British - maniacs

εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε...:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω...
νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καληνύχτα βιβή και μαμά:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω...
νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss:

καληνυχτα και πες και ευχαριστω στην μαμα!!!!
φιλια και στην ζεζα!!!

Καλο βραδυ!
Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια!:lol:

εεελαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη:lol::up:

ναι ναι!!!:rolleyes:
:lol::lol::lol:
Να σου ζήσουν Γιάννα
ευχαριστωω!!!πολυ χαρηκα που σας ειχα παρεα!!!

Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά?
Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!!:D

κι εγω ανυπομονω αν τα βγαλω πολλες πολλες φωτογραφιες!!!:up::up:

Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό?:):lol:
fragile.jpg

αμεε!!!το ρωτας???οτι θελει η συμπεθερα!!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειχαμε κανενα μωρακι ακομα;

Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε:).....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα:rolleyes::up:

Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα!:)

Μπα Δώρα...μείναμε στα 4 μέχρι τελευταία....νομίζω τελειώσαμε:).....να μας ζήσουν τα μωρά και περιμένουμε τώρα να μας βάλει φωτό η Γιάννα:rolleyes::up:

Να σας ζησουν,αντε με το καλο και η Ραϊσα!:)

τελικα ειμαστε στα 4!!!ειναι ολα μια χαρα (ετσι δειχνουν) και κανουν νανι με την μαμα τους,η οποια δεν εχει φαει και δεν εχει πιει τιποτα ακομα!!
ελπιζω αυριο να σηκωθει!!:rolleyes::rolleyes:
αντε με το καλο και η Raisoula να τα βγαλει σε μια μερα ολα αυτα που κρυβει εκει μεσα....:lol::lol:

https://www.silkybabe.com/fotogalerie.html
παρτε και ενα πολυ ωραιο link με πολυ ομορφα γατουλινακια!!!!
μιας και δεν εχω υπνο σας δινω κατι να χαζεψετε με τον καφε!!!

να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε;)

Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας:):):)!!!!!
Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα:hmm:)
Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της:P!

Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!!:up::up::up::up:

καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις..:)

Καλημέρα!!!!!!
Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του:D.
Άντε με το καλό και η Ραίσα.
Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια:lol:.

Καλημερα!
Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα;

για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::up::up:
η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!!:up::up::up::up::up:

Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει:)

πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια.....:D:lol:
Να σου ζησουν Γιαννα μου!!:):):)
Να'ναι ολα γερα και καλοτυχα!!!
Ενα μεγαλο φιλι στην γλυκια μανουλα:up::up:

Σου'στειλα μηνυμα να μιλησουμε στο τηλ. αλλα μαλλον η νυχτα ηταν μεγαλη και κοιμασαι:P

να τα χερεσαι τα μικρουλακια σου,μπραβο λουναααα.βαλε και καμοια φωτο να τα χαζεψουμε;)

Αχ,να σας ζησουν τα μωρακια σας:):):)!!!!!
Ολοι εδω περιμενουμε πως και πως τις φωτο μολις ξεκουραστουν μαμα και μωρα(βεβαια σε καποια εκτροφεια του εξωτερικου για 2 βδομαδες δε βαζουν φωτογραφιες και κααλ για να μην ανησυχησουν πολυ τα μωρα:hmm:)
Καληνυχτα!Φιλακια πολλα στη Λουνα και στα 4 μωρακια της:P!

Γιαννα μου να σου ζησουν τα μωρουλια!!!Σημερα γυρισα απο Χιο και ειχα τα γενεθλια της αδερφης μου γυρισα πριν λιγο και το ειδα!! Τι χαρα που εκανα.. Ζηλεψα και λιγακι.. Θελω και εγω μωρα!!!:up::up::up::up:

καλημέρα..να σας ζήσουν!αντε να δούμε και καμια φωτο να τα θαυμάσουμε κι εμεις..:)

Καλημέρα!!!!!!
Μόλις είδα το σούπερ νέο. Να σας ζήσουν Γιάννα και Νικολέτα καθότι έχει βάλει και ο Φιντέλ το.... χεράκι του:D.
Άντε με το καλό και η Ραίσα.
Γιάννα βάλε και καμία φωτό να δούμε και μεις που μας τρέχουν τα σάλια:lol:.

Καλημερα!
Τι κανουν σημερα τα μωρα και η ευτυχισμενη μαμα;

Καλημέρα!!:rolleyes:
σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και οταν μεγαλωσουμε λιγο οποιος θελει μπορει να περασει για καφε και ζουπηγμα!!!:P
το βραδυ ηταν ηρεμο,η μαμα εφαγε και χθες και σημερα 2 φορες,δειχνει καλα,ολο χαδια θελει και αγαπες και μισοκοιμαται συνεχεια!!!
τα νινακια μας ειναι ησυχα αν εξαιρεσουμε το εκαστοτε μωρο που δεν θυλαζει οποτε κανει μιου μιου μεχρι να του κανει νιακ η Luna!!!:P:P

Γέννησε το κορίτσι σου; :up:
Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις!
Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! :P

χθες χαζευα εκτροφεια για να δω νινακια και βρηκα κατι ωραια γατουνια!!!
1518.jpg

o-nas-2.jpg

kotata_bluelady1.jpg

Γέννησε το κορίτσι σου; :up:
Τυχερούλα! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από γατογέννα μέσα στο σπίτι! Θα το απολαύσεις, θα το δεις!
Βάλε καλέ κυρία καμιά φωτογραφία να τα δούμε κι εμείς τα ποντίκια! :P

ναι γεννησε και ειναι τελεια!!!:P:P
θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::up: :up:
η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!!
Τέλεια!:happy:
British%20Blue%20Male%20Kittens.JPG

5610738_b198647d0d.jpg
Gal_1025.jpg

ναι γεννησε και ειναι τελεια!!!:P:P
θα βαλω αλλα οχι ακομα!!ειναι και λιγο σκοτεινα μεσα στο κουτακι και δεν θελω να τα ενοχλησω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back