moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να σου πω καλό ακούγεται. Ενοικιάζεται Νονά τιμές λογικέςΚαλε ναι εμενα μου αρεσει παρα πολυ η ονοματοδοσια,λες να το κανω επαγγελμα;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Τα επικρατέστερα, ενημερωτικά, είναι Κίκα, Σκάρλετ κ Κοκό (2 σε 1, γιατί θα έχει κ επώνυμο Σανέλ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμένα μου άρεσε το joomlaΛοιπόν, ακούστε κ πείτε την άποψή σας...Κίκα, Ακίρα, Κίρα, Σκάρλετ, Κοκό, Σανέλ, Πούπα, Αστάρτη κ από χακερίστικα...Τζούμλα που δουλεύει ο Παύλος![]()
![]()
![]()
Τα επικρατέστερα, ενημερωτικά, είναι Κίκα, Σκάρλετ κ Κοκό (2 σε 1, γιατί θα έχει κ επώνυμο Σανέλ![]()
)

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εμένα μου άρεσε το joomla![]()
Ααααααα! Ώστε έτσι, είστε κ εσείς πράκτορας του διαδικτυακού μας εθισμού;;;!!!

Θέλω να είναι πιο γλυκό 

για να της ταιριάζει
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα αστα αυτα,σιγα μην το βγαλει και Γούγλη το παιδι!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εμενα μου αρεσει το Σκαρλετ,ειναι μοιραια και θα της πηγαινει,αλλα και το Ασταρτη ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου.
Α, ρε Δώρα!!! Μέσα στο μυαλό μου είσαι!Τι νούμερο παπούτσι φοράς τελικά;;;

Στο λέω γιατί έχω κάτι που θα σ'αρέσει 
moukelis
Επιφανές μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Στις μπαλαρινες φοραω 34-35.
Ωχ-ωχ εγώ είμαι ο bigfoot μπροστά σου! Δεν πειράζει θα στα δανείζω κ θα βάζεις βαμβάκι μπροστά

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
OMG!!!Στις μπαλαρινες φοραω 34-35.
Κι εγώ 12 χρονών παιδάκι γιατί φοράω 39ρι;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γουγλα εννοείς όχι ΓουγληΕμενα μου αρεσει το Σκαρλετ,ειναι μοιραια και θα της πηγαινει,αλλα και το Ασταρτη ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου.

Τι πλάκα που έχουν οι μπαλαρίνες σου

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Γουγλα εννοείς όχι Γουγλη![]()
Γκλουπ

, πλάκα κάνεις!;! Τώρα ξετρελάθηκα

!!!Τι πλάκα που έχουν οι μπαλαρίνες σου![]()
Είναι Cha(u)t(e) Couture!!!

:

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να μη σε γρατσουνάνεΓκλουπ, πλάκα κάνεις!;! Τώρα ξετρελάθηκα
!!!
Εντάξει βρε πλακίτσα κάνουμε.Προσπαθουσα να σου βρω τη σελίδα της Άννας αλλά δεν μπορώ να την βρω
να σου στείλω το μειλ της να σου πει τη σελίδα ή να περιμένουμε την Αναστασία ή την Γιούλη να μας της δώσει γιατί αυτή πρέπει να την έχει κρατήσει
Είναι Cha(u)t(e) Couture!!!:
![]()

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Πάρτε-πάρτε! Φωτογραφίες φρέσκιες κ λαχταριστές!!!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

άπαιχτες ειδικά οι πρώτες με το ψάρι που είναι μεγαλύτερο από το ζουζούνι σου ειναι καταπληκτικές

Τι λες να πεις την μικρή σου Cindrella;
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
κ Βήμα 3ο: Τσεκάρουμε μην μπουν μπαχαρικά κ αηδίες...
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
άπαιχτες ειδικά οι πρώτες με το ψάρι που είναι μεγαλύτερο από το ζουζούνι σου ειναι καταπληκτικές
Τι λες να πεις την μικρή σου Cindrella;
Χαχαχαχαχα κ που να την έβλεπες όταν της το καθάριζα που γλειφότανε!!!! Προς Thumbellina μας κόβω γιατί είναι μια σταλίτσα!!!

Για τον υπόλοιπο λαό ιδού το νέο μας άλμπουμ
https://s683.photobucket.com/albums/vv195/Babelfish7/love is in the air 2/
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μ' αρέσει όταν γλύφονται κ τα βγάζω φωτογραφία έχουν πολύ πλάκαΧαχαχαχαχα κ που να την έβλεπες όταν της το καθάριζα που γλειφότανε!!!! Προς Thumbellina μας κόβω γιατί είναι μια σταλίτσα!!!![]()
Θα είναι η δεύτερη Thumbellina υπάρχει κ ένα τσιντσιλάκι που έχει το ίδιο όνομα. Λοιπόν σου βάζω κ την φωτο από την τσάντα μεταφορας που σου έλεγα
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool