Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:16 Η Raisa έγραψε: #4.441 30-01-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα βιβή και μαμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η Luna έγραψε: #4.442 30-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και πες και ευχαριστω στην μαμα!!!! φιλια και στην ζεζα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Click για ανάπτυξη... εεελαααααααααα!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη ναι ναι!!! Να σου ζήσουν Γιάννα Click για ανάπτυξη... ευχαριστωω!!!πολυ χαρηκα που σας ειχα παρεα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... κι εγω ανυπομονω αν τα βγαλω πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Click για ανάπτυξη... αμεε!!!το ρωτας???οτι θελει η συμπεθερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #4.443 31-01-09 00:30 Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:41 Η Raisa έγραψε: #4.444 31-01-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Η moukelis έγραψε: #4.445 31-01-09 00:49 Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:04 Η Luna έγραψε: #4.446 31-01-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!! ελπιζω αυριο να σηκωθει!! αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η Luna έγραψε: #4.447 31-01-09 01:29 https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα βιβή και μαμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η Luna έγραψε: #4.442 30-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και πες και ευχαριστω στην μαμα!!!! φιλια και στην ζεζα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Click για ανάπτυξη... εεελαααααααααα!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη ναι ναι!!! Να σου ζήσουν Γιάννα Click για ανάπτυξη... ευχαριστωω!!!πολυ χαρηκα που σας ειχα παρεα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... κι εγω ανυπομονω αν τα βγαλω πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Click για ανάπτυξη... αμεε!!!το ρωτας???οτι θελει η συμπεθερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #4.443 31-01-09 00:30 Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:41 Η Raisa έγραψε: #4.444 31-01-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Η moukelis έγραψε: #4.445 31-01-09 00:49 Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:04 Η Luna έγραψε: #4.446 31-01-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!! ελπιζω αυριο να σηκωθει!! αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η Luna έγραψε: #4.447 31-01-09 01:29 https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και πες και ευχαριστω στην μαμα!!!! φιλια και στην ζεζα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Click για ανάπτυξη... εεελαααααααααα!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη ναι ναι!!! Να σου ζήσουν Γιάννα Click για ανάπτυξη... ευχαριστωω!!!πολυ χαρηκα που σας ειχα παρεα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Click για ανάπτυξη... κι εγω ανυπομονω αν τα βγαλω πολλες πολλες φωτογραφιες!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Click για ανάπτυξη... αμεε!!!το ρωτας???οτι θελει η συμπεθερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #4.443 31-01-09 00:30 Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:41 Η Raisa έγραψε: #4.444 31-01-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Η moukelis έγραψε: #4.445 31-01-09 00:49 Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:04 Η Luna έγραψε: #4.446 31-01-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!! ελπιζω αυριο να σηκωθει!! αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η Luna έγραψε: #4.447 31-01-09 01:29 https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:41 Η Raisa έγραψε: #4.444 31-01-09 00:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Η moukelis έγραψε: #4.445 31-01-09 00:49 Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:04 Η Luna έγραψε: #4.446 31-01-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!! ελπιζω αυριο να σηκωθει!! αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η Luna έγραψε: #4.447 31-01-09 01:29 https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:49 Η moukelis έγραψε: #4.445 31-01-09 00:49 Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:04 Η Luna έγραψε: #4.446 31-01-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!! ελπιζω αυριο να σηκωθει!! αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η Luna έγραψε: #4.447 31-01-09 01:29 https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:04 Η Luna έγραψε: #4.446 31-01-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!! ελπιζω αυριο να σηκωθει!! αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η Luna έγραψε: #4.447 31-01-09 01:29 https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε.....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα! Click για ανάπτυξη... τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!! ελπιζω αυριο να σηκωθει!! αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:29 Η Luna έγραψε: #4.447 31-01-09 01:29 https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!! μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 01:49 Η gatoyna έγραψε: #4.448 31-01-09 01:49 να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:11 Η Mariel έγραψε: #4.449 31-01-09 03:11 Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 03:34 Η avtwvia έγραψε: #4.450 31-01-09 03:34 Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 09:13 Η Βάσια13859: #4.451 31-01-09 09:13 καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η gatouni έγραψε: #4.452 31-01-09 10:10 Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.453 31-01-09 10:21 Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.454 31-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Γιαννα μου!! Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!! Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Luna έγραψε: #4.455 31-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatoyna: να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!! Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα) Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα!!!!!! Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του. Άντε με το καλό και η Ραίσα. Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!! το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!! τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:00 Η Loukia έγραψε: #4.456 31-01-09 13:00 Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η Luna έγραψε: #4.457 31-01-09 13:05 χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #4.458 31-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Γέννησε το κορίτσι σου; Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις! Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! Click για ανάπτυξη... ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η bunny έγραψε: #4.459 31-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 13:16 Η bunny έγραψε: #4.460 31-01-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι γεννησε και ειναι τελεια!!! θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!! Click για ανάπτυξη... Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.