sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Δεν χορταινω να τα θαυμαζω και να τα καμαρωνω

Να σε ρωτησω ο Φιντελ ποτε τα πρωτομυριζει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Τηρούμε την υπόσχεση και ....θαυμάστε μας!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που εισαι τοσες μερες????ειναι τελεια τα αρκουδακια σου!!πολυ μ'αρεσει το λιλα!!θα βαψω την Luna τον επομενο χρονο!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Χρύσα!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙνα οι νέες φωτο και εδώ.....αν και όλοι ασχολούσαστε με τα μωράκια δείτε και εμας πόοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλώσαμε και άλλες φώτο στο θεματάκι μας....
![]()
![]()
για τη ράτσα του!!! Εχω ξετρελαθεί!!!
Καλε αυτος είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!
πιστεύω το πιο αντιπροσωπευτικό γατί της ρατσας του!!!!!!!!!!ΝΑ τον ΧΑΙΡΕΣΑΙ.!!!
Αλήθεια ως χαρακτήρας είναι τρυφερουλης ή δεν γουστάρει αγκαλιές? Γιατι ο Σεβαχουλίνος μου δεν γουστάρει καθόλου τις αγκαλιές.

ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΙ τι κάνετε???? Καλε αλήθεια τι κούκλος είναι Γκρίζλυ έπαθα. Φαντάζομαι πόσο τον καμαρώνεις!!Σοβαράαααα....δεν μπόρεσες να αντισταθής στην γοητεία του εεε
Τέλειο νέο!!!!
Χρύσα μου ο Γκριζούλης έχει γίνει ΘΕΟΣ
κάθομαι τώρα πόση ώρα και τον χαζεύω....
Σιλβούλα μου γλυκιά....άντε τώρα και στα δικά σου!!!
να υπολογίζεις γύρω στις 19-20 του μήνα να γεννήσει...
Σύντομα θα σας βάλω νέες φωτό...τα μωρά μας μεγάλωσαν και κάνουν τις πρώτες εξόδους από το καλάθι....είναι πολύ ζουζούνια....
Είδες η Γιάννα δεν άντεξε!!!! Θα κρατήσει τον χοντρο!! Μα είναι και δεμένος μαζί της.
Πού να τον δεις!!! μαμακιας και Γιαννάκιας!!!

Νικολέτααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΙΚΑ ΜΩΡΑ!!! λιλούδικα και στρουμπουλά!!! Δωσε τους φιλάκια από εμάς πολλά πολλαΤηρούμε την υπόσχεση και ....θαυμάστε μας!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Σοβαράαααα....δεν μπόρεσες να αντισταθής στην γοητεία του εεε
![]()
Είδες η Γιάννα δεν άντεξε!!!! Θα κρατήσει τον χοντρο!! Μα είναι και δεμένος μαζί της.Πού να τον δεις!!! μαμακιας και Γιαννάκιας!!!
![]()
δεν αντεξα η γυναικα!!!
οταν σε κοιταει ετσι μολις ξυπνησει..

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Χριστιανή μου μ΄έστειλες με την φωτο αυτη την τελευταία!!!!!!!!!!!!!Ειναι πανέμορφος καλέ!!! Κι αυτά τα αφτουδια τα χαμηλά όλα τα λεφτά. Η μαμά σου τί λέει αλήθεια????χμχμχμχμδεν αντεξα η γυναικα!!!

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μπέμπης μου...... δεν το πιστεύω...Τηρούμε την υπόσχεση και ....θαυμάστε μας!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!![]()

Τι μου έκανες τώρα βρε Νικολέτα...

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
είδες πως μεγάλωσε νικολέτα μου???Χρύσα μου ο Γκριζούλης έχει γίνει ΘΕΟΣ
κάθομαι τώρα πόση ώρα και τον χαζεύω....και δεν μπορώ να τον χορτάσω...καλέ αυτός είναι το μικρό μου ζουζουνάκι ο Γκριζούλης?? είσαι σίγουρη???![]()
ακόμα ζουζούνι είναι πίστεψέ με!!!
δεν είναι ίδιος ο μπαμπάς φιντελ και δεν εμοιαζε με το νέο μικρουλι μπλεδάκι???
καλα τα μωρουλάκια είναι τέλεια.....!!!!!
αρκουδάκια με τα όλα τους...μου φαίνεται οτι αυτι=η τη φορα επικράτησαν τα γονίδια της ραισας
ευχαριστούμε τόσο πολυ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!ναι ναι....θα πάμε του χρόνου να σκισουμε με τα κιλά μαςΧρύσα!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ για τη ράτσα του!!! Εχω ξετρελαθεί!!! Καλε αυτος είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! πιστεύω το πιο αντιπροσωπευτικό γατί της ρατσας του!!!!!!!!!!ΝΑ τον ΧΑΙΡΕΣΑΙ.!!!
Αλήθεια ως χαρακτήρας είναι τρυφερουλης ή δεν γουστάρει αγκαλιές? Γιατι ο Σεβαχουλίνος μου δεν γουστάρει καθόλου τις αγκαλιές.
Να του βγαλεις αμεσα το πετιγκρι του γιατι θα σαρώσει τα βραβεια του χρόνου στην έκθεση!!!!!!!!!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΙ τι κάνετε???? Καλε αλήθεια τι κούκλος είναι Γκρίζλυ έπαθα. Φαντάζομαι πόσο τον καμαρώνεις!!

είναι πολύ τρυφερός....ερχεται τριβεται και ζητάει χαδια και φιλάκια ειδικά μετα από ύπνο είναι τελείως μαμακιας
....αλλα για να κάτσει αγκαλια μου δύσκολα....ξερεις εχουμε αυτο το χαρακτηριστικό νιαουρισμα....
ασε που δεν μπορω να τον παρω πια αγκαλια απο το βαρος γιατι οταν το κάνω λιώνει τελειως ....!!!!αλλα επιζηταει συνέχεια πολλα χαδια αλλα καθοντας διπλα μου,οχι αγκαλιες!ε...εχουμε προσωπικοτητα εμεις!!!
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
πηρες ηδη το βρετανακι???με το καλο!!!!Ο μπέμπης μου...... δεν το πιστεύω...
Τι μου έκανες τώρα βρε Νικολέτα...![]()

εΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Χριστιανή μου μ΄έστειλες με την φωτο αυτη την τελευταία!!!!!!!!!!!!!Ειναι πανέμορφος καλέ!!! Κι αυτά τα αφτουδια τα χαμηλά όλα τα λεφτά. Η μαμά σου τί λέει αλήθεια????χμχμχμχμ
δεν με νοιαζει τι λεει!!!

ειμαι ερωτευμενη!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε τι μολυβι κουκουβαγιακι ειναι αυτοδεν αντεξα η γυναικα!!!

τι συννεφακι ετοιμο για καταιγιδα

Γιουρι να τον πεις Γιαννα....σαν το διασημο γητευτη των γατιων το Ρωσο που εδειχνε προχθες στο ΣΚΑΙ

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηρες ηδη το βρετανακι???με το καλο!!!!ε
Σ'ευχαριστώ πολύ!

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
το μπλεδάκι πήρες ή ένα από τα ραισάκια???είναι απίστευτα...φαντάζομαι ανυπομονείς να μεγαλώσει και να σου έρθει ε???Σ'ευχαριστώ πολύ!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
μωρε τι μολυβι κουκουβαγιακι ειναι αυτο
τι συννεφακι ετοιμο για καταιγιδα
Γιουρι να τον πεις Γιαννα....σαν το διασημο γητευτη των γατιων το Ρωσο που εδειχνε προχθες στο ΣΚΑΙ![]()

αν και σε ειδα σημερα,απανταω σε αυτο το πολυ ωραιο σχολιο!!!!

μ'αρεσει ο τροπος που τα λες!!!!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Γιαννα πως καταλαβές την μέρα που θα γεννούσε σου εδειξε κάποια σημάδια απο νωρίς και πόση ώρα ήταν όλη η διαδικασία; προσπαθώ να προετοιμαστώ ...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν και σε ειδα σημερα,απανταω σε αυτο το πολυ ωραιο σχολιο!!!!
μ'αρεσει ο τροπος που τα λες!!!!![]()

silvi να σε ρωτησω...σε ποια εβδομαδα διεγνωσες την εγκυμοσυνη?Πραγματικά αυτές οι γάτες ειναι τόσο ομορφές που αναθεωρούν τις αποψεις τους οσοι δεν τις συμπαθούν και το πιο σημαντικο εχουν φοβερό χαρακτήρα.Γιαννα πως καταλαβές την μέρα που θα γεννούσε σου εδειξε κάποια σημάδια απο νωρίς και πόση ώρα ήταν όλη η διαδικασία; προσπαθώ να προετοιμαστώ ...
![]()
Μα να μην υπαρχει ρε παιδι μου ενα clear blue ή ενα predictor για γατες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

silvi
Νεοφερμένο μέλος
ενα τεστ εγκυμοσύνης θα ήταν πολύ χρήσιμο ....
staman2
Περιβόητο μέλος
silvi να σε ρωτησω...σε ποια εβδομαδα διεγνωσες την εγκυμοσυνη?
Μα να μην υπαρχει ρε παιδι μου ενα clear blue ή ενα predictor για γατες![]()

Δικιο έχεις αγαπημένη μου!!!Ευχομαι στη Σιλβι να γεννήσει γρήγορα κι ευκολα με το καλό.

staman2
Περιβόητο μέλος

Τι κάνετε???
Επιθυμήσαμε το Ραϊσάκι και τα μωρά του!

Βάλε μας καμια΄φωτο να τα καμαρώσουμε!! ΚΑι του μπαμπάκια μας αν και θα τον καμαρώσουμε μεθαύριο στην έκθεση!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool