British - maniacs

:P:P:P:P:P:P
την φιλησα 10 φορες!!!:rolleyes::rolleyes:
Καλημερα! :)
Κι αλλες 10 απο μενα 20!:P
Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερουδια Βρετανακια!!!!:rolleyes:
Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές.:up:
DSC01338.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεβαχουλινο μου βελουδινε! :inlove:
Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια?
Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ!
Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι:up::lol:

Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω;:inlove::inlove::inlove:

ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30

Τζίφος και πάλι:/:....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν:|....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα:down:....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται..........:mad::mad:
αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ:hmm::P:lol::lol:

εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα...
Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας....;):D

:lol::lol::lol:

Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί:rolleyes::rolleyes::up::up:...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση:/:

Καλημερα! :)
Κι αλλες 10 απο μενα 20!:P
Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση:redface:

Ανακοίνωση ζευγαρωματος

Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! :rolleyes:
:up::up::up::up:

καλέ στο δικό σου γελάω;).....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!!:D:lol::lol:

Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! :rolleyes:
:up::up:
Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά:happy:....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!!:up::up::up:

Σεβαχουλινο μου βελουδινε! :inlove:
Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια?
Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ!
Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι
Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!!:)

Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω;:inlove:
Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! :lol::up:

Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται..........:mad:
αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ:hmm::lol:
Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας....
:lol:

Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί:rolleyes::rolleyes::up::up:...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση:/:
Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν!:P:lol:

Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος:)

Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ:D:):P

Περαστικά σου Νικολέτα μου!

Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη;

Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. :lol::lol:ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια..:lol::lol:
Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? :up::lol:Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. :lol: ΕΝΤΑΞΕΙ????
:lol::rolleyes::rolleyes::blink:

Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ:D:):P

Περαστικά σου Νικολέτα μου!

Ευχαριστώ Αναστασία μου:)
καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη:rolleyes:.....θα τον φάω άμα τον δω:inlove::lol:

Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. :lol::lol:ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια..:lol::lol:
Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? :up::lol:Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. :lol: ΕΝΤΑΞΕΙ???? :lol::rolleyes::rolleyes::blink:
Ααααααα....τωρα το΄πιασα...:up:
Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα:redface::redface::lol::lol:

Ααααααα....τωρα το΄πιασα...:up:
Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα:redface::redface::lol::lol:
Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα:redface::(
Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου!
:)

Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας!:up:

Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα:redface::(
Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου!:)

Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας!:up:
Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μου:bleh::lol::lol:θα σε εκδικηθω το σ/κ;);):up::lol:
Ποια ξανθια καλε? :PΓινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες?
Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες!:rolleyes:;):lol:

Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μου:bleh::lol::lol:θα σε εκδικηθω το σ/κ;);):up::lol:
Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες!:rolleyes:;):lol:

Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα????:hmm::P:P:P

Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες!:rolleyes:
:lol::lol::lol::lol:Έτσι έ??

Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα????:hmm::P:P:P
Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? :P:P:lol:

Γεια σας Βρετανακια!
Τι κανουν τα μωρα σας;
Cat-1328-KM31P6KJU7-1600x1200.jpg

cat_cute_34_1280x960.jpg

Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλα:inlove::inlove:ειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει.:(

Τρελα οι φωτογραφιες σου:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back