British - maniacs

καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα
:lol::lol::lol:
Μεγάλη αγάπη της έχει πάντως εεε????:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τρελη θα ελεγα..αλλα και η μητερα μου εχει στη τερεζα...εψαχνα τα χριστουγεννα να της κανω δωρο ενα τερεζακι μικρο και δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε να κανει τη τερεζα να νιωσει ασχημα ..και δεν ξεραμε αν θα το θελε και η ζεζου γιατι τα δικα μου ουτε να τα δει δεν θελει...αλλα προχθες που ηταν στη γιατρο εγλιφε ενα μωρο περσακι ..ξυπνισε η μητερα μεσα της..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά?:)
Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα:up:....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς....;):lol::lol:

:rolleyes::rolleyes:
Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις:lol:

η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου?

λοιπον εχω πουρα απο cuba θα τα μειρασω μετα...αυτο δεν κανουν στις γεννες??χαχαχα..
ασχετο και λιγο εκτος θεματος...
οταν ειχα βαλει αγγελια για να ζευγαροσω τη Luna μου με ειχε παρει ενας που και καλα ειχε μαωρη γατα και ηταν χωρις χαρτια βομβαης.ντε και σονη..του λεω εχεις χαρτια και η απαντηση γιατι η δικια σου εχει λεω ναι και διαβατιριο εχει γιατι εχει ερθει απο εξωτερικο..
παλι πισω στο θεμα μας...
παντως o fidel καρακαρπεροτατος....ευγε αγοραρε μου...:lol::lol::lol:

Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις:lol:

Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή:lol::lol::lol:

η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου?

Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες....:hmm:

με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου..

γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε..

το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο..

Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα :lol:

αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!!:rolleyes::rolleyes:

νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις...:lol::lol::lol:

αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!!
ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!!

με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου..

καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!!:rolleyes::rolleyes:

Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου:inlove:....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε?:rolleyes:

παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου..

ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!!:):):)
ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια...:inlove::inlove::inlove::inlove:

Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα!
Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει;

Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα!
Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει;

οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους..

για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::up::up:
η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!!

Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει.

για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::up::up:
η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!!:up::up::up::up::up:

Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει:)

πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια.....:D:lol:

Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!!:up::up::up::up::up:

Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει:)

πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια.....:D:lol:

ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο..
και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!!
εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ακουω μιου μιου!!!!

ήρθα πάλι:D....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ:)

καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3:blink::blink::blink:

τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back