British - maniacs

πρεπει να σταματησω να κανω τοσο μεγαλες πολ.παραθεσεις γιατι πρεπει να σβηνω ολα τα smilies και να μην βαζω και πολλα δικα μου!!!ειναι αδικια!!:P
( βγαζω τοι αχτι μου!!!!!!!!!!!!!)

το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....:lol::lol::lol:

Να κάνεις να κάνεις μεγάλες παραθέσεις. Τι να κάνουμε κι εγώ κάνω παραθέσεις γιατι είμαι βιαστική και όταν διαβάζω με μια αναγνωση τα μαρακάρω για να απαντήσω.. Ε Ετσι μας βολεύει. :)Κι όταν δεν σου χωράνε τα δικά σου σμάιλς, σβήνε των άλλων.:rolleyes::lol:

Ναι, ακριβώς αυτό κάνω....αλλά και πάλι μερικές φορές δε μου φτάνουν:redface::lol::lol::lol:

Γιάννα μου, πώς είναι η μαμά και τα μωρά μας σήμερα???:D Αχ θα ήθελα πολύ να έρθω να τα δω και από κοντά:baby::baby:
....μπορεί και να προλάβω πού ξέρεις:whistle::D

Άντε τώρα και η σειρά της Ραίσας:rolleyes:....σε 10 μέρες περίπου θα γίνω και πάλι γιαγιάαααα:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω χαζευω και θελω να σας βαλω κι αλλες φωτογραφιες αλλα δεν θελω να τα ενοχλω και πολυ τα καημενα γιατι γκρινιαζουν!!!:rolleyes:
δεν χαθηκες καθολου!!σημερα ολοι ειμαστε λιγο εκτος!!:lol::lol:

ετσι κανω αλλα νευριαζω!!!!:mad::mad::mad::mad:
τι εγινε??καλα περασατε χθες???
Να μην νευριάζεις! Ναι ωραία περάσαμε αλλα μας έπαιρνε ο ύπνος κι εμένα κ τον Ηλία επάνω στο τραπέζι κατά τις 00.30 ξεφτίλα κι είχαμε να τους δουμε τους ανθρώπους πολύ καιρό.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά δείτε τον Μπουμπούκο- Σίμπα πώς έγινε:rolleyes:....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟΣ???:redface::up:

attachment.php

Συνημμένα

• 2008025_218145.jpg
    2008025_218145.jpg
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 46
Τι γλυκος που ειναι...Ποσο ειναι τωρα Νικολετα ο μικρος;Γιατι εχει σημαδακια tabby ομως,τα αδερφακια του δεν εχουν.

Τι γλυκος που ειναι...Ποσο ειναι τωρα Νικολετα ο μικρος;Γιατι εχει σημαδακια tabby ομως,τα αδερφακια του δεν εχουν.

Αυτόν το μήνα γίνονται 8 μηνών....:happy:

Ναι, ο Μπουμπούκος από μωρό είχε σημάδια ταμπυ Spotted:hmm:
το έψαξα στα pedigree...ένας προπαππούς του Φιντέλ ήταν
blue-creme silver spottet torbyσαν αυτό;)
farbe-blau-creme-getupft_03.jpg

Α,οποτε εχει ghost markings.Οπως και να'χει ειναι ενας κουκλος,και πολυ στιβαρος γατουλης!:up:

το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....
Ναι, ακριβώς αυτό κάνω....αλλά και πάλι μερικές φορές δε μου φτάνουν
Γιάννα μου, πώς είναι η μαμά και τα μωρά μας σήμερα???:D Αχ θα ήθελα πολύ να έρθω να τα δω και από κοντά:baby:

Άντε τώρα και η σειρά της Ραίσας:rolleyes:....σε 10 μέρες περίπου θα γίνω και πάλι γιαγιάαααα:up::up::up:
Ατιμουλα για πότε βρε πονήρω ετοιμαζεσαι?? Εννοείται συνάντηση απαραιτήτως με Σεβάχ και επίσκεψη σε Λουνα εκ νέου, δική μου μαζί σου. ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΩ ΘΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΤΕ. Βάζω από αύριο ντεντέκτιβ να ελέγχω τις κινήσεις σου. :P:D:P

Ναιιιι γιαγια πάλι! Τυχερουλα Νικολέτα. Και δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτο χαϊδεύεις και να πρωτο ζουλάς
:rolleyes::lol:

Παιδιά δείτε τον Μπουμπούκο- Σίμπα πώς έγινε:rolleyes:....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟΣ???:redface::up:

attachment.php
Είναι πανέμορφο γατόνι. Και τι υπέροχο χρώμα!:DΤέλειος απλά τέλειος κούκλος:):up:

το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....
Ναι, ακριβώς αυτό κάνω....αλλά και πάλι μερικές φορές δε μου φτάνουν
Γιάννα μου, πώς είναι η μαμά και τα μωρά μας σήμερα???:D Αχ θα ήθελα πολύ να έρθω να τα δω και από κοντά:baby:

Ατιμουλα για πότε βρε πονήρω ετοιμαζεσαι?? Εννοείται συνάντηση απαραιτήτως με Σεβάχ και επίσκεψη σε Λουνα εκ νέου, μαζί σου. ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΩ ΘΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΤΕ. Βάζω από αύριο ντεντέκτιβ να ελέγχω τις κινήσεις σου. :P:D:P

Ναιιιι γιαγια πάλι! Τυχερουλα Νικολέτα. Και δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτο χαϊδεύεις και να πρωτο ζουλάς
:rolleyes::lol:

attachment.php
Είναι πανέμορφο γατόνι. Και τι υπέροχο χρώμα!:DΤέλειος απλά τέλειος κούκλος:):up:

μολις φτασαμε σπιτακι μας..η Luna και ο Rory κοιμοντουσταν στα κρεββατακια τους..και απο αυριο δουλειααααααααα.........αχ μακαρι να μουν στο σπιτι χαλκιδα μπρος στο τζακι...τρομερη βροχη εξω...πως ειναι τα bebe μας????

μολις φτασαμε σπιτακι μας..η Luna και ο Rory κοιμοντουσταν στα κρεββατακια τους..και απο αυριο δουλειααααααααα.........αχ μακαρι να μουν στο σπιτι χαλκιδα μπρος στο τζακι...τρομερη βροχη εξω...πως ειναι τα bebe μας????
Καλώς ήρθατε. Και καλή ξεκουραση!:D

να σαι καλα μανουλα του υπεροχου τιμυ...ποτε θα ερθετε να παιξει με το ρορυ?η λουνα παντως θα ναι κλεισμενη στο παιδικο δωματιο..:D:D

να σαι καλα μανουλα του υπεροχου τιμυ...ποτε θα ερθετε να παιξει με το ρορυ?η λουνα παντως θα ναι κλεισμενη στο παιδικο δωματιο..:D:D
Μετά χαράς να έρθουμε να σας ζουλήξουμε και να παίξουμε με τον ρορυ. Και να έρθετε κι εσείς.!:)Οχι ο Τίμυ βεβαίως μα εμεις. Ειναι λίγο δύσκολος και γεροντοκόρος το αγόρι μου στις παρέες .... Οσο για τη Λούνα γιατι θα είναι κλεισμένη στο παιδικο δωμάτιο φοβαται?:)

ειναι γυναικα περιεργη και υποχονδρια...:lol::lol::lol:
οχι μωρε απλα με τη τερεζα της μαμας μου δεν τα παει καθολου καλα και δεν νομιζω να ειναι χαλαρη..φαντασου οτι οταν εφερα το σιλβερ της δικαιας εδω μεχρι να ρθει να των παρει ενω ο ρορυ μια χαρουλα τον μυρισε και ολα καλα η λουνα με το που τον ειδε αμεσως χχχχχχχχχχχχχχχχχχ και μιαααααααααουυυυυυυυ ...τι να κανω εχω μια περιεργη γατουλα και ενα καρακοινωνικουλη γατουλη..:blink::happy::happy:

ειναι γυναικα περιεργη και υποχονδρια...:lol::lol::lol:
οχι μωρε απλα με τη τερεζα της μαμας μου δεν τα παει καθολου καλα και δεν νομιζω να ειναι χαλαρη..φαντασου οτι οταν εφερα το σιλβερ της δικαιας εδω μεχρι να ρθει να των παρει ενω ο ρορυ μια χαρουλα τον μυρισε και ολα καλα η λουνα με το που τον ειδε αμεσως χχχχχχχχχχχχχχχχχχ και μιαααααααααουυυυυυυυ ...τι να κανω εχω μια περιεργη γατουλα και ενα καρακοινωνικουλη γατουλη..:blink::happy::happy:
Καλα εμείς δεν θα φέρουμε καμια γατουλα μαζί μας. Μόνο άνθρωπος θα έρθει. Είναι έτσι κ με τις επισκέψεις των ανθρώπων?

οχι καμια σχεση...
απλα δεν της αρεσουν τα χαδια θα ερθει θα σας μυρισει και αν σας παει θα κατσει να τη χαιδεψετε..ο ρορυ παλι ενω ηταν πολυ κοινωνικος με το κοσμο απο τοτε που ειρθε ενας φιλος μου που μπαινοντας στο σπιτι φωναζε και τρομαξε..απο τοτε μολις ακουσει το κουδουνι κρυβετε αλλα μετα απο λιγο βγαινει και παιζει ...να το κανονισουμε κανενα σκ να βρεθουμε..ααα ιδεα..
εχει ανοιξει ουζου μελαθρον (οι θεσαλονικης ξερουν) στην αθηνα και μας πηγε ο κουμπαρος μας και ειναι οπως της σαλονικας απλα τελειο..οποτε μπορειτε ολες παμε να φαμε κανα τελειο φοντι τυριον ...θα παθετε ζημεια οσοι δεν εχετε δοκιμασει...

Μόλις είδα τα μωράκι. Αααααχχχχ είναι σαν ποντικάκια. Τέλεια τα μωράκια και Luna δίχνει τόσο καλή και ήρεμη στις φωτό:inlove:. Αχ θέλω και γω να τα δω από κοντά μόλις ξεπεταχτούνε.... αλλά και πριν ξεπεταχτούνε:lol::lol:.

φυσικα!!!θα σας περιμενουμε για καφε!!:)

το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....:lol:

Ναι, ακριβώς αυτό κάνω....αλλά και πάλι μερικές φορές δε μου φτάνουν:redface::lol::lol:

Άντε τώρα και η σειρά της Ραίσας:rolleyes:....σε 10 μέρες περίπου θα γίνω και πάλι γιαγιάαααα:up:

σε καταλαβαινω!!ποτε δεν φτανουν!!:up::up:
Αντε να περασουν οι μερες και να κανει και η raisoula τα 100 νινακια της!!
καλα ειναι και σημερα τα μωρα μας!κλαινε λιγουλακι καθε 3 και λιγο!!
και η Luna ειναι πολυ σκαλωμενη!!
ειναι φυσιολογικο????:hmm:

Να μην νευριάζεις! Ναι ωραία περάσαμε αλλα μας έπαιρνε ο ύπνος κι εμένα κ τον Ηλία επάνω στο τραπέζι κατά τις 00.30 ξεφτίλα κι είχαμε να τους δουμε τους ανθρώπους πολύ καιρό.:(

σοβαρα????ασχημοοο!!!:lol::lol:

καλε που βρεχει???τιποτα δεν καταλαβα!!!
τα bebe καλα ειναι!!μεγαλωνουν...και κλαινε λιγακι σημερα!!!δεν ξερω γιατι!!:hmm::hmm:

λογικο ειναι βρε γιαννα μου,ειναι μωρακια ..παντως αυτο λεγαμε με τη μητερα μου το σκ οτι δεν υπαρχει ποιο ομορφο πραγμα απο οταν γενναει το ζωακι σου και τα νταντευεις ..λες και εχεις μωρακι κανονικο..θυμομασταν ολες της γεννες της τερεζας....
μια φορα νομιζω 3 η 4 γεννα μας εκανε 6 γατακια που το 2 που γεννησε δεν ειχε σπασει το σακο γιατι δεν ηταν καλα το ειχε αφησει στην ακρη..περνουμε τη γιατρο μας τηλ και της το λεμε και μας ειπε να σπασουμε το σακο και να το βαλουμε δυπλα της μεχρι να ρθει..σε μιση ωρα το πολυ ηταν σπιτι...το γατακι τελικα εζησε και οχι μονο αυτο αλλα το πηρε και η αδερφη του αντρα της θειας μου ..των βγαλαμε τζορα και τωρα ειναι ενας κουκλος 7 χρονων χοντρουλης και με ενα περιεργο χρωμα..και ξερεις που ειναι το ποιο ομορφο οταν αρχιζουν να περπατανε που εχεις μικρα μπαλακια τρυχοτα στο σπιτι....:D:D:D:D
γενικα ειναι πολυ ομορφο πραγμα ..η γεννα του ζωου σου ειδικα οταν τη ζεις μαζι του ..αναπτησετε ακομα ποιο εντονο δεσιμο μεταξυ σας και θα το νιωσεις στη πορεια....

Καλημερα βρετανάκια!!!!
Γιαννα το Λουνακι τι κάνει? Τα μικρά είναι καλά? Δώσε της τα φιλάκια μας!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back