British - maniacs

Τότε ο μπαμπάς έχει γκόμενα ίδια με την μαμά μου γιατί εσύ παιδί της δικιάς μου μαμάς δεν είσαι. Εγώ εκτός απο σουλούπι και χρώμα έχω ΚΑΙ την σνομπαρία της μαμάς!! :P:lol:

Πόσο? 3600? Και πόσο είσαι? Εγώ....εχμ....μόνο 3850 είμαι....και δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο... :whistle::whistle::redface::redface::P:P

Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε..:redface:
εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας βρετανακια, κοιτάξτε ενα καταπληκτικό εκτροφείο που βρήκα
https://golancat.com/eng/kastr.htm
skif_top.jpg
εχει αυτά τα εκπληκτικά βρετανάκια:up:

Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εεεεε μα αυτή ειναι η ομορφιά του, εμένα με τρελαίνει αυτή η μαγουλίθρα:up:

τοσο πολυ δεν μ αρεσει..:cool:

Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! :up:
εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο;
Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σας :up::up: έσκισε έμαθα
Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός;)

εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο;
Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός;)

εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!!:mad::mad:

Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε..:redface:
εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008:rolleyes::rolleyes:

Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου :P:P

Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά....:redface::redface:

Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο...:redface::P

Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου :P:P

Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά....:redface::redface:

Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο...:redface::P

ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε..:rolleyes:

τοσο πολυ δεν μ αρεσει..:cool:
εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο:lol:
εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!!:mad::mad:
Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε

ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε..:rolleyes:
εντάξει
Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε:rolleyes:

Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! :down:)

Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! :down:)

εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. :rolleyes::rolleyes:
τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. :inlove::inlove:
ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;;

Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι;)

εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. :rolleyes::rolleyes:
τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. :inlove::inlove:
ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;;

Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. :)

Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! :D

Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. :)

Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. :)
Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;;:rolleyes::rolleyes:
Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα..:P

μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι
πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά

Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! :mad:

μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι

Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! :down:

πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά

Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! :P

Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! :P
μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της:/:

συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ...
Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? :cool:
παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα
εξωτερικά της μαμάς νομίζω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back