nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
Να 'σαι καλά.τι κουκλι ειναι αυτο στο αβαταρ σου??????![]()
Βρετανός....
Προσπαθώ γ... το ν' ανεβάσω φωτογραφίες του και δεν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πατάω διαχείρηση συνημένων αρχείων και καταχωρεί την απάντηση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να σας δείξω μια φωτογραφία από ένα γατάκι όπου βρήκαμε και νομίζω πως φέρνει από βρετανάκι,Πατάω διαχείρηση συνημένων αρχείων και καταχωρεί την απάντηση...
![]()
Μάλλον υπάρχει πρόβλημα....προσπαθώ να επισυνάψω φωτογραφίες και δε γίνεται τίποτα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Μερικα κερασματακια απο την τελευταια εκθεση στην οποια παρευρεθηκε η Renee:
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

κουκλακια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΟΥΚΛΑΚΙ 8μηνων!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
Να σαι καλά.τι βρετανακι ειναι αυτο??!!Γιατι δεν το εχω ξαναδει εγω??!!!ΚΟΥΚΛΑΚΙ 8μηνων!!
Τώρα κατάφερα ν' "ανεβάσω" photo του.
Αν τον πετύχω σε καλή πόζα, έπεται συνέχεια
.Και όχι γιατί είναι δικός μου αλλά είναι γάτα με συμπεριφορά σκύλου.
Δεν ξέρω. Είχα 18 χρόνια σκύλο και πάλι.... σκύλο έχω : με περιμένει στην πόρτα κάθε που γυρίζω, τεντώνεται μου (ψιλο)νιαουρίζει -ένα βαθύ, σχεδόν υπόκωφο, νιαούρισμα- γυρνάει ανάσκελα και περιμένει να τον χαϊδέψω. Αγγελούδι. Τη ράτσα -British shorthair- την είχα μονο ακουστά, αλλά τα όσα διαβάζω για την πραότητα και την ηρεμία της επιβεβαιώνονται ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!
Υ.Γ: τα νύχια του τα βλέπω μόνο όταν πατάω τα ποδαράκια του. Κατά τα άλλα, όταν του τα κοβει ο κτηνίατρος, κάθεται ατάραχος. Αύριο θα επιχειρήσω να του τα κόψω εγώ. Για να δούμε....
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

Να μας βαλεις και αλλες φωτο!!Απο που τον πηρες?
Luna
Περιβόητο μέλος

ειναι οντως υπεροχα ζωακια!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
Καλήμέρα (Σάββατο πρωί με καφέΕτσι ειναι τα βρετανακια...Ησυχα και δενονται πολυ με το ατομο που τα εχει, γι αυτο ισως σου θυμιζει σκυλο...Και εγω το εχω πει...Τα βρετανακια, κρινοντας απο το γκριζλυ μου, ειναι σκυλοι εγκλωβισμενοι σε σωμα γατας!!Να μας βαλεις και αλλες φωτο!!Απο που τον πηρες?
![]()
). Από ιδιώτη από Θεσσαλονίκη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλήμέρα (Σάββατο πρωί με καφέ). Από ιδιώτη από Θεσσαλονίκη...
Και εμενα Θεσσαλονικιος ειναι!!

!!Να βαλεις και αλλεσ φωτο να χαζεψουμε!!
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
(ειδικά τα μπλε...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikasu30
Νεοφερμένο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χτες ειχα την τιμη να δω από κοντα αυτα τα υπεροχα πλασματα...Γιαννα μου σε ευχαριστω πολυ που μας δεχτηκες με τοση χαρα κι εσυ και οι δικοι σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool