως ειναι το lunaki ? ολα καλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #4.384 30-01-09 20:36 Μίλησα με την Γιάννα....η μαμά και τα μωρά είναι μια χαρά....μέχρι στιγμής έχουμε 3 μπλε μωρούλια....περιμένουμε να δούμε αν βγάλει κι άλλο...και μάλλον θα βγάλει.... περιμένουμε τώρα νεότερα από την Γιάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η Giannis-Vivi: #4.385 30-01-09 20:41 ειμαι με τη μαμα μου και βλεπουμε τα γατομωρακια σας.. λεει η μαμα οτι η λουνα θα κανει ακομα αλλα 2 γατακια συμφωνα με τα κιλα της...ειναι ολα καλα τα πρωτα?τα επλινε η λουνιτσα?εχεις ξαναδει γεννα γιαννα μου?να πεις λεει η μαμα μου νικολετα στη γιαννα να της μιλαει να τη χαιδευει να την επαινει να της λεει συνεχεια μπραβο κοπελα μου κανε υπομονη και να της βρεχει με το δαχτυλο της με λιγο νερακι το στοματακι..οδηγιες της μαμας μου που εχει ξεγεννησει 40 παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η Raisa έγραψε: #4.386 30-01-09 20:44 Ναι, ναι της τα είπα όλα αυτά και τα κάνει....άλλα 2 εεε??? Μακάρι να είναι όλα καλά και ας είναι όσα να ΄ναι....κι εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα...και μάλλον χάνω το στοίχημα ....πόνταρα στο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #4.387 30-01-09 20:45 Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε αυτη ειναι πολυ γρηγορη!Ενταξει Ιωαννα,τα καθαρισε τα μικρα;Εφαγε τους πλακουντες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η tzoutzou έγραψε: #4.382 30-01-09 19:56 Aμαν αμαν!!!Γενναμε!!!!Ειναι ολοι καλα?Ποσα ειναι? τι χρωματα?Ιωαανναααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Η Giannis-Vivi: #4.383 30-01-09 20:02 γενναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... πως ειναι τα μωρα ?? πως ειναι το lunaki ? ολα καλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #4.384 30-01-09 20:36 Μίλησα με την Γιάννα....η μαμά και τα μωρά είναι μια χαρά....μέχρι στιγμής έχουμε 3 μπλε μωρούλια....περιμένουμε να δούμε αν βγάλει κι άλλο...και μάλλον θα βγάλει.... περιμένουμε τώρα νεότερα από την Γιάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η Giannis-Vivi: #4.385 30-01-09 20:41 ειμαι με τη μαμα μου και βλεπουμε τα γατομωρακια σας.. λεει η μαμα οτι η λουνα θα κανει ακομα αλλα 2 γατακια συμφωνα με τα κιλα της...ειναι ολα καλα τα πρωτα?τα επλινε η λουνιτσα?εχεις ξαναδει γεννα γιαννα μου?να πεις λεει η μαμα μου νικολετα στη γιαννα να της μιλαει να τη χαιδευει να την επαινει να της λεει συνεχεια μπραβο κοπελα μου κανε υπομονη και να της βρεχει με το δαχτυλο της με λιγο νερακι το στοματακι..οδηγιες της μαμας μου που εχει ξεγεννησει 40 παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η Raisa έγραψε: #4.386 30-01-09 20:44 Ναι, ναι της τα είπα όλα αυτά και τα κάνει....άλλα 2 εεε??? Μακάρι να είναι όλα καλά και ας είναι όσα να ΄ναι....κι εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα...και μάλλον χάνω το στοίχημα ....πόνταρα στο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #4.387 30-01-09 20:45 Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aμαν αμαν!!!Γενναμε!!!!Ειναι ολοι καλα?Ποσα ειναι? τι χρωματα?Ιωαανναααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Η Giannis-Vivi: #4.383 30-01-09 20:02 γενναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... πως ειναι τα μωρα ?? πως ειναι το lunaki ? ολα καλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #4.384 30-01-09 20:36 Μίλησα με την Γιάννα....η μαμά και τα μωρά είναι μια χαρά....μέχρι στιγμής έχουμε 3 μπλε μωρούλια....περιμένουμε να δούμε αν βγάλει κι άλλο...και μάλλον θα βγάλει.... περιμένουμε τώρα νεότερα από την Γιάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η Giannis-Vivi: #4.385 30-01-09 20:41 ειμαι με τη μαμα μου και βλεπουμε τα γατομωρακια σας.. λεει η μαμα οτι η λουνα θα κανει ακομα αλλα 2 γατακια συμφωνα με τα κιλα της...ειναι ολα καλα τα πρωτα?τα επλινε η λουνιτσα?εχεις ξαναδει γεννα γιαννα μου?να πεις λεει η μαμα μου νικολετα στη γιαννα να της μιλαει να τη χαιδευει να την επαινει να της λεει συνεχεια μπραβο κοπελα μου κανε υπομονη και να της βρεχει με το δαχτυλο της με λιγο νερακι το στοματακι..οδηγιες της μαμας μου που εχει ξεγεννησει 40 παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η Raisa έγραψε: #4.386 30-01-09 20:44 Ναι, ναι της τα είπα όλα αυτά και τα κάνει....άλλα 2 εεε??? Μακάρι να είναι όλα καλά και ας είναι όσα να ΄ναι....κι εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα...και μάλλον χάνω το στοίχημα ....πόνταρα στο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #4.387 30-01-09 20:45 Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γενναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... πως ειναι τα μωρα ?? πως ειναι το lunaki ? ολα καλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #4.384 30-01-09 20:36 Μίλησα με την Γιάννα....η μαμά και τα μωρά είναι μια χαρά....μέχρι στιγμής έχουμε 3 μπλε μωρούλια....περιμένουμε να δούμε αν βγάλει κι άλλο...και μάλλον θα βγάλει.... περιμένουμε τώρα νεότερα από την Γιάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η Giannis-Vivi: #4.385 30-01-09 20:41 ειμαι με τη μαμα μου και βλεπουμε τα γατομωρακια σας.. λεει η μαμα οτι η λουνα θα κανει ακομα αλλα 2 γατακια συμφωνα με τα κιλα της...ειναι ολα καλα τα πρωτα?τα επλινε η λουνιτσα?εχεις ξαναδει γεννα γιαννα μου?να πεις λεει η μαμα μου νικολετα στη γιαννα να της μιλαει να τη χαιδευει να την επαινει να της λεει συνεχεια μπραβο κοπελα μου κανε υπομονη και να της βρεχει με το δαχτυλο της με λιγο νερακι το στοματακι..οδηγιες της μαμας μου που εχει ξεγεννησει 40 παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η Raisa έγραψε: #4.386 30-01-09 20:44 Ναι, ναι της τα είπα όλα αυτά και τα κάνει....άλλα 2 εεε??? Μακάρι να είναι όλα καλά και ας είναι όσα να ΄ναι....κι εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα...και μάλλον χάνω το στοίχημα ....πόνταρα στο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #4.387 30-01-09 20:45 Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μίλησα με την Γιάννα....η μαμά και τα μωρά είναι μια χαρά....μέχρι στιγμής έχουμε 3 μπλε μωρούλια....περιμένουμε να δούμε αν βγάλει κι άλλο...και μάλλον θα βγάλει.... περιμένουμε τώρα νεότερα από την Γιάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η Giannis-Vivi: #4.385 30-01-09 20:41 ειμαι με τη μαμα μου και βλεπουμε τα γατομωρακια σας.. λεει η μαμα οτι η λουνα θα κανει ακομα αλλα 2 γατακια συμφωνα με τα κιλα της...ειναι ολα καλα τα πρωτα?τα επλινε η λουνιτσα?εχεις ξαναδει γεννα γιαννα μου?να πεις λεει η μαμα μου νικολετα στη γιαννα να της μιλαει να τη χαιδευει να την επαινει να της λεει συνεχεια μπραβο κοπελα μου κανε υπομονη και να της βρεχει με το δαχτυλο της με λιγο νερακι το στοματακι..οδηγιες της μαμας μου που εχει ξεγεννησει 40 παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η Raisa έγραψε: #4.386 30-01-09 20:44 Ναι, ναι της τα είπα όλα αυτά και τα κάνει....άλλα 2 εεε??? Μακάρι να είναι όλα καλά και ας είναι όσα να ΄ναι....κι εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα...και μάλλον χάνω το στοίχημα ....πόνταρα στο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #4.387 30-01-09 20:45 Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι με τη μαμα μου και βλεπουμε τα γατομωρακια σας.. λεει η μαμα οτι η λουνα θα κανει ακομα αλλα 2 γατακια συμφωνα με τα κιλα της...ειναι ολα καλα τα πρωτα?τα επλινε η λουνιτσα?εχεις ξαναδει γεννα γιαννα μου?να πεις λεει η μαμα μου νικολετα στη γιαννα να της μιλαει να τη χαιδευει να την επαινει να της λεει συνεχεια μπραβο κοπελα μου κανε υπομονη και να της βρεχει με το δαχτυλο της με λιγο νερακι το στοματακι..οδηγιες της μαμας μου που εχει ξεγεννησει 40 παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η Raisa έγραψε: #4.386 30-01-09 20:44 Ναι, ναι της τα είπα όλα αυτά και τα κάνει....άλλα 2 εεε??? Μακάρι να είναι όλα καλά και ας είναι όσα να ΄ναι....κι εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα...και μάλλον χάνω το στοίχημα ....πόνταρα στο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #4.387 30-01-09 20:45 Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ναι της τα είπα όλα αυτά και τα κάνει....άλλα 2 εεε??? Μακάρι να είναι όλα καλά και ας είναι όσα να ΄ναι....κι εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα...και μάλλον χάνω το στοίχημα ....πόνταρα στο 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #4.387 30-01-09 20:45 Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Η Giannis-Vivi: #4.388 30-01-09 20:47 γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γερα να βγουνε λεει η μαμα ..τη πρωτη φορα που γενναγε η τερεζα ηταν λεει η μαμα με το τηλ στο χερι με τη γιατρο μας..ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:50 Η Giannis-Vivi: #4.389 30-01-09 20:50 νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η elvenstar: #4.390 30-01-09 20:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:59 Η Raisa έγραψε: #4.391 30-01-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα απο αυτα που γεννηθηκαν εχει βγει κανενα με διπλωτα τα βατομουρενια του αυτια; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου αυτό θα φανεί μετά από τον πρώτο μήνα νομίζω....στην αρχή όλα είναι κάπως διπλωμένα Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ασχετο ειδαν οι γονεις μου ταρταρουγακι και το ερωτευτηκαν..νικολετα ξερεις που μπορουμε να βρουμε και ποσο περιπου στοιχιζουν?? Click για ανάπτυξη... μπορώ να ψάξω να βρω μερικά σαιτ εξωτερικού αν θέλεις....η τιμή λογικά θα είναι πάνω κάτω στα 600-800 ευρώ ή 1000-1200 αν είναι για εκτροφή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα λεει η μαμα οτι σε περιμενει για καφε και φαι 1 γιατι εισαι καρντασινα και 2 γιατι αγαπας τα ζωα 3 γιατι μακεδονισα και κακια δεν υπαρχει και 4 γιατι ετσι γουσταρει... αλλα οταν με το καλο μας ερθεις η τσουρεκι ξερεις απο που η τριγωνακια θελουμε ...pleaseeeeeeeeeeee ..... Click για ανάπτυξη... την πάω την μαμά σου να της πεις.....και όταν έρθω θα φέρω ΚΑΙ τσουρέκι ΚΑΙ τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η elvenstar: #4.392 30-01-09 21:02 Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μας ζήσουν τα καινούρια μπλε μωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η Giannis-Vivi: #4.393 30-01-09 21:04 βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #4.394 30-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: βρε ποια εκτροφη..για να το ζουπαμε το θελουμε ...ειμαστε πολυ του γουτσου γουτσου....ελα με το καλο και ας μην φερεις και τπτ λεει η μαμα...αλλα μπορει να ρθει και η μαμα να σε βρει..γιατι κανει κατι περιεργες ξεμπουκες τελευταια κατα σαλονικα μερια.. Click για ανάπτυξη... αν είναι για pet θα πάει γύρω στα 600-800 ευρώ + έξοδα μεταφοράς γιατί συνήθως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις. να έρθει , να έρθει όποτε θέλει πες της.....θα την περιμένω για γουτσου γούτσου τώρα που θα έχουμε μωρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:15 Η Giannis-Vivi: #4.395 30-01-09 21:15 οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η Raisa έγραψε: #4.396 30-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: οχουυυυυυυυ λεει ..θα τη τρελανεις αμα της τα βαλεις ολα θα τρελαθει..το μπαμπα μου να προσεχεις..γιατι οποιο μικρο του κατσει στην αγγαλια θα στο παρει...εχει ενα θεμα..θελει να τον διαλεγουν τα γατακια οχι εκεινος...ετσι εγινε και με τον ιβαν ηταν το μονο που πηγε στην αγγαλια του... Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνει ο μπαμπάς...κάτι ξέρει....αλλά θέλω να δω τι θα κάνει αν του κάτσουν όλα μαζί στην αγκαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Η moukelis έγραψε: #4.397 30-01-09 21:23 Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειχαμε κανενα καινουριο μωρο ή θα κερδισω το στοιχημα; Θελετε να κοιταξω για ταρταρουγοβρετανακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Giannis-Vivi: #4.398 30-01-09 21:28 καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Luna έγραψε: #4.399 30-01-09 21:30 γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Giannis-Vivi: #4.400 30-01-09 21:30 αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.