aalyah
Διάσημο μέλος
για αρχη και 2 ειναι αρκετα, ειμαι λιτοδιαιτη εγω, εχω να το λεω![]()
Θα το διαπραγματευτούμε.....
μαρη Θενια παλι σχεδια οργανωνεις????ντροπη...
(και γω μεσα μονο να μην μαζευτουμε πολλοι )![]()
Εννο και είται!!! Γιατί άσχημα θα μας καθόταν να τα κλέψουμε όλα αυτά τα ομορφουδοφατσάκια??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Απο το σπιτι της Πασκαλ με αγαπη![]()
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????????

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Τα θέλω ΌΛΑ!!!!!! Ελα έλα Πασκάλ θα μου τα δώσεις? Θα έχουν παρέα και ένα κοντότριχο βρετανάκι!!!

Τι κουκλιά πανέμορφα είναι αυτά!!!
Αληθεια εκείνη η μικρή η καινούρια που είχες πάρει που αν δεν κάνω λάθος ήταν tortie τι κάνει? Την έχεις καμιά ακόμα φωτό? Πανέμορφη είναι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
του γιου μου, ειχα χωρισει την βρεταννικη κοντοτριχα που εχω γιατι ειχε οιστρο. Ενα πρωι που δεν ηθελε να σηκωθω πρωι πρωι σαν το 5χρονων γιο μου, εκεινος ανοιξε το δοματιο που ειχα την Cachou και σε μια ωρα μεχρι να σηκωθω, τα ειχαν προλαβει ολα. Ηλπιζα να μην ακολουθει εγγυμωσυνη αλλα δυστηχως... Φοβομουνα πολυ για το θηληκο γιατι ηταν πολυ κοντα οι γεννες. Ο κτηνιατρος μου μου ειπε να μην κανω τιποτα , μου ειπε οτι η φυση τα φροντιζει αυτα τα ατυχηματα. Ηταν δυσκολη γεννα, εχασε αρκετα αιμα
και πονεσε παρα πολυ, ακομα απο το πονο μου δαγκωσε το χερι, εκει που ποτε δεν με δαγκωσε.Τελος καλα, ολα καλα ομως
. Απο τα 6 , μονο δυο θα ειναι μακρυτριχα το μαυρο καπνο και ενα μπλε.Θα στειλε αργοτερα φωτογραφιες της μικρης απλως αντιμετωπιζω προβλημα στην μεταφορα φωτογραφιες στον υπολογιστη μου, για αυτο δεν εκανα πολλα.
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπητή aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Cachou και τα υπέροχα μωράκια της. Ήταν κι ο δικός μου μεγαλύτερος φόβος να μην ανοίξει κανείς την πόρτα όταν δεν πρέπει...Tα highlands fold ειναι τα μακρυτριχα βρεταννικα με αυτια πεσμενα σαν τα scottish fold αλλα σε ορισμενες χωρες οπως στην Γερμανια τα λενε απλα για βρεταννικες μακρυτριχες.
Όσο για τα highlanders πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε λίγο. Απλά highland λένε μακρύτριχη Βρετανική γάτα (με κανονικά αυτιά) - British Longhair, ενώ μακρύτριχες Σκοτσέζικες λένε αντίστοιχα Highland Fold (Scottish Fold Longhair) και Highland Straight (Scottish Straight Longhair).
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχου!! Μικρούλια γκριζούλιααααα!!! Να είναι υγιή και να τα χαίρεστε!!!!
Ψιψίνια μου!!! Θέλω να τα κάνω αγκαλιά όοοολα!!!!
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν ησουν τοσο μακρυα, θα ελεγα να τα ζουπηξεις απο κοντα
moukelis
Επιφανές μέλος
Μια γευση απο το
Fifé Worldshow Sankt Gallen 25.10.2009
ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
ειναι πολυ ομορφα ολα τους!
υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!)

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλημερα!
Μια γευση απο το
![]()
Ένα έχω να πω.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
Δωράκι δώσε site please να δούμε και εμείς πολλές φωτό! Πω πω τι τουμπουρλούκι είναι αυτό???
Δώρα θα βάλω σήμερα φωτό της βαφτιστίρας σου (δικιά σου και της ιβάνας) να την καμαρώσεις. Μην φανταστείς τίποτα τρελές φωτό γιατί το στριμάδι το ζωντόβολο ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ να της βγάλω φωτό με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Τι ειναι τουτα καλε????

επαθα!!

Πασκαλ μου να τα χαιρεσαι να ειναι παντα καλα και γερα!και αυτα και η μανουλα!!
ειναι ομορφες μικρες χνουδομπαλες και θελω να τα βουτηξω ολα και να τα πλακωσω στα φιλια!! (φαντασου τι τραβαγαν τα δικα μου..

)Προσπαθησε να βαλεις κι αλλεεεες!!

Καλημερα!
Μια γευση απο το
![]()
πως μ'αρεσει το χρωμα αυτο...

aalyah
Διάσημο μέλος
Ιδού το τουμπουρλούκι μου.....Μικρή φυσικά εδώ.....
Συνημμένα
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

Να σου ζησει Θενια μου!!ειναι μια Ραισουλα!!
εχει κανει και μαγουλακια το καλοοοοοοοοο μου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Δεν μου την εκλεψες ε;; :cry::cry::cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool