silvi
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γεννα ε;Τοσο συντομα;Τελικα εχει κανεναν προγονο αλλου χρωματος να περιμενουμε εκπληξη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Τι ομορφιες είναι αυτές ; Δωρα δυσκολες οι αποσπάσεις και συγουρα χρειάζεσαι οχι απλα μέσον αλλα και σε καιρια θέση ... σε τέτοιες εποχές που ζούμε το θετικό είναι οτι δουλευεις εμένα τελείωσε η συμβαση μου τον Ιανουάριο και ακόμα ψάχνω, ειδικά στο Ρεθυμνο δεν βρισκω τίποτα. Το θετικο είναι οτι εχω πολυ χρόνο για την Σιλβή ειδικά τώρα εχει αναγκη απο χαδια όλη μέρα.... φουσκωσε πολύ και απο οτι υπολογίζω το άλλο ΣΚ θα έχουμε γέννα
Σοβαρα?????

γεννατε??θα τρελαθεις απο την χαρα σου!!ειναι τοσο γλυκά που δεν θα το πιστευεις!!

Αληθεια, θα τα κρατησεις ή θα τα δωσεις??

gatoyna
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερα βρετανακια!
Νικολεεεετααααα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με αυτα εχουμε και ιδιο χαλακι...
![]()
Θα κανω αιτηση αποσπασης την ανοιξη,αν την παρω απο Σεπτεμβρη θα ειμαι αλλου.
Παλιο κακούργα που μας ξεσηκώνεις με τις φωτογραφίες αυτές!!! Τα τάμπυ είναι το όνειρο του άνδρα μου και μετά τα λιλά τα τσιντσιλοβρετανάκια η αδυναμία μου!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εχω ισως καποιον ενδιαφερομενο,τα γατακια θα πωληθουν ή θα χαριστουν;Τα χαρτια τους θα τα εχουν;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω εγω θα ήθελα να τα κρατήσω όλα αλλα το σπίτι που μένουμε δεν είναι δικο μας και είναι δύσκολο μάλλον θα τα δώσω αλλα με μεγάλη προσοχή μονο σε άτομα που θα τα αγαπήσουν όπως εγώ , εσυ θα κρατήσεις κανένα απο την Λουνα; στις πόσες μέρες γέννησε ; εμείς υπολογίζουμε την σύλληψη 14-17 Ιανουαρίου , ποια ημερομηνία θεωρείται πιθανή; αχ τα περιμένω με ανυπομονησία δεν κάναμε υπέρηχο και δεν ξέρουμε ουτε πόσα είναι πιστεύω το πολύ τέσσερα ...
κι εγω ετσι κανω!!!εχω γνωριστει με ολους κι απο οτι δειχνει ειναι πολυ καλα ατομα και φυσικα θα πηγαινω να τα βλεπω!!!

εγω τελικα θα κρατησω το φαλαινογατακι (αρσενικος και χοντρος)

πιθανη ημερομηνια ειναι εκει γυρω 14-17 Μαρτου +-2!!!
πως ειναι η μαμακα??εχει φουσκωσει??kitten τροφη της δινεις??
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ΘΕΕ ΜΟΥ................................................τι μωρα παλι ειναι αυτα???????????!!!!!!!!!!!!!!!αυτο το χρυσοζευγαρο πια......!!!!κάποιος ζήτησε λιλά μωρά!!!ορίστε μερικά!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)και ένα μπλε....ξώφαλτσο![]()

ειναι κουκλιαααα.......!!!το τελευταίο είναι ίδιο ο γκριζλυ ή μου φαίνεται??!!!!
εμεις ειμαστε 7 κιλα πια......

και αναμένετε νεες φώτο σύντομα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
και άλλες φώτο στο θεματάκι μας....
Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος
σταματα να τις βαζεις παντου!!!μου τρεχουν τα σαλια!!!

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σταματα να τις βαζεις παντου!!!μου τρεχουν τα σαλια!!!![]()

ειδατε για να μην λέτε οτι δεν βαζω....

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
,εχω ανθροπους που τα θελουν πολυ
Raisa
Περιβόητο μέλος
εγω τελικα θα κρατησω το φαλαινογατακι (αρσενικος και χοντρος)![]()
Σοβαράαααα
....δεν μπόρεσες να αντισταθής στην γοητεία του εεε

Τέλειο νέο!!!!

Χρύσα μου ο Γκριζούλης έχει γίνει ΘΕΟΣ
κάθομαι τώρα πόση ώρα και τον χαζεύω....και δεν μπορώ να τον χορτάσω...καλέ αυτός είναι το μικρό μου ζουζουνάκι ο Γκριζούλης?? είσαι σίγουρη???

Σιλβούλα μου γλυκιά....άντε τώρα και στα δικά σου!!!

να υπολογίζεις γύρω στις 19-20 του μήνα να γεννήσει....εύχομαι με το καλό να έρθουν....οτιδήποτε χρειαστείς ξέρεις πού θα με βρεις!

Σύντομα θα σας βάλω νέες φωτό...τα μωρά μας μεγάλωσαν και κάνουν τις πρώτες εξόδους από το καλάθι....είναι πολύ ζουζούνια....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μεγαλωνετε κι ομορφαινετε το κοσμο ε?

Σαμπινα, εχω αφησει μηνυμα σε ενα φιλο μου, μηπως κι ειναι εγκυος η fold γατα του που ζευγαρωσε...
Raisa
Περιβόητο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool