Luna
Περιβόητο μέλος
ε ναι μωρε...εχεις και τη βαφτιση....![]()
μμμμ

!!!!και δεν θελω να την χασω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει η Γιαννα αυριο μια βαφτιση...και μια τρομερη ορεξη να παειΠοια καλε;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Αφιερωμενη![]()

κουνελια και γατακια!!τα αγαπημενα μου!!

silvi
Νεοφερμένο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα σε όλους , τα μωράκια της φώτο είναι κρεμ τα λιλα ειναι το πολύ ανοικτο γκρί, εμείς κλείσαμε μήνα και προσπαθούμε να αρχίσουμε το φαγητο αλλα πηρα κονσέρβα για μωρα τα μικρά ουτε να την μυρίσουν η Σιλβή την καταβρόχθισε, εβαλα φαγητο κιττεν εφαγαν αλλα ελάχιστα βαζω και λίγη αμμο σε ενα πιατακι γλάστρας για να πάνε και μυριζαν στην αρχή και μετα έγλυφαν την αμμο φοβήθηκα και τα έβγαλα καμια συμβουλή απο τις εμπειρες γατομαμάδες? ακόμα δεν βλέπω ακαθαρσίες αλλα σιγα σιγα πρέπει να μάθουν . περιμένω συμβουλες ομορφα μου βρετανάκια...![]()
Καλημερα!!!
Σιγα-σιγα θα πανε!!βαζε τους στο στοματακι να την γλυψουν και θα καταλαβουν!!εμενα,τα πρωτα 2 αρχισαν να τρωνε απο την αρχη σχεδον αλλα το 3ο αρχισε μετα απο 5-6 μερες και το 4ο μετα απο 2 βδομαδες!!!

εγω επεμενα,τους εβαζα στο στομα λιγακι και με τον καιρο πηγαν!!!
βαζε τους παντα και καθαρο νερακι και θα καταλαβουν!!ποια τροφη πηρες??
στην αμμο βαζε τα καθε φορα που δοκιμαζουν τροφη για να το συνδιασουν!! (πληροφορια της Νικολετας αυτο!!!

)εμενα βεβαια που αρχιζαν να την τρωνε μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ επικινδυνο γιατι μπορει να κολλησει η αμμος στα εντερακια τους!!
προσεχε το και αν δεις οτι συνεχιζεται,παρε αμμο που εχει βαση το ξυλο!!
ειναι απο πεπιεσμενο πριονιδι και αυτη δεν την τρωνε!!συνηθως την ζητας σαν οικολογικη!!!

οταν την τρωνε σημαινει οτι τους λειπουν ηλεκτρολιτες και ασβεστιο!!
αρα,αν δεις οτι το συνεχιζουν και δεν ηταν η πρωτη,η αναγνωριστικη καλο θα ηταν να τους παρεις βιταμινες!!!
ρωτα τον γιατρο σου να σου πει ποιες μπορεις να βρεις εκει που ειναι ειδικα για νεογεννητα!!!
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω αγχωσει φοβερα. Ο γιος μου (5χρονων) εκοψε τα μουστακια της ετοιμογεννητη γατα μου και φοβαμαι να επιρεαζει κατι οταν θα αναγνωριζει τα μωρακια που περιμενω σε μια εβδομαδα. Μπορει καποιος να μου πει αν παιζει ρολο στην οσφρηση η οχι.Καλημερα!!!
Σιγα-σιγα θα πανε!!βαζε τους στο στοματακι να την γλυψουν και θα καταλαβουν!!εμενα,τα πρωτα 2 αρχισαν να τρωνε απο την αρχη σχεδον αλλα το 3ο αρχισε μετα απο 5-6 μερες και το 4ο μετα απο 2 βδομαδες!!!
εγω επεμενα,τους εβαζα στο στομα λιγακι και με τον καιρο πηγαν!!!
βαζε τους παντα και καθαρο νερακι και θα καταλαβουν!!ποια τροφη πηρες??
στην αμμο βαζε τα καθε φορα που δοκιμαζουν τροφη για να το συνδιασουν!! (πληροφορια της Νικολετας αυτο!!!)
εμενα βεβαια που αρχιζαν να την τρωνε μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ επικινδυνο γιατι μπορει να κολλησει η αμμος στα εντερακια τους!!
προσεχε το και αν δεις οτι συνεχιζεται,παρε αμμο που εχει βαση το ξυλο!!
ειναι απο πεπιεσμενο πριονιδι και αυτη δεν την τρωνε!!συνηθως την ζητας σαν οικολογικη!!!
οταν την τρωνε σημαινει οτι τους λειπουν ηλεκτρολιτες και ασβεστιο!!
αρα,αν δεις οτι το συνεχιζουν και δεν ηταν η πρωτη,η αναγνωριστικη καλο θα ηταν να τους παρεις βιταμινες!!!
ρωτα τον γιατρο σου να σου πει ποιες μπορεις να βρεις εκει που ειναι ειδικα για νεογεννητα!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

, πρέπει να έρθεις να την καμαρώσεις!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι τέλειο μπουρμπουληθράκι είναι αυτό; Να σου ζήσει πανέμορφο είναιΉρθα κ εγώ στην παρέα σας με το μπουρμπουληθράκι μου!!! Τι κάνετε; Τι ησυχία είναι αυτή; Γιαννούλα μου, το κουϊτσάκι μας μεγάλωσε πολύ μέσα σε μια εβδομάδα, πρέπει να έρθεις να την καμαρώσεις!!!
Γέλασα πολύ κ με την υπογραφή σου 
Luna
Περιβόητο μέλος
Ήρθα κ εγώ στην παρέα σας με το μπουρμπουληθράκι μου!!! Τι κάνετε; Τι ησυχία είναι αυτή; Γιαννούλα μου, το κουϊτσάκι μας μεγάλωσε πολύ μέσα σε μια εβδομάδα, πρέπει να έρθεις να την καμαρώσεις!!!
γεια κι εδω!!!εδω εχει πεσει ησυχια!!!!

που ειναι ολοι???
θα ερθω,αυριο μεθαυριο να σας δω!!!ειμαι και καλυτερα,αρα...

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
γεια κι εδω!!!εδω εχει πεσει ησυχια!!!!
που ειναι ολοι???
θα ερθω,αυριο μεθαυριο να σας δω!!!ειμαι και καλυτερα,αρα...![]()
Άντε μπράβο!!! Αυτή η ιγμορίτιδα είναι πολύ άτιμο πράγμα ρε "πούτη" μου, ευτυχώς σ' έπιασε πια η αντιβίωση, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται με τίποτα!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Τι τέλειο μπουρμπουληθράκι είναι αυτό; Να σου ζήσει πανέμορφο είναιΓέλασα πολύ κ με την υπογραφή σου
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι τέλειο το πιτσινάκι αλλά όταν πρωτογνωριστήκαμε ήταν πολύ ντίβα, οπότε μας έμεινε η ρετσινιά!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Κυρια Βαβελοψαρο,θελουμε φωτο και δικο της θεματακι!Αντε που μεγαλοπιαστηκατε με τη ντιβα σας και μας ξεχνατε!![]()
Υπόσχομαι μόλις καταλήξω οριστικά στο όνομα να δραστηριοποιηθώ παραχρήμα! Έως τότε πατάτε, παρακαλώ, στη φωτο της υπογραφής μας για να μας καμαρώνετε μέσω photobucket σε νέες κ παλαιές πόζες!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και πως να μην είναι ντίβα με τέτοια ομορφιά πάντως κ εμείς όταν είχαμε πάει να τα γνωρίσουμε με την Αναστασία ήταν όλα Ντιβε τα παλιοβρετανάκιαΣ' ευχαριστώ πολύ! Είναι τέλειο το πιτσινάκι αλλά όταν πρωτογνωριστήκαμε ήταν πολύ ντίβα, οπότε μας έμεινε η ρετσινιά!!!![]()

Κυρια Βαβελοψαρο,θελουμε φωτο και δικο της θεματακι!Αντε που μεγαλοπιαστηκατε με τη ντιβα σας και μας ξεχνατε!![]()
Ναι ναι φωτογραφίες κ θέμα ΤΩΡΑΑΑΑ! κ το όνομα θα το βάλουμε σε ψηφοφορία μέσα από το θέμαΥπόσχομαι μόλις καταλήξω οριστικά στο όνομα να δραστηριοποιηθώ παραχρήμα! Έως τότε πατάτε, παρακαλώ, στη φωτο της υπογραφής μας για να μας καμαρώνετε μέσω photobucket σε νέες κ παλαιές πόζες!![]()
μη σου πω να την ονομάσεις κ Intel μια κ έχει κάτι inside

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δωρα στο τέλος θα μας μείνει αυτό με τα ονόματα κ θα παίρνουμε με τη σειρά τα βαφτίσια από τα μωρά κ θα λέμε ονόματαΑ ακομα αβαπτιστο ειναι το κοριτσι;Να βοηθησουμε οι νουνες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool