moukelis
Επιφανές μέλος
Τι χρωματισμου γατακι ψαχνεις;Κοντοτριχο ή μακρυτριχο βρετανικο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina91
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina91
Νεοφερμένο μέλος
αλλα αν θελεις μπορεις να μου στειλεις το link για το γατακι που λες οτι χαριζεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38014
katerina91
Νεοφερμένο μέλος
Να ρωτησω και κατι αλλο εσας που γνωριζετε?Ειναι καλυτερο να παρω θηλυκο ή αρσενικο?Ποιες ειναι οι διαφορες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina91
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina91
Νεοφερμένο μέλος
ευχαρηστω για τις πληροφοριες!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας
![]()

με κανεις πολυ χαρουμενη!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!!
Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω)
- Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!!
-Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε...![]()
Χρύσα μου είσαι μια γλυκιά κουκλίτσα!! Και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Έχω ξετρελαθεί με το μωρό σου είναι ΘΕΟΣ!!! Ο δικός μου έχει τρελαθεί με τα μάγουλα του!!

Μπραβο σε ολα τα βρετανακια!
Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν!
Σ'ευχαριστούμε συνεργάτα

να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!!
![]()
![]()
Μαγουλήθρες μου!!!

Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση![]()
Πασκάλ μου χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ που σε γνώρισα!!! Και σένα και τα όμορφα ζουζούνια σου!! Εγώ τα λάτρεψα όλα για διαφορετικούς λόγους!!! Αλλά πράγματι ο Cachemire είναι Ο ΘΕΟΣ!!! Εγώ ξέρεις ότι έπαθα την πλάκα μου με τον χαρακτήρα του!!

Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ?
Ευχαριστούμε!Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο
!
Πες της ένα παραφουσκομένο με μαγουλάδες εξωτικό κοντρότριχο το είδε?? Ε το επόμενο στάδιο μετά τον Γκρίζλυ είναι αυτό!!! Πάμε σε άλλη κατηγορία πες της. Άλλη ράτσα!! Πιο πολύ μάγουλο πες της σ'αυτήν την ράτσα δεν έχει!!!
Με την βλακεία του καθενός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
με κανεις πολυ χαρουμενη!!
![]()

:kiss::kiss:Χρύσα μου είσαι μια γλυκιά κουκλίτσα!! Και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Έχω ξετρελαθεί με το μωρό σου είναι ΘΕΟΣ!!! Ο δικός μου έχει τρελαθεί με τα μάγουλα του!!
Μαγουλήθρες μου!!!
Πες της ένα παραφουσκομένο με μαγουλάδες εξωτικό κοντρότριχο το είδε?? Ε το επόμενο στάδιο μετά τον Γκρίζλυ είναι αυτό!!! Πάμε σε άλλη κατηγορία πες της. Άλλη ράτσα!! Πιο πολύ μάγουλο πες της σ'αυτήν την ράτσα δεν έχει!!!Με την βλακεία του καθενός
![]()
Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας

!!Πες τα δηλαδη ποσο μαγουλο πια??!!Αφου το ζουλαω και παλι περισσευει!!

aalyah
Διάσημο μέλος
:kiss:
Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!!
Πες τα δηλαδη ποσο μαγουλο πια??!!Αφου το ζουλαω και παλι περισσευει!!![]()
Παιδί μου δεν ξέρουν τι λένε τι το ψάχνεις! Ακούς εκέι πιο πολύ μάγουλο. Πάει καλα?
Έπρεπε να της το πεις. "Φιλενάδα μπερδέυεσαι με τις ράτσες ΜΕ φαίνεται" (να χρησιμοποιούσες και το σαλονικιότικο και ας μην είσαι θεσσαλονικιά
)Εμένα η δικιά μου λοιπόν έχει πρόβλημα με την ουρά όχι αρκετά στρογγυλό μέτωπο (το μάτι της το κλούβιο σ'αυτό) και το χρώμα της λέει είναι πολύ ζεστό και το προτιμάει πιο ψυχρό

Ο δικός μου το πήρε πατριωτικά.

Άρχισε να φωνάζει ότι τι ξέρουν αυτοί οι κριτές και ότι αν είναι έτσι αυτός χίλιες φορές προτιμάει το δικό της χρώμα και ας μην είναι εκθεσιακή. Είχε πολύ γέλιο. Πορώθηκε. Και φυσικά χωρίς δέυτερη κουβέντα η κόρη του είναι το πιο όμορφο γατί.
Είχε πολύ γέλιο. "Θένια είδα και άλλα όμορφα αλλά η Όλια μας είναι η πιο όμορφη απ'ολα". 
Η κουκουβάγια τα μωρά της πάντα όμορφα τα βλέπει. 
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδί μου δεν ξέρουν τι λένε τι το ψάχνεις! Ακούς εκέι πιο πολύ μάγουλο. Πάει καλα? Έπρεπε να της το πεις. "Φιλενάδα μπερδέυεσαι με τις ράτσες ΜΕ φαίνεται" (να χρησιμοποιούσες και το σαλονικιότικο και ας μην είσαι θεσσαλονικιά )
Εμένα η δικιά μου λοιπόν έχει πρόβλημα με την ουρά όχι αρκετά στρογγυλό μέτωπο (το μάτι της το κλούβιο σ'αυτό) και το χρώμα της λέει είναι πολύ ζεστό και το προτιμάει πιο ψυχρό
Ο δικός μου το πήρε πατριωτικά.Άρχισε να φωνάζει ότι τι ξέρουν αυτοί οι κριτές και ότι αν είναι έτσι αυτός χίλιες φορές προτιμάει το δικό της χρώμα και ας μην είναι εκθεσιακή. Είχε πολύ γέλιο. Πορώθηκε. Και φυσικά χωρίς δέυτερη κουβέντα η κόρη του είναι το πιο όμορφο γατί. Είχε πολύ γέλιο. "Θένια είδα και άλλα όμορφα αλλά η Όλια μας είναι η πιο όμορφη απ'ολα". Η κουκουβάγια τα μωρά της πάντα όμορφα τα βλέπει.
O Cachemire, το ομολογω ειναι μεγας ερωτας για τους λογους που αναφερεις, πολλες φορες ειχα ομορφες γατες αλλα εκεινος συνδυαζει και ενα εξαιρετικος χαρακτηρας, τρυφερος αλλα εχει που και που το αγριο, το απροβλεπτο που πρεπει να εχει καθε γατα (και καθε γυναικα) και ειναι λαμπερο γατι. Εκτος απο αυτα, ειναι εξαιρετικος πατερας, αρκετα σπανιο στα γατια.
Θενια, συμφωνω μαζι σου, οσο για το μετωπο, το ιδιο μου ειπε η Ρωσσιδα κρητη και για την Ελιψ μου ελεγε οτι εχει σχιστα ματια και κοιταω, ξανακοιταω και ειναι σαν σβολους. Τι να πω![]()
Θενια μου ετσι ειναι...Αλλα και για ολους μας το γατονι μας ή τα γατονια μας ειναι τα πιο ομορφα

!!Οσο σε αυτα που λετε και οι δυο εχετε δικιο.Και μου κανει εντυπωση οτι αφου ειναι εκθεση μορφολογιας και οχι τι αρεσει στον καθε κριτη θα επρεπε οι γνωμες τους να μοιαζουν.Δηλ. Για την Ολια τι σημασια εχει τι χρωμα προτιμαει?? Και εμας ο αντρας τα βρηκε ολα exellent,ενω η αλλη η Ρωσιδα κριτης αν και μας εβαλε το ιδιον βαθμο, στα σχολια εγραφε σε ολα: καλο, αλλα...Κατι εβρισκε δηλαδη να πει!

Τα αυτια τα ηθελε πιο μικρα, τα μαγουλα πιο μεγαλα...

Στο μονο που συμφωνησαν ειναι οτι τα ματια του ειναι σε κοντινη αποσταση αλλα ο αντρας μου ειπε οτι αυτο αλλαζει οταν παει 2-3 χρονων
ενω η αλλη παλι μας ειπε οχι
!Παντως ο αντρας κριτης κατασυμπαθησε το γκριζλυ, με τον ογκο του κτλ..Τον χαιδευε, τον πηρε αγκαλια...Και ειδα γενικα ηταν τρυφερος με αρκετα γατια...Ενω οι αλλες που φανηκαν πιο ψυχρες

Πασκαλ ,ο Cachemire μολις το κοιτας ...βγαζει ακριβως αυτο που λες,μια τρυφεροτητα απιστευτη

aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια, συμφωνω μαζι σου, οσο για το μετωπο, το ιδιο μου ειπε η Ρωσσιδα κρητη και για την Ελιψ μου ελεγε οτι εχει σχιστα ματια και κοιταω, ξανακοιταω και ειναι σαν σβολους. Τι να πω![]()
Καλά αν είναι της Ελίψ τα μάτια σχιστά της δικιάς μου τι είναι τότε? Της Όλιας τα μάτια σαν της Ελίψ είναι και κανείς δεν μου είπε κουβέντα για τα μάτια της εμένα.

Θενια μου ετσι ειναι...Αλλα και για ολους μας το γατονι μας ή τα γατονια μας ειναι τα πιο ομορφα!!
Οσο σε αυτα που λετε και οι δυο εχετε δικιο.Και μου κανει εντυπωση οτι αφου ειναι εκθεση μορφολογιας και οχι τι αρεσει στον καθε κριτη θα επρεπε οι γνωμες τους να μοιαζουν.Δηλ. Για την Ολια τι σημασια εχει τι χρωμα προτιμαει?? Και εμας ο αντρας τα βρηκε ολα exellent,ενω η αλλη η Ρωσιδα κριτης αν και μας εβαλε το ιδιον βαθμο, στα σχολια εγραφε σε ολα: καλο, αλλα...Κατι εβρισκε δηλαδη να πει!Τα αυτια τα ηθελε πιο μικρα, τα μαγουλα πιο μεγαλα...
Στο μονο που συμφωνησαν ειναι οτι τα ματια του ειναι σε κοντινη αποσταση αλλα ο αντρας μου ειπε οτι αυτο αλλαζει οταν παει 2-3 χρονωνενω η αλλη παλι μας ειπε οχι
Τι να πω και εγω
!
Παντως ο αντρας κριτης κατασυμπαθησε το γκριζλυ, με τον ογκο του κτλ..Τον χαιδευε, τον πηρε αγκαλια...Και ειδα γενικα ηταν τρυφερος με αρκετα γατια...Ενω οι αλλες που φανηκαν πιο ψυχρες
Πασκαλ ,ο Cachemire μολις το κοιτας ...βγαζει ακριβως αυτο που λες,μια τρυφεροτητα απιστευτη![]()
Καλά Χρύσα μην το ψάχνεις παιδί μου. Το πιο όμορφο γατί να του έφερνες δίπλα αυτός πάλι την Όλια θα προτιμούσε. Είναι ψωνάρα ο μπαμπάς

Εμένα δυστυχώς ο άντρας κριτής δεν την είδε. Θα ήθελα να την έιχε δει ναμου πει αυτός την γνώμη του. Αυτή με την πλεξούδα η κριτής μου έσπαγε τα νέυρα.
Ασε που μου βγάλαν το παιδί μου προβληματικό στην ουρά! Η ξερακιανήη κριτής! Πρόβλημα έχει το μάτι της!!

Παρεπιπτόντως η Ολια κάνει ζυμαράκια αυτήν την στιγμή και σας στέλνει πολλά φιλάκια

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι ειναι ολοι οι γατογονείς!!!Κ
Καλά Χρύσα μην το ψάχνεις παιδί μου. Το πιο όμορφο γατί να του έφερνες δίπλα αυτός πάλι την Όλια θα προτιμούσε. Είναι ψωνάρα ο μπαμπάς
Εμένα δυστυχώς ο άντρας κριτής δεν την είδε. Θα ήθελα να την έιχε δει ναμου πει αυτός την γνώμη του. Αυτή με την πλεξούδα η κριτής μου έσπαγε τα νέυρα.
Ασε που μου βγάλαν το παιδί μου προβληματικό στην ουρά! Η ξερακιανήη κριτής! Πρόβλημα έχει το μάτι της!!
Παρεπιπτόντως η Ολια κάνει ζυμαράκια αυτήν την στιγμή και σας στέλνει πολλά φιλάκια![]()

!!!Εγω αυτη με τη κοτσίδα δεν πετυχα...Από τους αλλους δυο περάσαμε
...Μια χαρα εκθεσιακή ειναι η μικρή μας και ας τους να λενε!!!

Γλυκια μου Όλια....

Φιλουθια και απο μας!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool