ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καταλαβα...παντως τη kitten τροφη θελει σταδιακα να τη δινεις...Βασικά επειδή και την προηγούμενη φορά που ζευγάρωσε νομίζαμε πως είναι έγκυος και της δίναμε kitten τροφή απο την αρχή και πάχαινε και εμείς χαιρόμασταν και ενα ωραίο πρωί άρχισε να ζητά ανδρα αυτη τη φορά είμασταν τόσο επιφυλακτικοι που αφου μπήκε στο δεύτερο μήνα και παρατηρούσαμε τέραστια αλλαγή στη συμπεριφορα (ολη μέρα ξάπλα καθόλου παιχνίδια), στην εμφανιση ( φουσκομένη κοιλία και ξαπλα πάντα στο πλάι, πολύ εντονα πρησμένες ρώγες) και αφου μίλησα με την ειδική στα θέματα Νικολέτα τότε πειστήκαμε οτι εγκυμονεί. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι υπέρηχος αλλα επειδή είναι στα Χανιά ( μεγάλο ταξιδι για την γάτα ) αποφασίσαμε να μην την πάμε και τώρα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία πότε θα έρθει η μέραενα τεστ εγκυμοσύνης θα ήταν πολύ χρήσιμο ....
![]()
Αντε καλα γεννητουρια..

με γερα μωρακια κι ενα πονο στη μαμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μηπως θυμασαι το διαστημα που μεσολαβησε αναμεσα στο ζευγαρωμα και στον οιστρο της τοτε?Βασικά επειδή και την προηγούμενη φορά που ζευγάρωσε νομίζαμε πως είναι έγκυος και της δίναμε kitten τροφή απο την αρχή και πάχαινε και εμείς χαιρόμασταν και ενα ωραίο πρωί άρχισε να ζητά ανδρα αυτη τη φορά είμασταν τόσο επιφυλακτικοι που αφου μπήκε στο δεύτερο μήνα και παρατηρούσαμε τέραστια αλλαγή στη συμπεριφορα (ολη μέρα ξάπλα καθόλου παιχνίδια), στην εμφανιση ( φουσκομένη κοιλία και ξαπλα πάντα στο πλάι, πολύ εντονα πρησμένες ρώγες) και αφου μίλησα με την ειδική στα θέματα Νικολέτα τότε πειστήκαμε οτι εγκυμονεί. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι υπέρηχος αλλα επειδή είναι στα Χανιά ( μεγάλο ταξιδι για την γάτα ) αποφασίσαμε να μην την πάμε και τώρα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία πότε θα έρθει η μέραενα τεστ εγκυμοσύνης θα ήταν πολύ χρήσιμο ....
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά αυτές οι γάτες ειναι τόσο ομορφές που αναθεωρούν τις αποψεις τους οσοι δεν τις συμπαθούν και το πιο σημαντικο εχουν φοβερό χαρακτήρα.Γιαννα πως καταλαβές την μέρα που θα γεννούσε σου εδειξε κάποια σημάδια απο νωρίς και πόση ώρα ήταν όλη η διαδικασία; προσπαθώ να προετοιμαστώ ...
![]()
εχεις δικιο!!!οντως πολλοι αναθεωρουν!!!

θα το καταλαβεις!ειναι περιεργη την μερα της γεννας,δεν βολευεται, η κοιλια της ειναι πολυ κατω και κατεβαινει συνεχεια, εχει ανησυχια,δεν τρωει και φυσικα πριν της σπασουν τα νερα (η luna τουλαχιστον) φωναζε και κολλαγε πανω μου για να νιωθει ασφαλεια!!
δεν προκειται να μην το καταλαβεις!!κατι τετοια ρωταγα κι εγω την Νικολετα!!

και ευτυχως γεννησε μεσα σε 2 ωρες και κατι αν δεν κανω λαθος!!πολυ γρηγορα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τουλαχιστον σαν χαρακτηρες ειναι οι ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΑΤΕΣ...με μονο θεμα οτι συνηθως δεν σου "καθονται" για ζουληγμα

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαί,είναι ένα απο τα ραϊσάκιατο μπλεδάκι πήρες ή ένα από τα ραισάκια???είναι απίστευτα...φαντάζομαι ανυπομονείς να μεγαλώσει και να σου έρθει ε???![]()
Το πόσο ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή...δεν λέγεται...αλλά είναι πολύ γλυκειά αυτή η αναμονή και συνεχώς κάνω σχέδια για το νέο μου γατοσύντροφο

Vittorio
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα ο Simba και η οικογενεια του ξεκινησε να παει στο σπιτι της Νικολεττας για να δει 1ον την νεα του αδερφουλα και 2ον για ενα ειρηνικο family reunion!
To αποτελεσμα ηταν η πολυ ομορφη και προστατευτικη μαμα Raisa να μαθει στον γιο της Simba πως φευγουν μερικες τουφες απο την γουνα του!
Το σκηνικο απλο ανοιξε το κλουβι βγηκε ο Simba για μια αναγνωριση χωρου παει προς το τζακι ακολουθει η Raisa απο πισω λεγοντας:
Raisa: τι ειναι τουτος και που παει , απο πισω ακριβως ο Fidel λεγοντας:
Fidel: εχουμε επισκεψεις μωρο!!
Raisa : δεν θελω επισκεψεις τωρα εχω τα μικρα μου και ορμαει στον μικρο και απειρο απο fights Simba
Το αποτελεσμα ηταν αιωρουμενες τουφες γουνας του Simba και τον Fidel να προσπαθει να ηρεμησει την Raisa λεγοντας:
Fidel: ασε ησυχο το παιδι...
Η Raisa ομως δεν σηκωνει κουβεντα οτι αφορα με την προστασια των μικρων της και φευγουν και μερικες τουφες απο τον Fidel ...
Παρολα αυτα περασαμε ολοι μας πολυ καλα γνωρισαμε και απο κοντα την αδελφουλα του Σιμπα
εν ονοματι Neliel και χαιρομαστε που συντομα θα ειναι κοντα μας !!
Οπως παντα η Νικολεττα εκτρεφει τα πολυτιμα γατακια της με παρα πολυ αγαπη και φροντιδα!!!
Ευχαριστουμε και παλι για το 2ο ομορφο δωρο που θα μας κανεις !!!!
Προς ολους τους μελλοντες μπαμπαδες και μαμαδες των Raisoμωρων να ξερετε οτι ειστε πολυ τυχεροι!!!
Φιλικα Vittorio!
moukelis
Επιφανές μέλος
Billygh
Νεοφερμένο μέλος
Billygh
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα και απο το μπαμπα και την μαμα του Simba!!!
Σήμερα ο Simba και η οικογενεια του ξεκινησε να παει στο σπιτι της Νικολεττας για να δει 1ον την νεα του αδερφουλα και 2ον για ενα ειρηνικο family reunion!
To αποτελεσμα ηταν η πολυ ομορφη και προστατευτικη μαμα Raisa να μαθει στον γιο της Simba πως φευγουν μερικες τουφες απο την γουνα του!
Το σκηνικο απλο ανοιξε το κλουβι βγηκε ο Simba για μια αναγνωριση χωρου παει προς το τζακι ακολουθει η Raisa απο πισω λεγοντας:
Raisa : δεν θελω επισκεψεις τωρα εχω τα μικρα μου και ορμαει στον μικρο και απειρο απο fights Simba
Το αποτελεσμα ηταν αιωρουμενες τουφες γουνας του Simba και τον Fidel να προσπαθει να ηρεμησει την Raisa λεγοντας:
Η Raisa ομως δεν σηκωνει κουβεντα οτι αφορα με την προστασια των μικρων της και φευγουν και μερικες τουφες απο τον Fidel ...
Παρολα αυτα περασαμε ολοι μας πολυ καλα γνωρισαμε και απο κοντα την αδελφουλα του Σιμπα
Οπως παντα η Νικολεττα εκτρεφει τα πολυτιμα γατακια της με παρα πολυ αγαπη και φροντιδα!!!
Προς ολους τους μελλοντες μπαμπαδες και μαμαδες των Raisoμωρων να ξερετε οτι ειστε πολυ τυχεροι!!!
Φιλικα Vittorio!
εγινε τετοιος χαμος????βρε την παλαβη την μανα!!!

δεν αναγνωρισε το αγορακι της??

μπραβο που θα παρετε αδερφι στο νινι σας!!!θα το κανετε πολυ χαρουμενο!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο που πήγατε και είδατε τα νέα μωράκια της Ραϊσας!!!Καλησπέρα και απο το μπαμπα και την μαμα του Simba!!!
Φιλικα Vittorio!

Τι τέλεια!!! Και ο καημένος ο Σίμπα δεν αντέδρασε στις φάπες?
Με το καλό να την δεχτείτε την μικρουλα σας!!!
Αλήθεια το ξέρουμε εμεις που έχουμε πάρει ΡαϊσοΦιντελομωρά πως είμαστε πολύυυυυ τυχεροί!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαινουμε ολοι πιστεψε μας! Με το καλο να την δεχθεις...ειναι πανεμορφα αυτα τα πλασματαNαί,είναι ένα απο τα ραϊσάκιαΤο πόσο ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή...δεν λέγεται...αλλά είναι πολύ γλυκειά αυτή η αναμονή και συνεχώς κάνω σχέδια για το νέο μου γατοσύντροφο
![]()

Τα χαιρετισματα απο εναν αλλο Μορφεα!Να και ο Μορφεας μου.![]()
Καλα το'χει το'νομα τελικα να πηγαινει στους πιο ωραιους γατους

Billygh
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω ,ειναι 5,5 μηνων και δεν ειναι στειρωμενοςΤι ωραιος ο Μορφεας...Ειναι στειρωμενος;

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Να και ο Μορφεας μου.![]()
καλε τι ΚΟΥΚΛΟΣ που ειναι!!!!να το χαιρεσαι το αρκουδάκι σου και καλως ήρθες στη βρετανοπαρέα!!!!!!Ευχαριστω ,ειναι 5,5 μηνων και δεν ειναι στειρωμενος![]()

τελειος απλα!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!!Ευχαριστω ,ειναι 5,5 μηνων και δεν ειναι στειρωμενος![]()
Κάνε του μια αγκαλιά από εμάς και πες μου κάνει εκείνο το γεροντοκορίστικο νιάαααρρρρρ που είναι σαν να σου λέει άντε παράτα μας? Οπως ο δικός μας και τα αδέρφια του

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι....και σου'ρχεται να ζουληξεις πιο πολυ οταν το κανει αυτοΝα τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!!Κάνε του μια αγκαλιά από εμάς και πες μου κάνει εκείνο το γεροντοκορίστικο νιάαααρρρρρ που είναι σαν να σου λέει άντε παράτα μας?
Οπως ο δικός μας και τα αδέρφια του![]()

indrilgon
Δραστήριο μέλος

silvi
Νεοφερμένο μέλος

η μικρή μας γέννησε άλλα δυο πανέμορφα χνουδωτά μπαλάκια...Φαίνονται υγιέστατα,δε σταματούν να θηλάζουν και να κρατούν άυπνη τη μαμά τους από χθες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool