British - maniacs

απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο???:P:P
https://www.kiyokag.pl/
αυτα δεν ειναι νορβηγακια?:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κυπρο μενεις???:blink:οχι πατρα που λεει το προφιλ σου?
ειμαι κυπρια και σπουδαζω πατρα..του χρονου ομως θα ειμαι μονιμα κυπρο..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

boobsie2.jpg
blair1.jpg

ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ειμαι κυπρια και σπουδαζω πατρα..του χρονου ομως θα ειμαι μονιμα κυπρο..:/:

μηπως σε βολευει να πεταξεις απο ελλαδα???:D:D:D:D

μπορει..πρεπει να το ψαξω γιατι δεν συμφερει καθολου..υπαρχει καμια εταιρια που αναλαμβανει να μεταφερει ζωα?μπορει να ερχεται πιο οικονομικα:hmm:

καλα ειμαι τελειως χαζη, πριν κοιτουσα αυτο το εκτροφειο και εστειλα και εμαιλ:lol::lol::lol:

μπορει..πρεπει να το ψαξω γιατι δεν συμφερει καθολου..υπαρχει καμια εταιρια που αναλαμβανει να μεταφερει ζωα?μπορει να ερχεται πιο οικονομικα:hmm:

δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να μπορεις να εμπιστευτεις και κανεναν!:confused::)
κοιτα και εδω!!
3%5B5%5Dm.jpg

και κοιτα ματακια και σωμα που εχει αυτη...
DSC_0813s.jpg
DSC_0618s.jpg

δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να μπορεις να εμπιστευτεις και κανεναν!:confused::)
κοιτα και εδω!!

DSC_0618s.jpg

τετοιο χρωμα ματιων δεν εχω ξαναδει!!!:eek::eek::blink::blink:

δεν ειναι υπεροχη???:inlove::inlove::inlove:οι 2 πρωτες φωτογραφιες ειναι απο τον αρσενικο τους και οι 2 κατω απο το κοριτσι!!τα ματακια τους ειναι πρασινα οπως και στα tabby!
δεν εχουν πορτοκαλια!!!:):)
ειναι απο ενα εκτροφειο στην ρωσια!!!:up:

ειναι υπεροχοι!!!:inlove::inlove:

boobsie2.jpg
blair1.jpg

ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove:

που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου??;)
βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!!:up:
εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!!
μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!!:D

πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!!:lol:

Τι τον ταίζεις? Αγελάδες???? :blink::blink:

Πως τον ξεχωρίζεις απο την Λούνα? Εγω δεν μπορούσα να καταλάβω στις φωτό ποιος είναι ποιός!!!

Αχ σε καταλαβαίνω σε καταλαβαίνω!! Πως θ'αντέξεις να τα ξαναδώσεις? Εγώ δεν θ'αντεχα! Η κτηνίατρος με ρωτάει αν θα την ζευγαρώσω αλλά.....δεν ξέρω. Είναι πολλά τα "αλλά". Και δεν ξέρω πως θα μπορέσω να δώσω τα μικρά. Και ΣΙΓΟΥΡΑ θα κρατήσω ένα. Και να δω πως θα κρατηθώ να κρατήσω μόνο ένα!!! :P Διλήματα διλήματα! :D

Φωτογραφίες του Ολακίου στο θεματάκι που ψάχναμε τ'όνομα της. Είναι λίγο πιο παλιές αλλά....σκέψου την ίδια σε πιο βαρελάκι :P

δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να μπορεις να εμπιστευτεις και κανεναν!
κοιτα και εδω!!
3%5B5%5Dm.jpg

DSC_0813s.jpg
DSC_0618s.jpg

Λιποθυμάω! Ζζζζντουπ!!

ειναι υπεροχοι!!!:inlove::inlove:

ειναι ειναι!!!τι να πεις!!:rolleyes::rolleyes:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove:

Τι τον ταίζεις? Αγελάδες???? :blink::blink:

Πως τον ξεχωρίζεις απο την Λούνα? Εγω δεν μπορούσα να καταλάβω στις φωτό ποιος είναι ποιός!!!

Αχ σε καταλαβαίνω σε καταλαβαίνω!! Πως θ'αντέξεις να τα ξαναδώσεις? Εγώ δεν θ'αντεχα! Η κτηνίατρος με ρωτάει αν θα την ζευγαρώσω αλλά.....δεν ξέρω. Είναι πολλά τα "αλλά". Και δεν ξέρω πως θα μπορέσω να δώσω τα μικρά. Και ΣΙΓΟΥΡΑ θα κρατήσω ένα. Και να δω πως θα κρατηθώ να κρατήσω μόνο ένα!!! Διλήματα διλήματα! :D

Φωτογραφίες του Ολακίου στο θεματάκι που ψάχναμε τ'όνομα της. Είναι λίγο πιο παλιές αλλά....σκέψου την ίδια σε πιο βαρελάκι :P

Λιποθυμάω! Ζζζζντουπ!!

Mονο αγελαδες?κι εμας μασουλαει το πουλακι μου!!:lol::lol:
φαινεται η διαφορα!αυτος ειναι μεγαλυτερος,σφιχτος,γυαλιστερος, με χοντρα ποδια,χοντρη ουρα,και αυτια πιο κατω απο της μαμας!!!
ασε που μονιμως γλυφεται για να τον δεις και να του δωσεις να φαει..
αρα αν δεν ξεχωριζεις ποιος ειναι ποιος βλεπεις την γλωσσα εξω..:lol::lol:
δεν ξερω πως θα αντεξω!!!ειναι μεγαλο δραμα να τα δινεις!!
και εγω την εβγαλα καθαρη γιατι κρατησα τον yuri και ειχα να ριξω τον πονο μου!!τωρα τι θα κανω δεν ξερω!!!
αλλα ειναι ωραιο ρε γαμωτο!!:happy:βλεπεις ποσο χαιρονται οι γατογονεις και νιωθεις υπεροχα!!:up::up:
ρε βαλε μου ενα link με το θεμα του Ολακιου γιατι δεν ξερω που να ψαξω!!:redface::redface:

Γιαννα τα νορβηγακια σου εχουν γινει εμμονη!:lol:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35855

Έλα παρε να δεις την ετεροθαλή αδερφή του μικρού σου :)

Σε προειδοποιώ τώρα μοιάζει πολύ περισσότερο με κεφτές παρά με χαριτωμένο μικρό γατάκι όπως στις φωτό :P

μαλλον....και τι να κανω γι'αυτο δεν ξερω...:whistle::whistle:

Σε προειδοποιώ τώρα μοιάζει πολύ περισσότερο με κεφτές παρά με χαριτωμένο μικρό γατάκι όπως στις φωτό :P

παναγια μου ενα Ραισακι!!!:up::up::up:
ετσι πρεπει να μοιαζει με κεφτες!!!αφου ετσι ειναι αυτηη ρατσα!! τροφαντη...:lol::lol::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Δεν ξερω κι εγω βρε Γιαννα μου,στενοχωριεμαι που σε βλεπω σε αυτη την κατασταση,αλλα πως να βοηθησω...:whistle::whistle::whistle:

Ναι το πρόσεξα κι εγώ αυτο.!:):hmm:Και ξέρεις ποιο ειναι το φάρμακο:hmm:

Πωωπω πανέμορφη:up::up::up:
Φιλακια δωσε της Θένια μου
Δεν ξερω κι εγω βρε Γιαννα μου,στενοχωριεμαι που σε βλεπω σε αυτη την κατασταση,αλλα πως να βοηθησω...:whistle::whistle::whistle:
αμα στενοχωριέσαι κάνε κάτι. Ή μάλλον θα κάνει ο Γιογκι κι η Μπρίνα γι αυτην κάτι:):P:lol:;)

θα βρεις ενα τροπο...δεν μπορει!!:P:P(μπορεις να λες στο αυτακι της Breena να κανει εναν yo-yo καθε βραδυ πριν κοιμηθει...) Ισως ετσι γινει κατι....:whistle::whistle:

Ναι το πρόσεξα κι εγώ αυτο.!:):hmm:Και ξέρεις ποιο ειναι το φάρμακο:hmm:

ναι,ναι το ξερουμε το φαρμακο μανταμ...:D:D:D

Αμα κανει εναν πριν κοιμηθει κι εχει τις διαστασεις του μπαμπα του θα πρεπει να βγουμε εμεις απο το σπιτι!:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back