British Shorthair

Γωγω

Δραστήριο μέλος

Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα.
εχω διαβασει ενα αφιερωμα για αυτη τη γατα, και εχω μεινει αφωνη απο το ποσο καλοκαγαθη και ποσο καλη για σπιτι ειναι...
Δεν εχω δει ομως ποτε να την πουλανε, και δεν ειναι καθολου διαδεδομενη στην ελλαδα...ξερετε γιατι???

ειλικρινα αν επαιρνα γατα τωρα θα παλευα να παρω αυτην..
Θα μπορουσαμε να κανουμε και εδω κανενα αφιερωμα?
πιστευω αξιζει παρα πολυ σαν ρατσα...
british231005082zd8.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδώ έχει πληροφορίες: https://www.cfa.org/breeds/profiles/british.html
απλά είναι στα αγγλικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα προσπαθησω να γραψω ενα κειμενο που εχω βρει για αυτες σε ενα περιοδικο, απλα μου κανει εντυπωση που δεν ειναι πολυ διαδεδομενη εδω στην ελλαδα

Πω πω κούκλες είναι :)

Οι γονείς μου ταΐζουν στο χωριό έναν γατούλη που μοιάζει πολύ με αυτούς στη φωτογραφία και είναι μια γλύκα! Όλα τα λεφτά είναι το νιαούρισμά του νομίζεις ότι σου τραγουδά!

πολυ ομορφες γατουλες οντως.

@anabou,πολυ ομορφη γατουλα για αδεσποτη!ειχα κι εγω δει μια φορα μια φοβερη σιαμεζα στο δρομο:blink:

κριμα που η κατασταση με τα αδεσποτα στην ελλαδα ειναι ετσι.κι εμενα μου αρεσουν καποιες ρατσες(π.χ.russian blue,maine coon)αλλα δεν ξερω ρε γμτ,πιστευω οτι θα αισθανομουν τυψεις να παρω μια ρατσας και να αφησω ενα γατακι στο δρομο...:cry:

φοβερη η γατουλα anabou...
εγω επαθα πλακα με αυτες τις γατες, γιατι τις παρουσιαζε σαν τις τελειες γατες για παιδια...!
αφου απο οτι ελεγε το αρθρο, ουτε δαγκωνουν, ουτε γρατζουναν και το κυριοτερο, λογω του τριχωματος της, δεν της πεφτουν οι τριχες...
ειναι επισης,απιστευτα χαδιαρικη γατα, χωρις εξαρσεις στη συμπεριφορα
αυτα μου εκαναν πολυ εντυπωση, αυριο θα προσπαθησω να το φερω..:)

φοβερη η γατουλα anabou...
εγω επαθα πλακα με αυτες τις γατες, γιατι τις παρουσιαζε σαν τις τελειες γατες για παιδια...!
αφου απο οτι ελεγε το αρθρο, ουτε δαγκωνουν, ουτε γρατζουναν και το κυριοτερο, λογω του τριχωματος της, δεν της πεφτουν οι τριχες...
ειναι επισης,απιστευτα χαδιαρικη γατα, χωρις εξαρσεις στη συμπεριφορα
αυτα μου εκαναν πολυ εντυπωση, αυριο θα προσπαθησω να το φερω..:)
Εγώ έχω μια τέτοια γάτα την Raisa. Είναι πράγματικά πολύ καλή γάτα. Την έχω 3 χρόνια και δεν έχει βγάλει ούτε μια φορά νύχια, και να φανταστείς έχω και έναν γιό 5 ετών πλέον. Όσο για το τρίχωμα χάνει όπως και η άλλες γάτες. Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν πολλές απο αυτές στην Ελλάδα. Αν εξαιρέσω την πρώτη γέννα που είχαμε που είναι 4 γατάκια ζήτημα να υπάρχουν άλλες 4 σε όλη την χώρα. Επομένως δεν βρίσκεις εύκολα αρσενικό για να ζευγαρώσεις. Σκέφτομαι να αγοράσω γάτο απο το εξωτερικό και να ιδρύσω εκτροφείο βρετανικής κοντότριχης. Τί λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκέφτομαι να αγοράσω γάτο απο το εξωτερικό και να ιδρύσω εκτροφείο βρετανικής κοντότριχης. Τί λέτε;

Δεν είναι κακή ιδέα γιατί είναι κάτι που λείπει από την Ελλάδα. Εγώ πάντως αν υπήρχε τέτοιο εκτροφείο θα το σκεφτόμουνα σοβαρά να πάρω ένα τέτοιο γατάκι :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Ετσι λεω και εγω. Το προβλημα ειναι οτι 1. ειναι πολυ ακριβες και 2. η μεταφορα της απο το εξωτερικο εχει πολυ φασαρια. Παντως το ψαχνω το πραγμα.

Το αλμπουμ μου https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back