British - maniacs

• Thread starter Thread starter sabi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γιουλη ευχαριστω,θελω ενα αγορακι με κρεμαζμενα αυτια,και αλλο δεν τους νιαζει το φιλο,απλα αυτια κρεμαζμενα παλη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανεμορφα τα λιλαρκουδακια σου Νικολετα:up:
Δεν χορταινω να τα θαυμαζω και να τα καμαρωνω:rolleyes:

Να σε ρωτησω ο Φιντελ ποτε τα πρωτομυριζει?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τηρούμε την υπόσχεση και ....θαυμάστε μας!!!:D:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που εισαι τοσες μερες????ειναι τελεια τα αρκουδακια σου!!πολυ μ'αρεσει το λιλα!!θα βαψω την Luna τον επομενο χρονο!!:up::up::lol::lol::lol:

να οι νέες φωτο και εδώ.....αν και όλοι ασχολούσαστε με τα μωράκια δείτε και εμας πόοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλώσαμε και άλλες φώτο στο θεματάκι μας....

attachment.php
attachment.php
Χρύσα!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ :up:για τη ράτσα του!!! Εχω ξετρελαθεί!!! :up:Καλε αυτος είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! :up:πιστεύω το πιο αντιπροσωπευτικό γατί της ρατσας του!!!!!!!!!!ΝΑ τον ΧΑΙΡΕΣΑΙ.!!!:up:
Αλήθεια ως χαρακτήρας είναι τρυφερουλης ή δεν γουστάρει αγκαλιές? Γιατι ο Σεβαχουλίνος μου δεν γουστάρει καθόλου τις αγκαλιές.
:lol::lol:
Να του βγαλεις αμεσα το πετιγκρι του γιατι θα σαρώσει τα βραβεια του χρόνου στην έκθεση!!!!!!!!!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!:up::up::up::up::up::up::up:

Σοβαράαααα....δεν μπόρεσες να αντισταθής στην γοητεία του εεε

Τέλειο νέο!!!!

Χρύσα μου ο Γκριζούλης έχει γίνει ΘΕΟΣ
κάθομαι τώρα πόση ώρα και τον χαζεύω....

Σιλβούλα μου γλυκιά....άντε τώρα και στα δικά σου!!!
να υπολογίζεις γύρω στις 19-20 του μήνα να γεννήσει...

Σύντομα θα σας βάλω νέες φωτό...τα μωρά μας μεγάλωσαν και κάνουν τις πρώτες εξόδους από το καλάθι....είναι πολύ ζουζούνια....
ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΙ τι κάνετε???? Καλε αλήθεια τι κούκλος είναι Γκρίζλυ έπαθα. Φαντάζομαι πόσο τον καμαρώνεις!!
Είδες η Γιάννα δεν άντεξε!!!! Θα κρατήσει τον χοντρο!! Μα είναι και δεμένος μαζί της. :)Πού να τον δεις!!! μαμακιας και Γιαννάκιας!!!:lol::lol:
Τηρούμε την υπόσχεση και ....θαυμάστε μας!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!
Νικολέτααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΙΚΑ ΜΩΡΑ!!! λιλούδικα και στρουμπουλά!!! Δωσε τους φιλάκια από εμάς πολλά πολλα :up::up:

Σοβαράαααα:blink:....δεν μπόρεσες να αντισταθής στην γοητεία του εεε:P:lol:

Είδες η Γιάννα δεν άντεξε!!!! Θα κρατήσει τον χοντρο!! Μα είναι και δεμένος μαζί της. :)Πού να τον δεις!!! μαμακιας και Γιαννάκιας!!!:lol::lol:

δεν αντεξα η γυναικα!!!
οταν σε κοιταει ετσι μολις ξυπνησει..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC03304.jpg
    DSC03304.jpg
    131,9 KB · Εμφανίσεις: 33
δεν αντεξα η γυναικα!!!
Χριστιανή μου μ΄έστειλες με την φωτο αυτη την τελευταία!!!!!!!!!!!!!Ειναι πανέμορφος καλέ!!! Κι αυτά τα αφτουδια τα χαμηλά όλα τα λεφτά. Η μαμά σου τί λέει αλήθεια????χμχμχμχμ:lol::lol::lol:

Τηρούμε την υπόσχεση και ....θαυμάστε μας!!!:D:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) gourgourako, ο γιος σου σε χαιρετάει!!!!!;)
Ο μπέμπης μου...... δεν το πιστεύω...:baby::redface::redface:
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Τι μου έκανες τώρα βρε Νικολέτα...:happy:

Χρύσα μου ο Γκριζούλης έχει γίνει ΘΕΟΣ
κάθομαι τώρα πόση ώρα και τον χαζεύω....και δεν μπορώ να τον χορτάσω...καλέ αυτός είναι το μικρό μου ζουζουνάκι ο Γκριζούλης?? είσαι σίγουρη???:hmm::P
είδες πως μεγάλωσε νικολέτα μου???:Pακόμα ζουζούνι είναι πίστεψέ με!!!:lol::lol: δεν είναι ίδιος ο μπαμπάς φιντελ και δεν εμοιαζε με το νέο μικρουλι μπλεδάκι???:rolleyes:

καλα τα μωρουλάκια είναι τέλεια.....!!!!!:up:αρκουδάκια με τα όλα τους...μου φαίνεται οτι αυτι=η τη φορα επικράτησαν τα γονίδια της ραισας:D

Χρύσα!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ για τη ράτσα του!!! Εχω ξετρελαθεί!!! Καλε αυτος είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! πιστεύω το πιο αντιπροσωπευτικό γατί της ρατσας του!!!!!!!!!!ΝΑ τον ΧΑΙΡΕΣΑΙ.!!!
Αλήθεια ως χαρακτήρας είναι τρυφερουλης ή δεν γουστάρει αγκαλιές? Γιατι ο Σεβαχουλίνος μου δεν γουστάρει καθόλου τις αγκαλιές.

Να του βγαλεις αμεσα το πετιγκρι του γιατι θα σαρώσει τα βραβεια του χρόνου στην έκθεση!!!!!!!!!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!:up:

ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΙ τι κάνετε???? Καλε αλήθεια τι κούκλος είναι Γκρίζλυ έπαθα. Φαντάζομαι πόσο τον καμαρώνεις!!
ευχαριστούμε τόσο πολυ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!ναι ναι....θα πάμε του χρόνου να σκισουμε με τα κιλά μας:lol::lol:
είναι πολύ τρυφερός....ερχεται τριβεται και ζητάει χαδια και φιλάκια ειδικά μετα από ύπνο είναι τελείως μαμακιας:D....αλλα για να κάτσει αγκαλια μου δύσκολα....ξερεις εχουμε αυτο το χαρακτηριστικό νιαουρισμα....:lol::lol:ασε που δεν μπορω να τον παρω πια αγκαλια απο το βαρος γιατι οταν το κάνω λιώνει τελειως ....!!!!αλλα επιζηταει συνέχεια πολλα χαδια αλλα καθοντας διπλα μου,οχι αγκαλιες!ε...εχουμε προσωπικοτητα εμεις!!!:P

Ο μπέμπης μου...... δεν το πιστεύω...:baby::redface::redface:
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Τι μου έκανες τώρα βρε Νικολέτα...:happy:
πηρες ηδη το βρετανακι???με το καλο!!!!:D:Dε

Χριστιανή μου μ΄έστειλες με την φωτο αυτη την τελευταία!!!!!!!!!!!!!Ειναι πανέμορφος καλέ!!! Κι αυτά τα αφτουδια τα χαμηλά όλα τα λεφτά. Η μαμά σου τί λέει αλήθεια????χμχμχμχμ:lol::lol::lol:

δεν με νοιαζει τι λεει!!!:blink:
ειμαι ερωτευμενη!!!:):):):):P

δεν αντεξα η γυναικα!!!
μωρε τι μολυβι κουκουβαγιακι ειναι αυτο:up:
τι συννεφακι ετοιμο για καταιγιδα:blink::lol::lol::lol:

Γιουρι να τον πεις Γιαννα....σαν το διασημο γητευτη των γατιων το Ρωσο που εδειχνε προχθες στο ΣΚΑΙ;):D

Σ'ευχαριστώ πολύ!:redface::):)
το μπλεδάκι πήρες ή ένα από τα ραισάκια???είναι απίστευτα...φαντάζομαι ανυπομονείς να μεγαλώσει και να σου έρθει ε???:up::up::up:

μωρε τι μολυβι κουκουβαγιακι ειναι αυτο:up:
τι συννεφακι ετοιμο για καταιγιδα:blink::lol::lol::lol:

Γιουρι να τον πεις Γιαννα....σαν το διασημο γητευτη των γατιων το Ρωσο που εδειχνε προχθες στο ΣΚΑΙ;):D

:rolleyes::rolleyes::lol::lol::up::up:
αν και σε ειδα σημερα,απανταω σε αυτο το πολυ ωραιο σχολιο!!!!:P:P
μ'αρεσει ο τροπος που τα λες!!!!:up::up:

Πραγματικά αυτές οι γάτες ειναι τόσο ομορφές που αναθεωρούν τις αποψεις τους οσοι δεν τις συμπαθούν και το πιο σημαντικο εχουν φοβερό χαρακτήρα.:D Γιαννα πως καταλαβές την μέρα που θα γεννούσε σου εδειξε κάποια σημάδια απο νωρίς και πόση ώρα ήταν όλη η διαδικασία; προσπαθώ να προετοιμαστώ ...:hmm:

:rolleyes::lol:
αν και σε ειδα σημερα,απανταω σε αυτο το πολυ ωραιο σχολιο!!!!:P
μ'αρεσει ο τροπος που τα λες!!!!:up::up:
:rolleyes::rolleyes::D:D:redface::redface::lol::lol:
Πραγματικά αυτές οι γάτες ειναι τόσο ομορφές που αναθεωρούν τις αποψεις τους οσοι δεν τις συμπαθούν και το πιο σημαντικο εχουν φοβερό χαρακτήρα.:D Γιαννα πως καταλαβές την μέρα που θα γεννούσε σου εδειξε κάποια σημάδια απο νωρίς και πόση ώρα ήταν όλη η διαδικασία; προσπαθώ να προετοιμαστώ ...:hmm:
silvi να σε ρωτησω...σε ποια εβδομαδα διεγνωσες την εγκυμοσυνη?
Μα να μην υπαρχει ρε παιδι μου ενα clear blue ή ενα predictor για γατες:P:P:lol::lol:

Γιαννα ξεχασα να σου πω, η Συμπιλ ειναι λιγο παχουλη και αν ειναι εγκυος θα εχει λιγα...θα σου πω οταν ειναι σιγουρο;)

Βασικά επειδή και την προηγούμενη φορά που ζευγάρωσε νομίζαμε πως είναι έγκυος και της δίναμε kitten τροφή απο την αρχή και πάχαινε και εμείς χαιρόμασταν και ενα ωραίο πρωί άρχισε να ζητά ανδρα αυτη τη φορά είμασταν τόσο επιφυλακτικοι που αφου μπήκε στο δεύτερο μήνα και παρατηρούσαμε τέραστια αλλαγή στη συμπεριφορα (ολη μέρα ξάπλα καθόλου παιχνίδια), στην εμφανιση ( φουσκομένη κοιλία και ξαπλα πάντα στο πλάι, πολύ εντονα πρησμένες ρώγες) και αφου μίλησα με την ειδική στα θέματα Νικολέτα τότε πειστήκαμε οτι εγκυμονεί. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι υπέρηχος αλλα επειδή είναι στα Χανιά ( μεγάλο ταξιδι για την γάτα ) αποφασίσαμε να μην την πάμε και τώρα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία πότε θα έρθει η μέρα:) ενα τεστ εγκυμοσύνης θα ήταν πολύ χρήσιμο ....:D

:rolleyes::rolleyes::D:D:redface::redface::lol::lol:

silvi να σε ρωτησω...σε ποια εβδομαδα διεγνωσες την εγκυμοσυνη?
Μα να μην υπαρχει ρε παιδι μου ενα clear blue ή ενα predictor για γατες:P:P:lol::lol:
:lol::lol::lol:Δικιο έχεις αγαπημένη μου!!!

Ευχομαι στη Σιλβι να γεννήσει γρήγορα κι ευκολα με το καλό.
:up:

Νικολετα καλημέρα!!!!!!!!!:D
Τι κάνετε???
Επιθυμήσαμε το Ραϊσάκι και τα μωρά του!:):):)
Βάλε μας καμια΄φωτο να τα καμαρώσουμε!! ΚΑι του μπαμπάκια μας αν και θα τον καμαρώσουμε μεθαύριο στην έκθεση!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back