British - maniacs

αμε!!!αν καταλαβα καλα ειναι το χτυπητο γαλαζιο που εχουν τα φλισακια στο ικεα εε??;):P
ωραια θα δειχνει!!:up::up:

Ναι ναι εκείνο το ανοιχτό γαλάζιο που είναι αρκετά έντονο. Και εγώ πιστέυω ότι θα της πηγαίνει. Έχει και δύσκολο χρώμα το κιοφτεδάκι μου. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι εκείνο το ανοιχτό γαλάζιο που είναι αρκετά έντονο. Και εγώ πιστέυω ότι θα της πηγαίνει. Έχει και δύσκολο χρώμα το κιοφτεδάκι μου. :P

μια κουκλα θα ειναι!!!:P:Pκαθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε?:P:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια κουκλα θα ειναι!!!:P:Pκαθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε?:P:up::up:

Εννοείται ότι θα έρθω!! :up::up: Τα κατάφερα τελικά :D:D Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα.

Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. :P (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? :P Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". :lol::lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω:lol:, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε:rolleyes::rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω:lol:, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε:rolleyes::rolleyes:

Α ο κιοφτές δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ντροπαλή. :P:lol:

Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την έκθεση και με τα Χριστούγεννα στην δουλειά που θα γίνεται πανικός και θ'ανοίξουμε θεματάκι. ;)

Και ευχαριστούμε πολύ για την φωτό μας θεία Ζήνα :up:

Εννοείται ότι θα έρθω!! :up::up: Τα κατάφερα τελικά :D:D Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα.

Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. :P (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? :P Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:με πεθανες!!!:lol:
και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!!:up::up:

:lol::lol::lol:με πεθανες!!!:lol:
και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!!:up::up:

Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς.

Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. :lol::lol::lol:

Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας.:mad:

Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας.:mad:

Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. :P:P

Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? :mad::mad:

Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! :mad::P:lol::lol:

Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι.

Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα!

Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι.

:lol::lol::lol::lol:
μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι....:lol::lol:
ειστε απολαυστικες!!:lol::lol:

Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου!
Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς...
Ευχαριστώ πολύ!!
Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!!:lol::lol: εχουμε προσωπικότητα!!!:D:lol:;)
προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...:Pαπλα κανει ναζακια!!:rolleyes:

Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! :up:
Ευχαριστώ!!!:up::up:

:lol::lol::lol::lol:
μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι....:lol::lol:
ειστε απολαυστικες!!:lol::lol:

Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου.

Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου.

:lol::lol::lol::lol:ε τοτε θα γελασω κι αλλο!!:lol::lol::lol::lol::P:lol::lol::lol:

τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με!

Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με!
Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!:inlove::happy:!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:baby::greycat::greycat:

Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! :(

Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back