British - maniacs

• Thread starter Thread starter silvi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι ομορφιες είναι αυτές ; Δωρα δυσκολες οι αποσπάσεις και συγουρα χρειάζεσαι οχι απλα μέσον αλλα και σε καιρια θέση ... σε τέτοιες εποχές που ζούμε το θετικό είναι οτι δουλευεις εμένα τελείωσε η συμβαση μου τον Ιανουάριο και ακόμα ψάχνω, ειδικά στο Ρεθυμνο δεν βρισκω τίποτα. Το θετικο είναι οτι εχω πολυ χρόνο για την Σιλβή ειδικά τώρα εχει αναγκη απο χαδια όλη μέρα.... φουσκωσε πολύ και απο οτι υπολογίζω το άλλο ΣΚ θα έχουμε γέννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερω,απλα μου ειπαν οτι τη δευτερη χρονια κι αφου εχεις υπηρετησει τη θεση σου ειναι πολυ πιο ευκολο.Θα δειξει.
Γεννα ε;Τοσο συντομα;Τελικα εχει κανεναν προγονο αλλου χρωματος να περιμενουμε εκπληξη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφιες είναι αυτές ; Δωρα δυσκολες οι αποσπάσεις και συγουρα χρειάζεσαι οχι απλα μέσον αλλα και σε καιρια θέση ... σε τέτοιες εποχές που ζούμε το θετικό είναι οτι δουλευεις εμένα τελείωσε η συμβαση μου τον Ιανουάριο και ακόμα ψάχνω, ειδικά στο Ρεθυμνο δεν βρισκω τίποτα. Το θετικο είναι οτι εχω πολυ χρόνο για την Σιλβή ειδικά τώρα εχει αναγκη απο χαδια όλη μέρα.... φουσκωσε πολύ και απο οτι υπολογίζω το άλλο ΣΚ θα έχουμε γέννα

Σοβαρα?????:blink::blink:
γεννατε??θα τρελαθεις απο την χαρα σου!!ειναι τοσο γλυκά που δεν θα το πιστευεις!!:up::up::up::up:
Αληθεια, θα τα κρατησεις ή θα τα δωσεις??:hmm:

πωλειται κανενα γατακι της lunas?

Καλημερα βρετανακια!
Νικολεεεετααααα!
1-5.jpg

mf16.jpg

mf17.jpg

mf2.jpg

mf20.jpg

Με αυτα εχουμε και ιδιο χαλακι...:P
mf32.jpg

Θα κανω αιτηση αποσπασης την ανοιξη,αν την παρω απο Σεπτεμβρη θα ειμαι αλλου.

Παλιο κακούργα που μας ξεσηκώνεις με τις φωτογραφίες αυτές!!! Τα τάμπυ είναι το όνειρο του άνδρα μου και μετά τα λιλά τα τσιντσιλοβρετανάκια η αδυναμία μου!:hmm:

Δεν ξέρω εγω θα ήθελα να τα κρατήσω όλα αλλα το σπίτι που μένουμε δεν είναι δικο μας και είναι δύσκολο μάλλον θα τα δώσω αλλα με μεγάλη προσοχή μονο σε άτομα που θα τα αγαπήσουν όπως εγώ , εσυ θα κρατήσεις κανένα απο την Λουνα; στις πόσες μέρες γέννησε ; εμείς υπολογίζουμε την σύλληψη 14-17 Ιανουαρίου , ποια ημερομηνία θεωρείται πιθανή; αχ τα περιμένω με ανυπομονησία δεν κάναμε υπέρηχο και δεν ξέρουμε ουτε πόσα είναι πιστεύω το πολύ τέσσερα ...

Με το καλό να αποκτήσετε τα μωράκια σας τα πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο...:up:Εχω ισως καποιον ενδιαφερομενο,τα γατακια θα πωληθουν ή θα χαριστουν;Τα χαρτια τους θα τα εχουν;

Τα γατακια θα εχουν κανονικα τα pedigree τους και θα πωληθουν.Πρωτα να γεννησει με το καλο και μετα θα ψαξουμε για οικογενειες.

Ευχαριστω,θα ενημερωσω να εχουν το νου τους.:)

Δεν ξέρω εγω θα ήθελα να τα κρατήσω όλα αλλα το σπίτι που μένουμε δεν είναι δικο μας και είναι δύσκολο μάλλον θα τα δώσω αλλα με μεγάλη προσοχή μονο σε άτομα που θα τα αγαπήσουν όπως εγώ , εσυ θα κρατήσεις κανένα απο την Λουνα; στις πόσες μέρες γέννησε ; εμείς υπολογίζουμε την σύλληψη 14-17 Ιανουαρίου , ποια ημερομηνία θεωρείται πιθανή; αχ τα περιμένω με ανυπομονησία δεν κάναμε υπέρηχο και δεν ξέρουμε ουτε πόσα είναι πιστεύω το πολύ τέσσερα ...

κι εγω ετσι κανω!!!εχω γνωριστει με ολους κι απο οτι δειχνει ειναι πολυ καλα ατομα και φυσικα θα πηγαινω να τα βλεπω!!!:P:P
εγω τελικα θα κρατησω το φαλαινογατακι (αρσενικος και χοντρος):lol::lol::lol:
πιθανη ημερομηνια ειναι εκει γυρω 14-17 Μαρτου +-2!!!
πως ειναι η μαμακα??εχει φουσκωσει??kitten τροφη της δινεις??

κάποιος ζήτησε λιλά μωρά!!!:P ορίστε μερικά!!!:rolleyes::rolleyes::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)και ένα μπλε....ξώφαλτσο :lol::lol:
ΘΕΕ ΜΟΥ................................................τι μωρα παλι ειναι αυτα???????????!!!!!!!!!!!!!!!αυτο το χρυσοζευγαρο πια......!!!!:rolleyes::Dειναι κουκλιαααα.......!!!το τελευταίο είναι ίδιο ο γκριζλυ ή μου φαίνεται??!!!!:P
εμεις ειμαστε 7 κιλα πια......:blink::blink:και αναμένετε νεες φώτο σύντομα!!!!

να οι νέες φωτο και εδώ.....αν και όλοι ασχολούσαστε με τα μωράκια δείτε και εμας πόοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλώσαμε:D και άλλες φώτο στο θεματάκι μας....:)

attachment.php
attachment.php

Συνημμένα

• P1012079.JPG
    P1012079.JPG
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 68
  • P1012086.JPG
    P1012086.JPG
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 72
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σταματα να τις βαζεις παντου!!!μου τρεχουν τα σαλια!!!:):):D;):P

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σταματα να τις βαζεις παντου!!!μου τρεχουν τα σαλια!!!:):):D;):P
:lol::lol:ειδατε για να μην λέτε οτι δεν βαζω....:lol::lol:

Κοριτσια,μηπος καπιος εχει γατακια σκοτισ-φολδ?:hmm: ,εχω ανθροπους που τα θελουν πολυ:)

εγω τελικα θα κρατησω το φαλαινογατακι (αρσενικος και χοντρος):lol::lol::lol:

Σοβαράαααα:blink:....δεν μπόρεσες να αντισταθής στην γοητεία του εεε:P:lol:

Τέλειο νέο!!!!:up::up:

Χρύσα μου ο Γκριζούλης έχει γίνει ΘΕΟΣ
κάθομαι τώρα πόση ώρα και τον χαζεύω....και δεν μπορώ να τον χορτάσω...καλέ αυτός είναι το μικρό μου ζουζουνάκι ο Γκριζούλης?? είσαι σίγουρη???:hmm::P

Σιλβούλα μου γλυκιά....άντε τώρα και στα δικά σου!!!:up:
να υπολογίζεις γύρω στις 19-20 του μήνα να γεννήσει....εύχομαι με το καλό να έρθουν....οτιδήποτε χρειαστείς ξέρεις πού θα με βρεις!;)

Σύντομα θα σας βάλω νέες φωτό...τα μωρά μας μεγάλωσαν και κάνουν τις πρώτες εξόδους από το καλάθι....είναι πολύ ζουζούνια....:rolleyes:

Καλημερα Βρεττανακι μεγαλα και μωρα!!! :):)
Μεγαλωνετε κι ομορφαινετε το κοσμο ε?:up:

Σαμπινα, εχω αφησει μηνυμα σε ενα φιλο μου, μηπως κι ειναι εγκυος η fold γατα του που ζευγαρωσε...

Τηρούμε την υπόσχεση και ....θαυμάστε μας!!!:D:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!;)

Συνημμένα

• 100_0423.jpg
    100_0423.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 100_0428.jpg
    100_0428.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 100_0444.jpg
    100_0444.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 100_0430.jpg
    100_0430.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 100_0454.jpg
    100_0454.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 32
Νικολέτα είναι πραγματικά αρκουδάκια!:inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back