Γωγω
Δραστήριο μέλος
Δεν εχω δει ομως ποτε να την πουλανε, και δεν ειναι καθολου διαδεδομενη στην ελλαδα...ξερετε γιατι???
ειλικρινα αν επαιρνα γατα τωρα θα παλευα να παρω αυτην..
Θα μπορουσαμε να κανουμε και εδω κανενα αφιερωμα?
πιστευω αξιζει παρα πολυ σαν ρατσα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
απλά είναι στα αγγλικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
@anabou,πολυ ομορφη γατουλα για αδεσποτη!ειχα κι εγω δει μια φορα μια φοβερη σιαμεζα στο δρομο
κριμα που η κατασταση με τα αδεσποτα στην ελλαδα ειναι ετσι.κι εμενα μου αρεσουν καποιες ρατσες(π.χ.russian blue,maine coon)αλλα δεν ξερω ρε γμτ,πιστευω οτι θα αισθανομουν τυψεις να παρω μια ρατσας και να αφησω ενα γατακι στο δρομο...:cry:
Γωγω
Δραστήριο μέλος
εγω επαθα πλακα με αυτες τις γατες, γιατι τις παρουσιαζε σαν τις τελειες γατες για παιδια...!
αφου απο οτι ελεγε το αρθρο, ουτε δαγκωνουν, ουτε γρατζουναν και το κυριοτερο, λογω του τριχωματος της, δεν της πεφτουν οι τριχες...
ειναι επισης,απιστευτα χαδιαρικη γατα, χωρις εξαρσεις στη συμπεριφορα
αυτα μου εκαναν πολυ εντυπωση, αυριο θα προσπαθησω να το φερω..

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ έχω μια τέτοια γάτα την Raisa. Είναι πράγματικά πολύ καλή γάτα. Την έχω 3 χρόνια και δεν έχει βγάλει ούτε μια φορά νύχια, και να φανταστείς έχω και έναν γιό 5 ετών πλέον. Όσο για το τρίχωμα χάνει όπως και η άλλες γάτες. Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν πολλές απο αυτές στην Ελλάδα. Αν εξαιρέσω την πρώτη γέννα που είχαμε που είναι 4 γατάκια ζήτημα να υπάρχουν άλλες 4 σε όλη την χώρα. Επομένως δεν βρίσκεις εύκολα αρσενικό για να ζευγαρώσεις. Σκέφτομαι να αγοράσω γάτο απο το εξωτερικό και να ιδρύσω εκτροφείο βρετανικής κοντότριχης. Τί λέτε;φοβερη η γατουλα anabou...
εγω επαθα πλακα με αυτες τις γατες, γιατι τις παρουσιαζε σαν τις τελειες γατες για παιδια...!
αφου απο οτι ελεγε το αρθρο, ουτε δαγκωνουν, ουτε γρατζουναν και το κυριοτερο, λογω του τριχωματος της, δεν της πεφτουν οι τριχες...
ειναι επισης,απιστευτα χαδιαρικη γατα, χωρις εξαρσεις στη συμπεριφορα
αυτα μου εκαναν πολυ εντυπωση, αυριο θα προσπαθησω να το φερω..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι να αγοράσω γάτο απο το εξωτερικό και να ιδρύσω εκτροφείο βρετανικής κοντότριχης. Τί λέτε;
Δεν είναι κακή ιδέα γιατί είναι κάτι που λείπει από την Ελλάδα. Εγώ πάντως αν υπήρχε τέτοιο εκτροφείο θα το σκεφτόμουνα σοβαρά να πάρω ένα τέτοιο γατάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ετσι λεω και εγω. Το προβλημα ειναι οτι 1. ειναι πολυ ακριβες και 2. η μεταφορα της απο το εξωτερικο εχει πολυ φασαρια. Παντως το ψαχνω το πραγμα.Το αλμπουμ μου https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool