gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Και για να δείτε ότι δεν σας ξέχασα...........
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
όπως βλέπετε μεγαλώσαμε κι εμείς!!!!!!![]()
ααααααααχχχχχχχχχχχ κακούργα Νικολέτα τι μου κάνεις!!!!!!
Ξεράθηκα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Και για να δείτε ότι δεν σας ξέχασα...........
όπως βλέπετε μεγαλώσαμε κι εμείς!!!!!!![]()

ειναι παρα πολυ ομορφα!!!αληθεια!!συγκινηθηκα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος
Λούνα βαλε και εσυ φωτο απο τα μωρα δεν χορταίνω να τα βλέπω , και μάλλον πως συντομα ακολουθούν και άλλα δεν ήθελα να το πιστεψω για να μην απογοητευτω μα τελικα το Σιλβακι μας είναι έγκυος
ελπίζω όλα να πάνε καλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Τα Ραισοφιντελομωρα ειναι απλά τέλειαΛούνα βαλε και εσυ φωτο απο τα μωρα δεν χορταίνω να τα βλέπω , και μάλλον πως συντομα ακολουθούν και άλλα δεν ήθελα να το πιστεψω για να μην απογοητευτω μα τελικα το Σιλβακι μας είναι έγκυος
ελπίζω όλα να πάνε καλα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

σοβαρα????
3 γυναικες σε εναν χρονο???
πωπωωω!!!!μπραβο στον Fidel και μπραβο και στην μπεμπα σου!!!
θα γινεις κι εσυ μια χαρουμενη μανα!!!!

εχω βαλει και φωτο για τα μωρα μου αλλα και video στο θεματακι μας!!!https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583
δεν τα εχεις δει ακομα???

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι καλα!Μακαρι ολα να πανε καλα και να εχετε συντομα μπεμπακια!Μπλε ειναι και οι γονεις της Σιλβι;Τα Ραισοφιντελομωρα ειναι απλά τέλειαΛούνα βαλε και εσυ φωτο απο τα μωρα δεν χορταίνω να τα βλέπω , και μάλλον πως συντομα ακολουθούν και άλλα δεν ήθελα να το πιστεψω για να μην απογοητευτω μα τελικα το Σιλβακι μας είναι έγκυος
ελπίζω όλα να πάνε καλα
Raisa
Περιβόητο μέλος

ελπίζω όλοι να πληρώθηκαν Δώρα....

Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος
.....όχι θα την αφήναμε έτσι....έχουμε κι ένα όνομα εμείς!Υπογραφή
Φιντέλ!

moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

απλα πραγματα!!δεν εχω λογια!!ειναι και ζουμπουρλα!!!και εχω να πω οτι το λιλα ειναι καταπληκτικο χρωμα ακομα και σε μωρουδιακο!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

έχω μείνει και χαζεύω...
αχ εγώ αν έκανε τέτοια μωρά η γάτα μου όλα θα τα κρατούσα,πως θα τα αποχωριστείς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! Με το καλό να αποκτήσετε τα μωράκια σας!!! Καλε τι εραστής λατίνος ο Φιντέλ μας!!!Τα Ραισοφιντελομωρα ειναι απλά τέλειαΛούνα βαλε και εσυ φωτο απο τα μωρα δεν χορταίνω να τα βλέπω , και μάλλον πως συντομα ακολουθούν και άλλα δεν ήθελα να το πιστεψω για να μην απογοητευτω μα τελικα το Σιλβακι μας είναι έγκυος
ελπίζω όλα να πάνε καλα

Εμ τι λέμε τώρα.... Σιγά μην την αφήνατε έτσι!!! Και λες Νικολέτα κι ο Σεβαχ μας να είναι καρπερός???Και ναι η Σιλβί είναι έγκυος.....όχι θα την αφήναμε έτσι....έχουμε κι ένα όνομα εμείς!
Υπογραφή Φιντέλ!![]()

Σήμερα έχω κέφια....
Να΄χεις πάντα τέτοια κέφια Νικολέτα!!! Τέλεια που είναι όοοολαααα τους!!! Φίλησέ μου τα....ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Μπλέ είναι και οι δύο και πόσο θα ήθελα να βγει και ενα λιλα θα τσεκαρω το πιστοποιητικό μήπως έχουμε παππού ή γιαγιά λιλάΤι καλα!Μακαρι ολα να πανε καλα και να εχετε συντομα μπεμπακια!Μπλε ειναι και οι γονεις της Σιλβι;
.Σας ευχαριστώ όλους εκ μέρους της κόρης μου που κοιμάται ολη μέρα
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τα Ραισοφιντελομωρα ειναι απλά τέλειαΛούνα βαλε και εσυ φωτο απο τα μωρα δεν χορταίνω να τα βλέπω , και μάλλον πως συντομα ακολουθούν και άλλα δεν ήθελα να το πιστεψω για να μην απογοητευτω μα τελικα το Σιλβακι μας είναι έγκυος
ελπίζω όλα να πάνε καλα
ΜΠΡΑΒΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! 
παντα ετσι να εισαι ΝικολεταΣήμερα έχω κέφια....
ελπίζω όλοι να πληρώθηκαν Δώρα....![]()
...με τα μωρα σου τρελαινομαι, λιωνω και χανομαι

μαλλον σημερα θα παμε στη Γιαννα...Αχ...θα δω για πρωτη φορα Scotish και Βρετανοσκωτσεζακια

Γεια σου ρε Φιντελ γ....κουλαΚαι ναι η Σιλβί είναι έγκυος.....όχι θα την αφήναμε έτσι....έχουμε κι ένα όνομα εμείς!
Υπογραφή
Φιντέλ!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

που εισαι καλε?
μα τι εχεις αλλο να κανεις?
εχεις αντρα,παιδι,γατια,μωρα γατια,σχολη και πρακτικη???

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολετταα!!!μαυρη πετρα παλι!!
που εισαι καλε?
μα τι εχεις αλλο να κανεις?
εχεις αντρα,παιδι,γατια,μωρα γατια,σχολη και πρακτικη???![]()

Σωστά ..τι κάνω όλοι μέρα????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ορίστε μερικά!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)και ένα μπλε....ξώφαλτσο

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
ΤΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΙ Η ΡΑΪΣΑ ΘΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. Ρε Νικολέτα τι κούκλα γάτα ειναι αυτή!!!! Και τι λιλοζουζουνάκια τα μικρά!!!κάποιος ζήτησε λιλά μωρά!!!ορίστε μερικά!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)και ένα μπλε....ξώφαλτσο![]()

ΔΕΝ την χορταίνω!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool